Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfgfdg

do osób wierzacych i nie tylko!!!

Polecane posty

Gość fdgfgfdg

wyczytałam własnie artykuł o projekcie Blue Beam i jestem przerazona nim, do tej pory zyłam w niewiedzy (bo przeciez nie beda o tym mowic aby nie siac paniki, ze jest szansa na wywołanie takiego wydarzenia). Iluminaci chcą stworzyc Nowy Porządek Świata ale jakim kosztem! bedzie to najwieksza manipulacja w dziejach ludzkosci, a co najgorsze iluminaci wykorzystają do tego ruch New Age, chcą wszystkim ludziom zamydlic oczy aby nastąpił nowy przoądek, jak kazdy z nas w to uwierzy to nie będziemy ludzmi tylko narzedziami w ich rekach! http://wolnemedia.net/ezoteryka/projekt-blue-beam-2/

Gość ameryki to ty nie odkrylas
o matko ,przeciez zawsze tak bylo

Gość jeden-cztery
stare ale dobrze ze sobie uswiadamiasz pewne rzeczy

Gość fdgfgfdg
jakos nigdy sie o tym głosno nie mowiło

Gość zawsze tak nie było
po 2 wojnie swiatowej zaczeli sie do tego przymierzac...

Gość koniec świata to
też miała być prawda, jeśli tego nie dopuścisz do swojej świadomości, to oni nic nie osiągną, bo każde takie działanie opiera się na wywołaniu masowej paniki wśród zabobonnej ciemnoty...

Gość alexsxsx
w jakich czasach przyszło mi zyc :O "też miała być prawda, jeśli tego nie dopuścisz do swojej świadomości, to oni nic nie osiągną, bo każde takie działanie opiera się na wywołaniu masowej paniki wśród zabobonnej ciemnoty..." koniec swiata to inna para kaloszy, jak człowiek oglądał programy telewizyjne i interesował sie tym koncem to wiedział ze konca nie bedzie... uwierzyła ciemna masa i nie uzywaj słow ktorych znaczenia nie rozumiesz... i tak zmierzamy ku upadkowi, bo jesli wiekszosc ludzkosci bedzie uswiadomiona i sie na to nie nabierza to upadek ludzkosci bedzie tylko kwestią czasu