Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pannacota

Waszym zdaniem- Ciąża pewna czy nieważny test?

Polecane posty

zdjęcie niewyraźne bo to printscreen, nie umiem robić zdjęć laptopem, żeby się na dysku zapisywało zdjęcie :P mogę się bardziej postarać

Zakładam że ta gruba czarna krecha z prawej to ta, która była od początku, a ta różowawa z lewej to ta co się pojawiła, więc ciąża, ale i tak mało co widać na zdjęciu :) a czemu miałby być test nieważny?

Gość eefefeefef
ja tam widze druga kreske:) wydaje mi sie że ciaża:)

Tak tak ta gruba to kontrolna ta blada testowa. Pozytywny? Kurczę :) Tak bardzo się staraliśmy, ale teraz do mnie dopiero dochodzi powoli, że się udało!!! :)

Gość jastoriaa
a w ktorym dc jestes? masz jakies objawy oprocz bolacego brzucha? jak na moje oko ciaza:)

jastoriaaa co do objawów to boli mnie brzuch, ale nie bólem ciągłym tylko nagle skurcz złapie, wczoraj aż się musiałam parę razy zgiąć. Dzisiaj chce mi się wymiotowac, ale to raczej nie od ciąży... Piersi bolą jak przed @.

nie no to drugie zdjęcie to już w ogóle wyraźna ciąża :) A co do objawów... ja prowadziłam cykl na ovufriend. Zaznaczałam objawy z największą dokładnością i... miałam chyba tylko 20% ;P większosć objawów była po prostu jak na okres ;) Objawy zaczeły się z czasem nasilać, ale to już po teście

Do wieczora muszę znaleźć fajny sposób, żeby mężowi powiedzieć :) ciekawe czy na siłownię mogę chodzić... :)

Gość moje gratulacje !!!!!!!!
:D:D:D:D. To na bank ciąża :). Cieszę się razem z Tobą :). Wiem co to jest zobaczyć po długim czasie II kreski na teście, wtedy to płakałam ze szczęścia i mąż też, ja bym mojemu zrobiła niespodziankę, lecz niestety razem robiliśmy ten test :). A ja bym na Twoim miejscu kupiła jakieś białe buciki niemowlęce i do nich włożyła ten test, i do pudełka i wręcz mężowi - jego mina bezcenna będzie :D

Gość fghyyuyuy
chyba sobie jaja robisz, ze pytasz na forum o coś co jest oczywiste..dlaczego niby ten test miał by byc nieważny...przyznaj się otwarcie, ze chciałaś się pochwalić...

Gość moje gratulacje !!!!!!!!
fghyyuyuy - jeny może dziewczyna nie wierzy w ten widok, i chce naprawdę się upewnić? Ja miałam to samo - też pytałam na forum czy śnię czy nie :o