Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c ccvcvc

doradzcie

Polecane posty

Gość c ccvcvc

wlasnie znalazlam pewnien artykuł i jest tam opisane cos na temat mojego faceta : dlaczego faceci flirtują z innymi kobietami? szukają potwierdzenia męskości w otoczeniu, a dokładniej w kobietach. Wciąż zabiegają o względy kobiet, lubią czuć się adorowani, pożądani. Ilość i jakość kontaktów z kobietami kształtuje ich poczucie własnej wartości. Niekiedy zdarza się zatem, iż nawet jeśli mężczyzna ma u swego boku oddaną partnerkę, to i tak szuka potwierdzenia swojej męskości poza związkiem. Zazwyczaj te poszukiwania są niegroźne i ograniczają się do flirtu czy jednorazowych spotkań. Jeśli jednak kobiecie przeszkadza takie zachowanie partnera z pewnością powinna go o tym poinformować. on sie tak zachowuje,co ja mam z tym zrobić? wmawia mi nieraz,ze ja go niedowartościowuje,ale nie robie nic złego.wiec nie bede mu tego pokazywać

Taka prawda. Nie ma ludzi idealnych, każdy ma coś w sobie wyjątkowego i to się czuje, a jeżeli druga osoba tego nie widzi to facet szuka tego u innej by inna to zauważyła w tedy facet czuje się dowartościowany.