Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Teza: Kobiety lecą na kasę, a nie na faceta

Polecane posty

Gość wredniucha10
raczej na faceta z kasą - dwa w jednym

Chodzi o to, że głównie zależy im na kasie, a nie na tym jaki facet jest. Czyli przeciętniak z kasą jest lepszy niż super gość bezrobotny, albo zarabiający 1 tys.

Gość
raz w zyciu mialam faceta, ktory zarabial wiecej ode mnie. Wiec wypad z tymi swoimi durnymi tezami.

Gość YOUDITHA
Teza: męzczyźni lecą na dupę a nie na kobietę 1) Prawda 2) fałsz jako głosowanie numer 2

Gość iftar ale faceci w jpeg
sie nie licza kochana :P

Gość
chyba w pepegach :P

Gość angellameerkel
Albo super gość, albo zarabia 1 tys. Proste. I odnośnie laski to samo.

Gość Loser sory, ale jak 30latek
który nigdy nie pracował, żyje na garnuszku mamusi i gra w zdrapki może oczekiwać że będzie pożądany przez kogokolwiek? i skoro Ciebie nei chcą wnioskujesz że lecą na kasę? bo prostu nie chcą utrzymanka

Gość Nieeeeee
2) Ja kocham swojego męża za charakter, a nie za to, że ma kasę. Ja też bardzo dobrze zarabiam i jakbym chciała to bym sama siebie utrzymała.

Na faceta z zasobami. To sa naczynia polaczone;) Btw. ciekawe jes takze zjawisko w bdsm, ze bycie facetem subem zwiazane z przeplywem srodkow sub - domina, a w przypadku facet - dom i kobieta sub - uwaga - rowniez z przeplywem srodkow w kierunku kobiety;) Wiec oplaca sie byc kobieta jednak, bo w kazdej konfiguracji, nawet w bdsm, a o normalnym zyciu nie wspominajac - materialnie to kobieta jest beneficjentem;)

Gość Dede;
tak ,też sądzę , że w samym pytaniu jest błąd merytoryczny , albo super gość albo zarabia tysiaka

Gość Julka................
2.

Czyli dla Was super gość = bogaty. Biedny = do niczego. I wygląd, inteligencja, poczucie humoru itd. już się nie liczy.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2.

Gość Dede;
inteligentny to znaczy , że potrafi o siebie zadbać , umie przewidywać , np nie pójdędo pracy , nie będę miał na rachunki

zalezy od kobiety nie ktore sa normalne i nie leca na kase ale z zalozenia jednak chca ze by facet cos robil pracowal

Gość Gandava
twoje?

Gość Td.pjd
niepelnośrawny jestes luzer?

Gość ijookoook
up

Gość popycham tylko posty
+

Gość popycham tylko posty
no to jak sobie życie samodzielne wyobrażasz luzer bez pieniędzy ?

Gość zimna suka nie kobieta
Wkurza mnie takie podjecie drogi autorze. Większość ludzi pragnie żyć wygodnie, chce mieć zapewnione podstawowe standardy życia, czyli mieszkanie, jedzenie czasem i samochód. Wolę być z kimś zaradnym życiowo, z kimś kto potrafi się zorganizować na tyle żebym nie musiała głodować. Żebym nie musiała być sama z problemami typu rachunki, kasa na jedzenie, lekarz prywatny, dentysta. Czy to tak dużo? Zwłaszcza, że sama zarabiam na tyle aby spokojnie móc się utrzymać i oszczędzić na gorsze czasy. Dlaczego mam zgadzać się na lenistwo i niechęć do zmiany pracy przez partnera, jeśli wiem, że można zmienić swoje życie? Nie wiem ile masz lat i po co wogóle biorę udział w dyskusji. Ale wniosek dla Ciebie mam taki: jeśli zarabiasz tysiaka na rękę - nie będziesz w stanie żyć samodzielnie a jeśli nie robisz nic żeby zacząć zarabiać więcej, to żadna dorosła, odpowiedzialna i pragnąca bezpieczeństwa kobieta nie spojrzy na Ciebie. A to dlatego, że z takim podejściem prawdopodobnie szukasz sobie drugiej mamusi, która da Ci jeść, przytuli i nie bedzie wypominać Twoich wad. Jeśli szukasz mamusi, to do niej wróć, dorośnij i się ogarnij

Gość wg mnie mieć to w dupie
zimna suka nie kobieta, ale on jest bezrobotny, nigdy nie pracował i żyje u mamusi, więc nie wysilaj się:D i tak nie zrozumie