Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkjtydit7

Moda na dzisiejszą muzykę ?

Polecane posty

Gość fkjtydit7

Zauważyliście że dzisiaj młodzi ludzie nie fascynują się rockową, metalową, alternatywną czy grungeową muzyką ? Wszyscy słuchają hip hopu, rapu, r n b, techno, dance i jakiś popłuczyn z telewizji i youtube. Zero stylu, zero oryginalności, wszyscy słuchają tej samej głupie papki.

Gość jkdfhjsdhfjhfjsdfsdfsdfsdfd
nie każdy. ja nie słucham Niki Minaż ani innej muzyki z MTV czy innego chłamu. słucham oryginalnej muzyki.

Gość jkdfhjsdhfjhfjsdfsdfsdfsdfd
słucham tego co mi się podoba i kupuję nawet płyty.

Gość vbv34
Też to zauważyłem, w dodatku dzisiejsza młodzież jest głupsza niż ustawa przewiduje.

Gość inna277
ja bardzo lubię alternatywę ale może jestem już stara? mam 27 lat

Gość Trochę w tym siędzę.
Dzisiejsza muza dzieli się na dwa światy. Świat muzyki popularnej tej którą serwują ci popularne media. Wszystkie utwory podobne, wszystko oparte na chęci zysku, dobrej sprzedaży, sprawdzonych wypromowanych markach, produktach skierowanych w konkretną grupę docelową, Biber, One coś tam, Rihanna , ShitBull itd. I drugi ukryty przebogaty świat muzyki której nikt nie słucha. Np taki serwis jak SoundCloud gdzie miliony ludzi z całego świata umieszczają swoje utwory (można ich słuchać ściągać za darmo). Większość w doskonałej jakości w praktycznie wszystkich gatunkach. A dlaczego mało ludzi słucha gatunków o których była mowa. Bo są trochę archaiczne brzmieniowo, konstukcyjnie, niosą energię która raczej mało kogo teraz rusza. W nich liczy się gównie przekaz a on mało kogo teraz obchodzi. Podsumowując dziś jest na świecie muzyki więcej niż kiedykolwiek, każdy może znaleźć to czego szuka. Naturalne, że większość łyka to co ma podane na tacy. PS: Moje demo utwory na SC jakby ktoś chciał posłuchać. Nie najlepsze, nie za bardzo się do nich przyłożyłem ;) http://soundcloud.com/peps-loco