Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczkapaczka

chce zrobic paczke dla tej

Polecane posty

Gość paczkapaczka

chce zrobic paczke dla tej dziewczyny co tu ostatnio pisała o meilu ania.mama.ale czytałam ,ze tooszustka i teraz nie wiem.ma ktos sprawdzone informacje ,ze ona oszukuje. żal mi dzieci ale nie chce zostać naciągnieta

Gość paczkapaczka
nie o to pytam

Gość paczkapaczkapap
ale dowody masz na to? zalezy mina prawdzie

Gość paczkapaczkapap
nie zmieniłam nicka i mam tu na forum swojego zaczernionego,ale nie o to chodzi, chodzi mi o prawde. ale widze ,ze nie ma żadnych przeciwskazań do wysłania paczki, :) ulzyło mi

Gość aliminali
paczkapaczka,prowokujesz czy jestes taka za przeproiszeniem rąbnieta do tegfo stopnia,ze chcesz pomagac kimus z daleka,nie wiedzac nawet komu chcesz pomóc,a wokoło siebie nie dostrzegasz osob którym mozesz pomoc.

Jak chcesz pomóc to tu masz nieskończenie wiele możliwości: http://ekai.pl/ogloszenia/pomoc/?page=1 www.siepomaga.pl a Ancia jak pisała rok temu ( ja pomogłam), tak i teraz pisze i na to samo woła: dzieci chore i akurat wszystkie pieniądze poszły na lekarstwa. Taki chyba sobie sposób na życie znalazła, nie popieram takiej postawy. Ty rób jak chcesz.

Gość albo albo albo
Albo to Andzia sama pisze, albo kobieta oszołom. Ona jest oszustką, są na to dowody, mam takie ja i sporo jeszcze osób tutaj. Nie chce mi się zamieszczać wszystkiego w necie, bo dużo jest tego. Po prostu.

Gość znowu ancia
A skąd możesz wiedzieć, że ona nie kłamie? I jak jesteś taka pewna to po co nas się pytasz! Wysyłaj paczkę i już!

Gość pikiu
no pewnie - wysyłaj a nie pytaj tutaj czy możesz :))oby duża ta paczka była

Gość aliminali
paczkapaczkapap,polecam wizyte u psychiatry.

Gość paczkapaczkapap
tylko ,że mi podała nr gg, podała mi num telefonu, meila i adres , nie bałaby się jakby była oszustką Pytam poważnie bo w meilach jest bardzo przekonywująca aha i nie jestem z domu dziecka, widzę tu na kafeterii niektórzy maja zabawe w podszywanie się pod nicki innych

Gość paczkapaczkapap
Marilenka ale jaka jest pewna ,ze tamci ludzie na ekai nie kłamią? już nie wiem w co wierzyc chyba faktycznie pomogę komuś w swojej okolicy

Gość aliminali
paczkapaczkapap,jakbys chciała komukolwiek pomóc,to byc tutaj nie zabierała głosu,bo juz bys komus pomagała.

Gość a co tacy szczęśliwi
a to ta z sosnowca? z ulicy chopina? bo jak tak to nie daj się nabrać, to oszustka.

Gość hahahahahah kochana
kochanka i ty to już niezle szurnieta jesteś.od kiedy to policja komus potwierdzenia meilem wysyła, no padłam

Daj sobie spokój z tą cwaniarą. Też chciałem jej pomóc i zrobić zakupy lecz Ona przyjmuje zakupy przez internet zakupione sklepie Alba czy alma nie pamiętam teraz dokładnie. Ja takiego konta nie mam więc zaproponowałem zakupy w Hipermarkecie bo podobno mieszka 20km od mojej miejscowości. Chciałem pomoc i zrobić jej te zakupy za 100zł w Hipermarkecie w publicznym miejscu To posądziła mnie że jestem zboczeńcem i że ją napadnę i coś jej zrobię. Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy bo jest w bardzo ciężkiej sytuacji to bierze każdą pomoc a nie z jakiegoś Internetowego sklepu gdzie trzeba zrobić zakupy i podać nr konta. Nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie i co to za osoba!! Więc daj sobie spokój zanim stanie się coś czego potem będziesz żałował.

Daj sobie spokój z tą cwaniarą. Też chciałem jej pomóc i zrobić zakupy lecz Ona przyjmuje zakupy przez internet zakupione sklepie Alba czy alma nie pamiętam teraz dokładnie. Ja takiego konta nie mam więc zaproponowałem zakupy w Hipermarkecie bo podobno mieszka 20km od mojej miejscowości. Chciałem pomoc i zrobić jej te zakupy za 100zł w Hipermarkecie w publicznym miejscu To posądziła mnie że jestem zboczeńcem i że ją napadnę i coś jej zrobię. Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy bo jest w bardzo ciężkiej sytuacji to bierze każdą pomoc a nie z jakiegoś Internetowego sklepu gdzie trzeba zrobić zakupy i podać nr konta. Nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie i co to za osoba!! Więc daj sobie spokój zanim stanie się coś czego potem będziesz żałował.

Gość paczkapaczkapap
dziekuje za rady

Gość dominique223
paczka słuchaj, nie chce Ci radzić,ale jeśli masz nadmiar pieniedzy i dobre serce to idz do schroniska i im coś daj, jakims pieskom daj kubraczki, albo kilka złotych na schronisko dowolne..

Gość FHKHJL
dzwonilam na jej numer odebral jakis koles sie pytam czy jest tam moze anna on nie. to mowie ze ja w sprawie paczki a on ze jak tak to jest. pytalam o nazwisko to okazalo sie ze litere jedna zmienila. mi mowila o 2 dzieci kolo mowil o 3. ze jedno w szkole drugie w przedszkolu a trzeciego pilnuje i jest niby sasiadem. jak pisala mi i jej mowilam ze w koncu ile ma dzieci to ze 2 itd i ze jedno w przedszkolu, chore dziecko siedzi w domu tak poza tym a koles mowil ze po ktores poszla zeby odebrac. w trakcie pisania jechala po mnie. ze tempa jestem itd. Poziom konwersacji z jej strony oceniam na -2

Gość FHKHJL
kochanka Franka ale to jest stuprocentowo pewne? chcialam jej pomoc choc sama nie mam lekko. chcialam sie podzielic tym co mialo moje dziecko. czyli zabrac czesc mojemu zeby jej dzieci mialy. i co bym najlepszego zrobila gdybym zaufala??

Gość FHKHJL
tak bardzo potrzebuje pomocy. dwie wybrane odpowiedzi. Jesli by nie byla oszustka to by wyjasnila sprawe zeby odzyskac zaufanie zeby pomoc dziecoim. a tu prosze: (skopiowane z portalu spolecznosciowego) 22:00 Ania Gawron bo gówno mi możesz zrobić zresztą nie muszę sie Tobie spowiadać i nie mam zamiaru, nie życze sobie żebyś do mnie wydzwaniała zajmnij się swoim zyciem

Gość MIMIMIM
oszustka, i to bardzo bezczelna ANCIA

Gość paczkapaczkapap
a zrobiłam jej te paczke przekonała mnie w meilu

Gość upupu upupu
kochanka i ty to już niezle szurnieta jesteś.od kiedy to policja komus potwierdzenia meilem wysyła, no padłam - skoro urząd skrabowy wysyła wezwania mailem to i policja może potwierdzać przyjęcie zgłoszenia mamy XXI wiek, instytucje publiczne też się rozwijają, co w tym takiego dziwnego?

Gość ANCIAJA
idiotki hahahaha