Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystanaznajomaa

Co zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Moja dobra koleżanka to dość rozrywkowa osoba. Chodzi na mnóstwo różnego rodzaju imprez, lubi się bawić i to bawić w szeroko-pojętym znaczeniu. Na imprezy chodzi bez chłopaka-tak to się umówiłyśmy, ale teraz zaczyna to mi i moim koleżankom przeszkadzać, bo ona zawiera jakieś nowe-męskie znajomości, a ja wtedy muszę świecić oczami przed jej chłopakiem. Jestem zażenowana tą całą sytuacją. Ostatnio siedziała w klubie za jakimś typem, całowała się z nim itd, a mi kazała powiedzieć chłopakowi, że byłyśmy u mnie w domu i tam się bawiłyśmy. Nie wiem już co robić. Czuję się jak świnia w stosunku do jej chłopaka. Co prawda z tego co wiem, to nigdy nie przekroczyła granicy intymnej, ale całowanie się z innym to też zdrada. Sama bym czegoś takiego nie wybaczyła.

Gość Wikkki
sama sobie odpowiedzialas na to pytanie. Ja bylam w podobnej sytuacji. Stanowczo odmowilam. POwiedzialam akurat dziewczynie mojego kolegi co on robi. I tyle.

Gość 54356436
radze ci dobrze zostaw tą kolezanke i znajomośc, tez mialam taka i do dzisiaj zaluje ze ja w ogole poznalam. kleila sie do kazdego, az w koncu przespala sie z chlopakiem naszej wspolnej kolezanki. nie klam dla niej bo po co?

Gość fjknqjfnkq
nic CCC

Gość banan nanan
pogadaj z tą koleżanką i powiedz jej że się źle z tym czujesz jak musisz kłamać. nie radzę ci mówić jej chłopakowi co ona naprawdę robi, bo to różnie może się skończyć.

Gość maszynka do chleba
przede wszystkim moze podaj powód dla którego wpierdalasz sie miedzy wódkę a zakąskę?

Gość może ma
poczekaj aż zacznie całować się z twoim

Wewnętrznie czuję, że powinnam mu powiedzieć, bo on ma wobec niej jakieś plany, a ona go tak traktuje...

Poza tym ciężko jest mi ją czasem kryć. Była np. taka sytuacja, że chciał wpaść do nas do klubu, bo miał jakąś sprawę, a ja musiałam kłamać, że właśnie wyszłyśmy itd. Ledwo sama na kretynkę nie wyszłam.

Gość mnhbf
Nie mów tego jej chłopakowi. To sprawy między nimi i może wyjść na to, że chcesz zepsuć ich związek, bo im zazdrościsz albo coś w tym rodzaju - ona już coś wymyśli, żeby odwrócić kota ogonem. Przede wszystkim powiedz jej prosto w oczy co myślisz o jej zachowaniu i powiedz, że już nigdy więcej nie będziesz jej pomagała w zdradzaniu chłopaka. No i oczywiście trzymaj się tego, bo ona pewnie na początku nie przyjmie tego do wiadomości. Jak na imprezie zobaczysz, że klei się do innego - olej ją i idź do domu albo baw się z kimś innym.

Dziewczyno ale po co mieszasz się w jej gierki? Po co kryjesz kogoś kto nie jest okej? Rozumiem, że czasem trzeba, ale żeby w takich sprawach? Daj sobie spokój, olej ją, nie mieszaj się, bo na złe Ci to wyjdzie. 3m się.

Gość Hjuuuhhhaaa
Trzeba mówić takie rzeczy a nie kryć szlaufę. Kobiety tutaj piszą że nie możesz mu mówić bo pewnie same coś mają za uszami. Powiedz mu i tyle. Jak mu wszystko dobrze wyłożysz to nie da wiary jej tekstom.