Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający_idealnej_dziewczyny

Idealna dziewczyna dla mnie moim zdaniem powinna

Polecane posty

Gość klikaczekpf
verte vort not u again why gosh again no vort tillness until jadua ❤️

Ja spełniam Twoje wymagania ;). Ale żebyśmy rozmawiali na jakikolwiek temat musisz wrzucić fotę :classic_cool:

Gość mrk
mila kochajaca wrazliwa osoba z ktora zawsze mozna pogadac o spedzonym dniu nic wiecej

już pisałem moge prać, sprzątać i gotować czy to nie jest praca ? dzieckiem też będe sie opiekował chodził z nim na spacery na plac zabaw robił zakupy, więc nie pisz głupich komentarzy.

jestem piękny, gładki i powabny :) fote ? zwariowałaś tak odrazu musiałbym cie poznać najpierw aby dać fote.

Gość stylish29
a z kad wiesz ze mam 29lat-myslisz ze wynika to z nicku? druga sprawa to od kad siegam pamiecia zawsze dawano mi okolo 5lat mniej niz mam a niedawno jeszcze pytano o dowod np w monopolowym:). tak czy inaczej wszysktie dobra materialne mam na siebie i nawet gdybym sie dala nabrac oslepiona np miloscia do ciebie i tak bys nie skorzystal i w razie rozwodu odszedl z niczym-tzn z tym co bys sam wniosl do zwiazku. oczywiscie na biezace wydatki musial bys dawac swoja czesc- wakacje kazdy za siebie, wyjscie na impreze raz placisz ty raz ja. jak widzisz nic bys nie "zarobil"

szkoda, a może jednak znajdzie sie jakaś chętna kobieta na pogaduszki jak coś jestem z Gdyni, podajcie swoje maile jak jesteście z okolicy :)

stylish29 napisz mi gdzie ja napisałem, że chce sie wzbogacić czyimś kosztem ? jak bym cie kochał to nic bym od ciebie nie chciał nawet jakbyś odeszła, a nawet bym ci oddał co mam i został bym bezdomnym ascetą...

Gość giedymin
aleph@oo.il daj spfuj :)

zostawiam maila :) czuly_mateusz@o2.pl dziewczyny czekam piszcie :)

Hahaha, rozbawiłeś mnie. Sponsorki sobie szukasz? Czy nie masz przyrodzenia, że chcesz tylko od czasu do czasu sprzątać i gotować, a dziewczyna ma robić to i całą resztę? Żenujące jest to, że faceci w dzisiejszych czasach to niedojdy życiowe. Mam chłopaka, który zabił by Cię śmiechem, jakby zobaczył co tu nawypisywałeś.

Gość stylish29
np pprzeciez napisales ze szukasz tak w skrocie- "bogatej zony z autem, chcesz miec bogatych tesciow" itp. wniosek prosty- chcesz sobie lekko zyc:)

nic takiego nie pisałem, a twoj facet mnie mało interesuje, ja szukam miłości :)

Gość stylish29
ale ja nic nie pisalam o moim facecie.

skoro jesteś młodsza :) to może sie poznamy bliżej ?

Gość faceci_oszaleli...
Szukający chyba jesteś niemądry. Czy ty wiesz ile banków jest w Polsce??? Masz jakiekolwiek pojęcie?? Twój koleszka może jest jakimś kierownikiem wewnętrznego działu gdzie musi mieć doświadczenie w tym co robił. Ja pracowałam w mojej obecnej placówce na kasie, na sprzedaży, byłam opiekunem klienta a tak się stało, że ktos wyżej zauważył ze mam głowe na karku(była to kobieta) i dzięki temu jestem kierownikiem, a opowieść o twoim koledze że ma 30 lat i jest najmłodszym kierownikiem ....to naprawdę śmieszne. To chyba kolega chciał przed Tobą zabłysnąć, a nie ja. Nie mam nic do tego aczkolwiek ustosunkowałam sie tylko do Twojej wypowiedzi. Jeśli chodzi o mnie to mogę o sobie powiedzieć że jestem młoda dopiero co skończyłam studia a mam stanowisko którego nie jedna osoba mi zazdrości. A co piszesz Ty to naprawdę prymitywne. Ja przynajmniej żadnej pracy się nie brzydziłam i dzięki temu coś w zyciu mam i mogę mieć.

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!
POWIEDZCIE MI PROSZĘ JAK TAKIE ''COŚ'' UCHOWAŁO SIĘ TYLE LAT NA TEJ ZIEMI??? DOBRZE, ŻE NIE MAM STYCZNOŚCI Z TAKIMI FACETAMI, BO CHYBA BYM JEBNĘŁA MŁOTKIEM W TEN GŁUPI ŁEB

To chyba masz problemy z czytaniem, albo wysławianiem się, bo takie rzeczy właśnie wypisywałeś :P

ej kierowniczko banku skąd klikasz ?

Gość jacuś_nikt
kotek@th.cx ❤️

Gość faceci_oszaleli...
Z centralnej Polski klikam,

szkoda, że tak daleko pewnie jesteś samotna i potrzebujesz przytulania :)

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!
a tak na marginesie skoro tak pragniesz miłosci ;D to jak w koncu znajdziesz tą swoją bogatą, z samochodem, domem, kasą i w dodatku piękną to skąd wiesz, że ją pokochasz?? z pewnością pokochasz jej pieniądze ;p MYSLISZ, ŻE TAKA KOBIETA USTAWIONA ŻYCIOWO POKOCHA TAKIEGO NIEUDACZNIKA NAPRAWDĘ ŁUDZISZ SIE ???:p Odnośnie opiekowania się dziećmi to chyba tylko ostatnia kretynka zrobiła by sobie dzieci z tobą... ZROBIŁA...BO PEWNIE TO TEZ TRZEBA ZA CIEBIE ROBIĆ ;D

Gość faceci_oszaleli...
Oj zaskoczę Cię, mam u swego baku mężczyznę na którego zasługuje i którego nie interesuje stan mojego konta... Weź lepiej zawiń rękawy i idź do pracy może się czegoś w życiu dorobisz.

a gdzie ja napisałem, że jestem biednym nieudacznikiem ? widać same tutaj materialistki siedzą. Szukam tylko szczęścia i miłości :)

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!
materialistki !!!!!!!!!!!!!!!!!!haha no nie wierze MATERIALISTO milosci szukasz ale kurwa bardzo bogatej milosci;/