Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zyj dla siebie kolezanko

Kolezanki zazdrosnice? Co robic?

Polecane posty

Gość Zyj dla siebie kolezanko

Mam wrazenie ze pare moich kiedys dobrych kolezanek zaczelo mi zlorzeczyc, glownie z zazdrosci. Wychowywalysmy sie w tej samej dziurze na poludniu Polski, razem chodzilysmy glodne i w latanych ciuchach. Ale tak sie teraz zlozylo ze wszystkie doroslysmy, skonczylysmy studia itd. Tyle ze ja ukladam sobie zycie po swojemu - podrozuje, bawie sie i na razie rodziny nie zakladam, a one obie zaraz po studiach ciaze, plany malzenskie itd. I teraz kiedy zdazy mi sie zawitac w ich strony i spotkac sie na kawe, za kazdym razem slysze jakies kasliwe uwagi - na przyklad "takiej to sie zyje, nic tylko lata w te i we wte", "nie masz co robic tylko po swiecie doope wluczyc?", "rodziny nie zakladasz bo chyba zaden facet karierowiczki nie chce" i tym podobne. Tylko ze one nie wiedza nawet co ja robie w pracy i gdzie tak niby podrozuje. Paranoja jakas. A kiedy cos mi pojdzie nie tak, od razu - a mowilam ze sie do tego nie nadajesz itp. Ale najbardziej wytykaja mi ze nie mam dzieci. Mam 26 lat i mieszkam w kawalerce - sama. I co ja niby mialabym zrobic z dzieckiem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować