Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Teza: Kobiety lecą na kasę, a nie na faceta

Polecane posty

Gość gryzoniczek
ugryzem

Gość zimna suka nie kobieta
Wyrażam tylko swoją niechęć do pierdół życiowych :) Rzeczywiście trochę popłynęłąm :D

looser nie zarabia nawet 500 zl a co dopiero tysiac:) poza tym to hipoteze sie weryfikuje czy jest prawdziwa czy falszywa a nie teze

Gość smiesznik
nie mam jeszcze na farbe do wlosow. czasu jednak nie ma. ciagle sie ze sie smiejem. YY

Gość popycham tylko posty
+

Gość zależy jako kto
zarabiać tyle..

cukierek jesli srednia krajowa wynosi niecale 4 tys netto to sam/a sobie odpowiedz na to durne pytanie no chyba, ze porownujesz sie do tych co maja po 500 tys na miesiac i wiecej, tacy tez sa no i wtedy to faktyczne niewiele:-O

Tu się sprawa zamyka, z jednej strony zaradoność nie ma nic wspólnego z kasą, a z drugiej jak zaradny nie jesteś w mieście, to giniesz. Zaradność to pojęcie względne. Ja przez parę tygodni zarabiałem po 200-300 zł dziennie za ok 5-6 godzin pracy, ale mogę znów być parę tygodni bez grosza. Jadąc czasem drogom w mojej okolicy, to w czasie sezonu owocowego młodzi i starzy stoją w swoich bramach w posesjach i sprzedają owoce, czy waszym zdaniem oni są zaradni czy też nie? Dużo na tym nie zarabiają, ale sobie sprzedają i grosz im wpadnie. Nie żyjemy w czasach gdzie pracy jest pełno a do tego uczciwie płacą, pracodawcy wiszą mi kase na kilkanaście tys zł, nie raz byłem oszukany przez pracodawcę, nie raz byłem bezrobotny, bez kasy, ale zawsze jakoś sobie umiałem tak życie ustawić że grosz do kieszieni wpadł, a imałem się różnych rzeczy, a o pracę nigdy nie żebrałem. Mieszkam w regionie gdzie jesteśmy pod zaborem polskim, a tym samym jak każdy kraj pod zaborem to żyje się ciężko, ale się żyje i pracować trzeba aby żyć. Więc łatwo jest być zaradnym w Warszawie czy w innym wielkim mieście i żyć kosztem innych, a trudniej żyć na zadupiu, gdzie bezrobocie ogromne i ogólnie bieda. Ja nigdy głodny nie byłem, rachunki mam zapłacone, fakt że jestem oszczędny ale tak mnie życie nauczyło i dzięki temu przetrwałem. Gdybym miał kobietę, to pewnie by była wiecznie niezadowolona, bo wiadomo że dziś same księżniczki, najpierw tatuś rozpieszcza a potem rolę tatusia ma przyjąć mąż. Kobiety na wojnie nie przeżyły by jednego dnia, bo dziszejszy kobiety to urodzone dziwki, nigdy ciężkiej pracy nie poznały i uważają że facet ma im zapewnić luksusy. Więc dziękuję, wolę być sam, bo dzięki temu nikt mi nie zrzędzi i jestem szczęśliwym człowiekiem.

Gość zależy jako kto
+

Gość qwaz
Ja bym wolał poznać kobietę zanim zacznę zarabiać żebyśmy razem doszli do czegoś. Bo jeżeli dojdę do czegoś bez kobiety to na co mi ona. Za późno.

Krwawy Edward-lepiej postępować po lewicowymu, iść do mopsu i żądać mieszkania. Po co pracować, skoro państwo da. Lewicowcom to łatwo w życiu, bo im państwo wszystko da, daje im mieszkania, zapomogi a jak im chcą te mieszkania wziać, to bawią się w aktorów, wzywaja TV i robią sceny z eksmisji, bo przecież wyrzycają ich z "ich" właśności, mimo że do mieszkania nawet złotwki nie włożyli a czynszu też ani razu nie zapłacili, ale ciepło, prąd i gaz chcą mieć. Kurde, też bym tak chciał , ale jak ja w prywatnym domu węgla i gazu nie kupię, to nikt mi za darmo nic nie da, a lewicowcom takim jak ty, to daja za darmo, Owsiak pewnie im akcję zrobii......

Edward jedzie po prawikach, a sam tu całe dnie spędza i nie pracuje.🖐️ Ciekawe gdzie DKW?

Looooser- Mam nadzieję że go szlak wziął, skarżył sie na bóle w klatce, żydzi mu takie pranie mózgu zrobili że i tak było po nim, jemu jedynie śmierć może pomóc, bo żydzi mu mózg kompletnie przelansowali.

Krwawy Edward-Lewicowcy by cię zjedli. Rozumiem że tylko udajesz lewicowca aby młode dupcie wyrywać na swoją wrażliwość "lewicową", a tak naprawdę to albo żyjesz z firmy tatusia, albo sam zatrudniasz ludzi i prowadzisz firmę, a na forum udajesz "lewicowca" co to dba o tych biednych u uciśnionych przez tych złych kapitalisów, zazwyczaj ci "biedni" są z firm państwowych, takich jak górnicy czy mundóruwka, gdzie zarabia się powyżej średniej krajowej.

Gość zaba o czem ty kumkasz
facet i pracowitosc :classic_cool: ołjeach

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Ciekawe że jak do niektórych się los uśmiechnie to potem z lubością szydzą z innych

Gość jedynym zajeciem luzera
bedzie poszukiwanie skarbow w osiedlowych smietnikach. Przeciez ten zjeb jest jakis mocno uposledzony gorzej niz krem bo on chociaz roznosi ulotki a nie tylko ciagnie kase od dziadka czy ciotki 🖐️

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Jakby Looooser miał firmę i by ludzie pracowali by ta firma działała to by tez zarabiał. A wy co chcecie ? Żeby pracował w fabryce za 1200 zł miesięcznie ?

Gość Blondas_Kraków
Wygląd i kasa to podstawa.Ja zauważyłem u mnie w mieście dużo super lasek spaceruje z dobrze ubranymi przystojnemi facetami więc to prawda!

Gość Blondas_Kraków
A czasem jak podjeżdżają super furami to zastanawiam się skąd taki 30 kilkuletni gość ma kasę na takie auto?

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Ja mam nadzieję że jednak nie

Gość popycham tylko posty
k

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Niektórzy mają dużo szczęścia w życiu. A niektórzy są kopani przez los

Gość kurde muszę powiedzieć, że
iftar - u mnie podobnie, ale nie do końca, bo ja zawsze zarabiałam więcej od facetów, nawet kilka razy...