Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Teza: Kobiety lecą na kasę, a nie na faceta

Polecane posty

Gość popycham tylko posty
;

Gość magdaleaa
Moze łatwiej jest uwiesc kobiete majac kase ale to dlatego ze tacy faceci sa bardziej pewni siebie i przede wszyskim są pewni ze zapewnia jej bezpieczenstwo i tak samo moze to byc odbierane przez kobiety. Nie traktujcie nas jak materialistki. awet specjalisci wypowiadaja sie podobnie http://jakzdobywac.pl/uwodzenie_pieniedzmi.php

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Ja nie mam pracy teraz i wiem ze nie zasługuję na kobietę. Ale wiem też że nie będę zarabiał kokosów. Tyle tylko żeby sam siebie wyżywić. Czy to znaczy że już koniec. Kobiety tylko dla bogaczy ?

Gość Darass
a Ty gdybyś był kobietą to chciałbyć męza, który pracuje gdzieś na hali produkcyjnej, codziennie do domu przychodzi brydny i smierdzący a po miesiacu harówki przynosi 1500pln?? czy chciałbyś meża, który pracuje w biurze, chodzi na codzieńw garniturze i co miesiac przynosi 3-5tyś??

Gość kamil jgora
fałsz. Ja zawsze byłem kasiasty,a byłem prawiczkiem do 27 roku życia.

Gość Atom 81
Looooser ma zwidy. On i tak nigdy nie będzie miał kobiety.

Ale Żaba dowaliła. Jak to rapował Ostry ci pracowici to harują za 1 tys. a cwaniacy mają "sto tysiecy od jednej pieczęci" czy jakoś tak. Chyba za dużo broszurek dla dzieci się naczytała z czasów komuny.

Jednym z wyznaczników atrakcyjności mężczyzny w oczach kobiety jest poczucie bezpieczeństwa. A co daje największe poczucie bezpieczeństwa? KASA Wniosek: Atrakcyjny facet to stabilny i niezależny finansowo jegomość Stad możesz zauważyć często starego dziada z grubym portfelem i tlenioną miotełką przy boku, ale niemal nigdy na odwrót. http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://m.ocdn.eu/_m/b6780a6aa5925aaca74e52e4e26348c3,14,1.jpg&imgrefurl=http://zyciegwiazd.onet.pl/331934,0,jozef-wojciechowski-z-mlodsza-o-37-lat-zona,fotonews_detail.html&h=392&w=450&sz=42&tbnid=nPx14CvvI1DgoM:&tbnh=90&tbnw=103&prev=/search%3Fq%3Dwojciechowski%2Bz%2B%25C5%25BCon%25C4%2585%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=wojciechowski+z+%C5%BCon%C4%85&usg=__I5wG8lUewLLZRpAzzCmHK6R29Aw=&docid=TZSrlWC7n-EYWM&hl=pl&sa=X&ei=6nUJUdnyH9KIhQeIhoFQ&ved=0CDUQ9QEwAg&dur=2543

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Poprzez moją pracę będę pomagał innym. Pewnie będę zarabiał te 1900 zł Ale mam nadzieję że znajdzie się taka co doceni to co robię dla innych

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Ja co jakiś czas się staram i puszczam kupon lotto

Gość popycham posty
+

Cóż skoro jesteś tak prymitywny, że rozpatrujesz związek tylko w swerze seksu to faktycznie nie masz się co starać bo nie daj Bóg jeszcze swoje geny dalej przekażesz

Gość ale takiego zjeba luzera
nawet na odloty nie stac, chyba ze dziadzia sypnie groszem.

Jak to mówi stare żydowskie powiedzenie, żeby wyjąć to trzeba najpierw włożyć.

No wiec włóż swoją pracę w coś mózgu. Ja wiem, że chcesz do końca życia być nierobem i pasożytem, ale tak żadna nawet na ciebie nie napluje ;)

Gość ju88888888888
ja zarabiam wiecej niz moj facet i wcale mi to nie przeszkadza, ale jak by sie nie starał i siedział na garnuszku u rodziców i tak dłuższy czas to faktycznie zadowolona bym nie była

Gość szmaragdowy motyl
kiedy idziesz do pracy Loooooser

Gość rtyuikolkjnbv
masz kase to mozesz nawet miec inna na boku a kobieta nic nie powie to tak samo jak byc atrakcyjnym wysokim mezczyzną też możesz zdradzać przecież Cie nie rzuci kobieta. Gdyby kobiety byly bardziej ambitne i zdolne to nie wymagalyby tak bardzo kasy u faceta bo moglyby same zarobic uczciwie, legalnie i honorowo.

dla mnie to jest niewyobrażalne, żeby koleś w wieku prawie 30 lat siedział na garnuszku rodziców. ­ kiedy oni umrą zostaniesz bezdomnym grzebiącym w śmietnikach, bo nawet na opłacenie prądu i wody nie będziesz miał. nie mówiąc już o internecie 🖐️ ­ a modelki to sobie będziesz co najwyżej na bilboardach na dworcu oglądał.

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Jak mam sam wyżyć za 600 zł miesięcznie ? Ale za 4 lata będę miał pracę i wtedy ja pomogę mamie

Gość wifigdansk
moze nie to ze leca na kase ale pieniadze sa w zyciu wazne a tak się juz utarło (wlasciwie tak nasza natura dziala-jeszcze z epoki kamienia:) ) ze to facet jest tym,ktory powinien zadbac o dobra materialne w zwiazku a kobieta- o cieplo ogniska domowego,ozcywiscie nie trzeba się tak trzymac kurczowo tych wzorców ale tak było,jest i bedzie i tacy wlasnie faceci wygrywają -ktorzy potrafią zdobyć "wielkie tłuste zwierzę" tak aby mozna było się najesc do syta,zrobić zapasy na przyszłosc aby rodzina nie głodowała no i jeszcze futro wykorzystac do ogrzania w chłodne dni:)

Gość Bo.Ni.Fa.Cy
Loooooser będzie miał mieszkanie i dom. Wynajmie dom za kilka tysięcy miesięcznie a sam będzie mieszkał w mieszkaniu i możecie mu skoczyć

Gość Minodues
No money, no honey. :)

Masz rację żabciu, nie ma to jak ty, swoją drogą ciekawe jakie to uczucie być wykorzystana Wyarszawianką, która jest sama i została wyruchana :D