Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie konkursy

konkursy powinny byc bezpłatne

Polecane posty

Gość głupie konkursy

pisze o tym bo chodzi o dzieci....i konkursy.nie uwzacie ze konkurs powinien byc bezplatny?np.jest teraz taki organizowany przez kinder:dziecko twarza czekoladek czy cos takiego.mnóstwo dzieci i głosowanie no i co z tego jak wygra najbogatszy.....bo zeby zaglosowac trzeba kupic pudelko czekoladek i spisac kod co daje glos dziecku.....moja kolezanka zglosila dziecko.jest sliczne,fotogeniczne,bystre i wogole ,nie zeby inne byly brzydkie tylko chodzi o to ze szanse sa nierowne,bo ona kupila mnostwo tych pudelek cala rodzina pomaga a dziecko jest i tak wtyle z glosami,a kolezanka mowi ze chcialaby dziecku zrobic przyjemnosc ale najzwyczajniej jej nie stac:( jak bym byla zamozna sama bym kupila z 300pudelek i oddala glosy ale niestety:(poprostu chodzi mi o to ze powinno sie glosowac bez tych glupich kodow,jak by dziecko przegralo i nie przeszlo do nastepnego etapu to trudno a tak to kazdy wie ze nie przeszlo bo kasy nie bylo na glosy:(widzialam zdjecia które przeszly w tamtym tyg.niektore masakra,zamazane ze twarzy nie widac ale dziecko przeszlo do finalu bo rodzinka "kupila"

Gość Ja pierdoleeeeeee
Innych problemow nie masz?

Gość głupie konkursy
pisze co mysle,a jak nie masz nic do powiedzenia to nie musisz sie wypowiadac

do głupich konkursów się nie zgłaszamy - zresztą to nie chodzi o te dzieci, tylko o sprzedaż - jak widać

Gość jak masz kase to
najgorszy brzydal wygra

Gość głupie konkursy
poprostu szkoda mi malej,bo teraz jak nie masz kasy to dziecko nie ma szans.piszesz ze do głupich konkursów sie nie zgłaszamy....a znasz mądre?bo ja nie...chyba takich nie ma:(

Gość gkmdtkdty6ko6ed
chce dziecku zrobic przyjemnosc, zeby bylo na pudelku... co to juz dla tych dzieci nie chca zrobic.. albo sobie przyjemnosc

Gość głupie konkursy
:(

Gość głupie konkursy
dziecko na tyle duze ze jak uslyszalo o konkursie to chcialo,a co wtym dziwnego ze rodzice spróbowac chcieli?

Gość swieta prawda
>

Gość konkursy to promocja
Firmy a nie waszych dzieci. Oni zrobia wszystko by wyciagnac kase. I wasze dane osobowe. Wy jestescie na samym koncu im potrzebne sa wyniki sprzedazy i kasa a nie wasze zadowolenie.

Gość racja a dzieci cierpia
SZOK

Gość ojojku
w ekonomii jest takie prawo ze jesli cos istnieje to znaczy ze to musi sie komus opłacac. Po co firma mialaby wydawac kase na kampanie reklamową konkursu z którego niz nie ma? Przeciez to nie instytucja charytatywna tylko przedsiebiorstwo i z definicji podejmuje wyłacznie działania prowadzace do podniesienia zysku.

Gość maryja sklodowska
Niewiele mnie obchodzi,czy jakies kretynskie konkursy sa platne,czy nie. rola rodzica jest taka,zeby dziecku wpoic wartosci,a nie wdmuchiwac w dupe cukier puder. Niech dziecko dostanie od rodzicow przekonanie,ze jest wspaniale,godne milosci,a nie domaga sie tego od jakichs tam producentow czekolady

dlatego ja córki nie zgłaszam na takie konkursy... Wgl bardzo niesprawiedliwe są konkursy, gdzie jest głosowanie przez FB przez znajomych. Jeden ma znajomych wiecej, drugi mniej i wygrywa dziecko, którego mamusia na FB ma jakichś obcych ludzi- taka prawda. Był właśnie ostatnio konkurs o górach (trzeba było zrobić pracę związaną z górami) sorry... na przedzie prowadziły takie gryzmoły, że aż żal... a piękne prace w tyle. To samo z tymi durnymi czekoladkami :/ No co poradzić? Zapłacisz za 1000 pudełek, to dziecko na opakowaniu będzie- bezsens

bezpłatne konkursy wcale nie sa bardziej sprawiedliwe. Wielokrotnie pojawiały się tu linki z prośbami, aby glosowac na konkretne dziecko i wiele mamuś z kafe glosował. W ten sposób dzieci osób bardziej przebojowych i z większa ilością znajmomych wygrywały. Kilkakrotnie weszłam na strony z takimi konkursami i brzydkie dzieci w nisciekawych ujęciach miały po kilka tysięcy głosów, a śliczne po kilka. :o Aby taki konkurs miał sens, ludzie musieliby wchodzić, przeglądać zdjęcia i glosowac na najładniejsze, ale tego nikt nie robi, bo nikomu się nie chce.

Też uważam że konkury w ogóle a także konkurs z kinderków jest głupi. Ale nie trzeba ich kupować :) moja kuzynka jest kierowniczkę marketu i pracownice u niej zwyczajnie spisują te kody bo kinderki nie są zbyt szczelnie zapakowane i kod widać po otwarciu...dlatego możecie sobie kupić nawet i 300 a i tak kody mogą być juz dawno wysłane... A tak w ogóle uważam że ludzie wysyłające swoje dzieci do tych wszystkich konkursów delikatnie mówiąc nie mają wszystkich w domu :p

Co do głosowania na dzieci przebojowych mamuś wstawiających tu linki to zawsze glosuję, ale nie na ich dzieci tylko właśnie na jakies inne wybrane dziecko, któremu należy się nagroda i to też tylko wtedy kiedy nie głosuje sie na fotkę tylko np na obrazek.

Gość dududududud
podnoszę

Bo to jest tak, że takie osoby angażują wszystkich znajomych, rodzinę i pewnie piszą na facebooku i każdy im ten głos da. Z sympatii a nie że faktycznie ich dziecko jest ładne ;p Zgaduje, że piszą tu same mamy więc przy okazji polecam konkurs Ulicy Sezamkowej: http://konkursownik.com.pl/konkursy-dla-dzieci/konkurs-plastyczny-moja-ulica-sezamkowa/ Ja ze swoją córeczką wzięłyśmy udział ;)

Gość huigf
proponuję stronę www.free.amciu.com tu wszystko jest bezpłatne

Gość nana nana
Kinga... dokładnie ja tez tak robie oddaje swój głos innemu dziecku niz temu co podane jest w linku