Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiee girrll

Dlaczego metalowcy słuchają tak nimodnej muzyki?? Czy oni zgłupieli??

Polecane posty

Gość blondiee girrll

ja nie moge patrzec na tych brudasów, czy oni nie wiedzą że nie śa na czasie? :-o im to chyba trzeba wytłumaczyć biciem :-o

Gość wyżelowany chłopiec,.
racja skarbie toż to dno i zacofanie

Gość Dres men
Zgadzam się zawsze się kręcą po moim osiedlu to ich z chłopakami przeganiamy bo dzieci i starsze osoby się ich lękają

Gość Dres men
Dobrze ale niech się w takim razie ubiora jak ludzie a nie strachy na wróble i najlepiej gdyby słuchali tego jazgotu w lesie, pytanie tylko co ze zwierzyną

Muzykę słucha się ze względu na to, że ktoś ją lubi, że ona go pasjonuje, daje przyjemność. A jak ktoś słucha muzyki tylko dlatego, że jest modna, to jest nie mniej, nie więcej, jak tylko pustakiem :D Nic tobie słonko do tego kto czego słucha. A ty bys chyba nie chciała zeby ktos ci biciem tłumaczył, ze słuchasz złej muzyki, prawda?

Gość Dres men
Muzyka to ma być ambitna, nieść przesłanie, a nie z impetem napierałac jak dzikus w perkusje

Gość kazdemo0
leze

Każdy się ubiera jak chce i słucha czego chce wolna wola. Ja np słucham między innymi metalu i rocka, masz coś do mnie? Słuchaj sobie czego chcesz Dres Meen, ja twojego gustu nie krytykuje, a co do ubioru to jak już wyżej pisałem wolna wola, a jak ktoś się boi no to trudno life is brutal.

blondiee girrll - nie każdy kieruje się modą w życiu, a co do nazywania tych ludzi brudasami to wrzucasz wszystkich do jednego wora, Higiena osobista to indywidualna sprawa każdego człowieka by o nią dbać.

Gość blondiee girrll
Morda śmieciu

Gość to moze mi powiesz
jaka według ciebie to moda muzyka? Ludzie to debile chcą narzuca innym swoje upodobania. Jak ci się nie podoba to wyprowac się na marsa! oo... Ps. nie słucham takiej muzyki ale wkurzaja mnie takie matołki jak ty!

no wlasnie, jaka wedlug ciebie to modna muzyka? Ona tanczy dla mnie? :D hahaha :D kuzwa, ja to dopiero jestem niemodna :D slucham myzyki z przedzialu rocznika 70-80 ;)

Gość celtic lullaby
to jakiej sie słucha muzyki nie powinno zależeć od mody. modna muzyka często jest kiepska i schlebia najniższym gustom. muzyka gatunkowa nie jest popularną dlatego ma trafiać w gusta zainteresowanych, pewnych wielbicieli. moim zdaniem muzyka metalowa/ rockowa jest dobra.

Gość blondiee girrll
jestem złośliwą lapsą a moja szparka ma wielkość odbytu pawiana :O:O

Gość to moze mi powiesz
O to było dobre... "ona tańczy dla mnie" hahahaha :-) masz autorko swój hit!

Gość to moze mi powiesz
O to było dobre... "ona tańczy dla mnie" hahahaha :-) masz autorko swój hit!