Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dantealigator

Trafiłem na suke- co zrobic?

Polecane posty

Gość dantealigator

Jakis czas temu poznałem interesująca kobietę. Zakumplowaliśmy się, wręcz zaprzyjaźniliśmy. Bardzo jej wierzyłem i ufałem, ale po jakimś czasie doszedłem do wniosku, ze jestem przez nią manipulowany, służę jej jako zabawka i uzywa mnie do rozgrywek między soba a swoim ex narzeczonym. Ten ex narzeczony słał do mnie sms-y i maile, w których mnie wyzywał, ale ja potem zbadałem sprawę i ustaliłem, ze to ona pisała! Złozyłem wiec zawiadomienie na policji, ze jestem nękany i padłem ofiara stalkingu- ale policja uwierzyła jej i sprawe umorzyła, jak sie odwołałem to załatwiła sobie najlepszego adwokata w miescie, ja ze swojej strony zrobiłem wszystko aby udowodnic jej winę , odnalazłem jej jeszcze innych byłych narzeczonych i znajomych, ale niestety policja umorzyła po raz drugi i juz nie mogę się odwołać, tymczasem ona zrobiła mi piekło z zycia, mówi po ludziach, ze mam obsesje na jej tle i zwariowałem. Czy moze są jakies metody, aby ją ukarac, bo policja i prokuratura nie chcą mi pomóc?

Gość ja pierniczeeeeeeeeeeeeeee
dziwną gadkę wstawiasz

Gość dantealigator
dlaczego dziwną, to prawda?

wiesz ale Ty naprawde masz obsesje na jej punkcie .Gdybys mial w nosie ja , to olalbys cala sprawe , dziewczyne pozegnal i zaczal zyc swoim zyciem.Albo ponosi Cie fantazja, albo masz problem natury emocjonalnej.Proponuje isc do psychiatry i wziac cos na poprawe nastroju i odblokowac sie na normalne relacje z ludzmi .

Gość przechodzień 8312
czas poświęcony na napisanie tego bąka uważam za stracony (najgorzej że czytanie bzdetów tak samo oceniam..ech;)

Gość dantealigator
to co napisałem, to najprawdziwsza prawda- ta sytuacja miała miejsce. Jak mogłem odpuścić, gdy ona skrzywdziła tyle osob i ja kazdą z nich odnalazłem i rozmawiałem?

Gość dantealigator
mam zielone papiery!

Gość naprawiacz suk
chodź, pójdziemy na browara a wszystkie baby to chuje

ok .Prawda skoro tak mowisz .Nie ma u nas linczow i samosadow .Odpusc , bo zemsta jest bronia ale Bogow.Dla maluczkich -zostaje odpuscic i zajac sie czyms bardziej pozytecznym i konstruktywnym . Zrob to dla wlasnego dobra .

Gość a ty nie masz problemów!!!
o bożż.... jakie intrygi ,konflikty ,plotki , szpiegowanie,prześladowanie sprawdzanie ..po co to komu!!! to sie mówi w oczy ! a nie odstawiać teatr ! ludzie żyjecie raptem klka lat nie szkoda wam ...kompllikowac sobie zycia???????? po co ?zostawić to wszystko i cieszyć sie każdą chwilą ,zdrowiem zapomnieć i iść w swoja stronę

Gość dantealigator
Jak miałem jej to w oczy powiedzieć, gdy ona unikała kontaktów ze mną? Więc wybrałem drogę okrężną, policję też zmanipulowała.

Gość wdwqdqwqw
Koleś durny jesteś i tyle mam do powiedzenia

Gość szare komórki nie dla ciebie
hm to moze ja tez pójde na policję

Gość dantealigator
Dlaczego durny, bo się bronię przed atakami kobiety?

Gość nic doadać hi5
raczej suka trafiła na h..

Gość BarbarellaJF
Zostaw ją w spokoju. Twoja chęć zemsty spowoduje, że sam wylądujesz w więzieniu.

Gość bodzio miodzio
Coś się mnie wydaje, że to TY ją atakujesz a nie ona Ciebie. Odpuść, bądź mężczyzną i odpuść. Ona i tak Ciebie nie chce.

Gość Wedłu śwaitowej organizacji zd
dam ci chłopcze radę.Idz jak najszybciej do psychiatry ,poniewaz zauważam znaczne odstępstwa od normy

Gość Heniu
Baba to nie facet, nie da się pogadać po męsku - musisz po prostu strzelić w pysk raz czy drugi. Wiem, że to złe i jestem przeciwnikiem przemocy ale niestety tylko to w podobnych sytuacjach skutkuje.