Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest problem czy nie?

uczucie wilgotności(mokrości) ból podbrzusza w 16/18 tyg ciąży

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie mi bo oszaleje. jestem w ciąży wg OM 18 tydz., a wg robionego wcześniej usg 16 tydz. coś mnie podbrzusze pobolewa (jakby okres się zbliżał, ale lżej), ginekolog mówił że macica się rozciąga i stąd takie bóle mogą być, ale od kilku dni mam uczucie wilgotnoci "tam". pędzę co chwila do łazienki ale wkładka nie jest mokra, może lekko wilgna, ale nie zawsze. Zapach niby normalny, nieraz pod wieczór mnie drażni. Naczytałam się w necie o różnych infekcjach, pęknięciach pęcherza i wycieku wód i zaczynam się stresować.... Jutro mam wizytę u gina, spokojnie czekać na wizytę i co powie, czy gnać na izbę?

Gość Patent na własne zdanie
skoro nie ma ostrych objawów, to czekaj, bo i z czym na izbę pójdziesz, z przeczuciem

skoro nie ma ostrych objawów, to czekaj, bo i z czym na izbę pójdziesz, z przeczuciem

Kochana wiem z własnego doświadczenia NIE CZYTAJ NIC W INTERNECIE JA PRAWIE OSZALAŁAM TAKIE GŁUPOTY CZYTAŁAM! I wtedy od razu brzuch mnie bolał itd i po co? Naprawdę nic nie czytaj! Moim zdaniem to normalne poczekaj do wizyty jutro No chyba że naprawdę będzie się coś złego działo Ja jestem w 24 tc i też mam mokro w ciąży zawsze jest więcej tej wydzieliny:-)

Kochana wiem z własnego doświadczenia NIE CZYTAJ NIC W INTERNECIE JA PRAWIE OSZALAŁAM TAKIE GŁUPOTY CZYTAŁAM! I wtedy od razu brzuch mnie bolał itd i po co? Naprawdę nic nie czytaj! Moim zdaniem to normalne poczekaj do wizyty jutro No chyba że naprawdę będzie się coś złego działo Ja jestem w 24 tc i też mam mokro w ciąży zawsze jest więcej tej wydzieliny:-)

Gość hmmmm a może by tak
też tak mam od dawnsa, obecnie juz 30 tc, nosze wkładki bo zdarza mi sie popuszczac i to bez powodu, podczas chodzenia, zmiany pozycji

Kochana wiem z własnego doświadczenia NIE CZYTAJ NIC W INTERNECIE JA PRAWIE OSZALAŁAM TAKIE GŁUPOTY CZYTAŁAM! I wtedy od razu brzuch mnie bolał itd i po co? Naprawdę nic nie czytaj! Moim zdaniem to normalne poczekaj do wizyty jutro No chyba że naprawdę będzie się coś złego działo Ja jestem w 24 tc i też mam mokro w ciąży zawsze jest więcej tej wydzieliny:-) ❤️ 20 maj ❤️

Gość kjjjhhgg
może to być wszystko i nic :) spokojnie poczekaj do jutra

oj trochę mnie uspokoiłyście, macie rację może za dużo neta ? i niepotrzebnie się człowiek nakręca... w sumie nie boli mnie bardzo i nie non stop, nic ostrego. plamień nie ma zarówno ani na wkładce ani jak się podcieram na papierze. może przez neta własnie wyolbrzymiam ? nie mam plamień to poczekam do jutra :) dzięki kochane dziewczyny :) i chyba muszę skończyć z wyczytywaniem różnych rzeczy w necie...