Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uig

Praca w Rossman - pytanie!

Polecane posty

Gość uig

Chciałabym znaleść pierwsza w życiu pracę, jestem po liceum... marzy mi się praca w rossmanie, przy kosmetykach. Czy ktoś tam pracuje?? Jeżeli nikogo nie szukają obecnie tzn nie ma żadnych ogłoszeń to czy mogę wogole iść z tym CV tam? nie wygłupie sie?

złóż im swoja aplikacje na ich stronie mimo to ze nie ma przyjęć w twoim mieście. Oni czasem wszystkich ofert nie ogłaszają ponieważ sami nie wiedza czy ktoś nie rzuci roboty z dnia na dzien.

Gość nie sluchaj kretynek
nie nie możesz, nie ośmieszaj się dziewczyno :P

Gość uig
czy ktos moze mi pomóc

Gość uig
miła - no ale jakie jest prawdopodobienstwo ze dostane te pracę :/ a osobiscie to raczej nie warto isc czy jak? najem sie wstydu?

Gość uig
mila a czy ty pracujesz w rossmanie?

Gość gfghh
przeczytaj sobie opinie o rossmanie,bo mozesz nie wytrzymac. ale idz zadna praca nie hanbi. wazne ze placa.

Gość gfghh
drukujesz ladnie cv ze zdjeciem, idziesz do wybranego rossmana i sie ytasz czy mozesz zostawic u nich CV.ladnie sie zegnasz i wychodzisz. Wszystko trwa jakies 10 sekund. i czekasz na telefon w najblizszych miesiacach.

Gość uig
komu dać takie cv? bezposrednio do kierownika? bo przeciez nie zostawie w ochronie

znam dziewczyny co tam pracują.Praca jak praca .jak trafi sie na dobry zespól to jest dobrze. Moja znajoma trafiła do jednego sklepu gdzie było tragicznie. Przenieśli ja do innego i praca jej sie zaczęło podobać. Grupę maja zgraną. Mówiła ,ze najgorzej jest z klientami bo marudzą i czasem próbują coś ukraść.

Jakiego wstydu? Dziewczyno! A co, telepatycznie chcesz im dać znać, że jesteś zainteresowana pracą? Proszę Cię... Jeśli szukasz pracy, to wysyłasz cv drogą elektroniczną, a potem jeszcze niesiesz papierową wersję! Czego Cię w tym liceum uczyli?

Gość tylko uwazaj nie jest
tak latwo dostac ta prace, trzeba 3etapy rozmow przejsc..

Gość ke8unfv)
ja juz setki razy zanosilam cv do tych rossmanow i nic, mysle ze taka prace to mozna dostac tylko po znajomosci

Gość hoifvh
tez jestem ciekawa ja to wyglada taka praca

Gość szinezek
Długo byłam bezrobotna i po zarejestrowaniu się w urzędzie pracy znalazłam ogłoszenie w internecie. Urząd opłacił szkolenie. Teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w Beauty for You. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Może spróbujesz tego? Można u nich dostać potem rabat na włosy. Zajrzyj sobie na ich stronkę. Pozdr !

Gość kasia kasia kasia
bo oni te wasze papiery od razu wrzucają do kosza!