Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczytana_wykształcona

nie mam faceta bo . . . jestem zbyt mądra!

Polecane posty

Facet szukający kobiety zawsze podkreśla, że chciałby, żeby ona była inteligentna. Co za bzdura! Faceci uciekają od kobiet inteligentnych! A już zwłaszcza od mądrzejszych od siebie. Mam wiecznie udawać głupią, żeby podbudować ich ego? :-O Wolę już być sama, naprawdę...

Gość nie mam nicka
przestan sobie slodzic :D

Gość aash mit ohren
jestes pasztetem i ot cała tajemnica

Gość megan;;;;
masz rację...faceci boją się mądrych kobiet:P mam to samo:)

Gość łoki toki
Ja szukam inteligentnej, ale ciągle wpadam na tempe strzały... Co zrobić skoro oprócz inteligentnej musi być jeszcze ładna...

Faceci lubią inteligentne dziewczyny, ale nie przemądrzałe.

Gość aczy jedno musi wykluczać
"Faceci uciekają od kobiet inteligentnych!" ja chciałbym w końcu dowiedzieć się, która idiotka ten text wymyśliła, bo w jakim celu to łatwo skumać:D

Gość Student_Student
oczytana_wykształcona Masz racje, jeżeli facet miałby być głupszy od dziewczyny to ucierpi jego męskie ego. A Ty czym szczególnie się interesujesz literatura, sztuka, czy może przedmioty scisłe?? Tyle, ze ja z kolei nie utożsamiam mądrości z wiedzą. Według mnie mądrość polega na dokonywaniu dobrych wyborów. Tak samo inteligencji nie utożsamiam z wiedzą, ale ważna jest.

Nie mówię, że pozjadałam wszystkie rozumy. Ale przeciętny facet jest naprawdę średnio inteligentny, nie czyta książek, nie interesuje się bieżącymi wydarzeniami, i mądrość u kobiety go przeraża.

Gość megan;;;;
no tak dla faceta najważniejsza jest uroda, może być tępa, głupia, ale koniecznie ładna jak by to miało gwarantować wam szczęście:P guzik prawda:P

łoki toki Ja szukam inteligentnej, ale ciągle wpadam na tempe strzały... Co zrobić skoro oprócz inteligentnej musi być jeszcze ładna..." 1 Po tym jakie bledy robisz widac, ze chyba inteligentna nie poleci na Ciebie :D

nie jesteś inteligentna, jesteś: 1) brzydka i 2) głupia i wredna oraz 3) niepożyteczna - gdybyś nie miała przynajmniej jednej powyższej cechy byłabyś w związku, a tak czeka cie pisanie tematów "menopauza, a ja ciągle sama"

@łoki toki - inteligentna dziewczyna nie poleci na faceta, który pisze "tempe". . .

Gość 111 kg
" A już zwłaszcza od mądrzejszych od siebie." kobieta mondrzejsza nisz ja to hyba oksymoron ?

bredzisz autorko jak nie wiem kto :P po tym co piszesz i jak piszesz smiem twierdzic, ze jestes przecietna :D a wyobrazasz sobie, ze jestes Bog wie kim i dlatego nie masz faceta. Czemu sie w ogole nie dziwie bo kto chcialby miec do czynienia z taka osoba Znasz przyslowie "wyzej sra niz dupe ma"? now lasnie tj o tobie.

Gość ghhf
niestety ale to prawda ze wiekszosc facetow boi sie inteligentnych kobiet, to jest taki sam kompleks jak mały członek czy bycie niższym od swojej kobiety(mam tu na mysli wzrost)

Gość aserty
Dopiero będzie bieda jak spotkają mądra z mądrym, inteligentny z inteligentną. Czy taki związek ma przyszłość???

Gość łoki toki
jagoda369 a nie mówiłem że tępe, skoro tylko Ty zauważyłaś ;P

@jagoda - właśnie za taką uważają mnie zawsze głupie i puste panienki po zawodówce, najwyraźniej się do nich zaliczasz! 🖐️

Od facetów, którzy ode mnie uciekają, często słyszę na koniec, że właśnie się puszę i woda sodowa uderza mi do głowy, ale ja nigdy się nie popisuję i nie traktuję nikogo gorzej tylko dlatego, że ma niższe wykształcenie! To te osoby, zakompleksione i niepewne, przeważnie lekceważąco mnie oceniają ("ma magistra to już myśli, że jest nie wiadomo kto").

oczytana_wykształcona, :D nie jestem po zawodowce :D ale chyba nie jestem oczytana i wyksztalcona bo mam meza juz od 5 lat i 2 dzieci. A myslac jak Ty to bedac oczytana i wyksztalcona powinnam zostac stara panna uzalajaca sie nad wlansym losem i ziejaca jadem na "glupich" facetow , ze wybieraja inne a nie mnie. :D

Gość magdalena86m
nie pierdol , że osoby po zawodówce są głupie, bo w dzisiejszych czasach nie wykształcenie świadczy o inteligencji człowieka. Według mnie faceci uciekają od ciebie, gdyż jesteś przemądrzała, ot i cała filozofia.

Autorko jesteś zapatrzona w siebie.Inteligentna osoba tak się nie zachowuje...

Gość milon brzyduli
i idiotek ma faceta, w skrajnych przypadkach naprawdę fajnego. Coś w tym jest, facetów przerażają normalne babki, wybierają jakies takie....oczywiście nie każdy, nie każdą, nie zawsze. No i z drugiej strony znam mase fajnych dziwczyn, które są same.

Jestes kropka w kropke taka jak moja byla przyjacilka z ktora nie dalo rady wytzrymac. Podejrzewam, ze nie lubisz ludzi, gardzisz nimi i dlatego jest jak jest. :( Dobrze , ze nie mam nikogo takiego w swoim otoczeniu.

Gość kamil jgora
moja żona jest bardzo mądra i inteligentna

Gość frittata
tak to sobie mozesz tlumaczy a ja powiem tylko tyle ze to zalezy od szczescia kto stanie na twojej drodze zyciowej