Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Go.... Kachanie moje...

Mąż powiedział mi dziś rano...

Polecane posty

Gość Fajny film wczoraj widziałem
A ja po 40 latach wciąż ją kocham. Kłócimy się dosyć często.:) Ale jakie urozmaicenie. :P

Gość Fajny film wczoraj widziałem
A cała tajemnica polega na tym, że czasem staram się ją wysłuchać. Czasem pamiętam o imieninach i innych rocznicach. Do siusiania podnoszę deskę klozetową. Brudne skarpety wrzucam do pralki. Wieczorem golę się. Czasem męczę się z nią na zakupach i wszystkie bambetle dźwigam za nią.... Oj, jest tego trochę. Ale jak patrzę na tych dzisiejszych "małżonków" co to już 4 żona, 5 mąż i alimenty w drodze...............

Gość Tak trzymajcie...
.

Gość Vaaaniiilaaa hhhhh
Jak maz mial by okazje zobaczyc twoje byki,to dopiero by cie kochal.WIERZE NP W BOGA W MEZA ZAWSZE PISZEMY PRZEZ RZ idiotko

Gość Ależ......
To miłe.

Gość Vaaaniiilaaa hhhhh
Idiotko i nie klam ze zjadlas r bo wyraznie napisalas przez z z kropka.

społeczność kafeteryjna już mnie nie lubi, i wy też zaraz mnie znienawidzicie, ale ja musze się dowiedzieć i zaryzykuję po raz wtóry: czy kochacie mężą/żonę mniej niż dzieci?

Gość RAfal fajny maz
Jaki analfabeta z autorki tematu,az zal czytac.

heloiza999 Nie mamy dzieci. Planujemy dopiero. Wcześniej nie było kiedy. Trzeba było się dorobić.

heloiza999 A czego mam się bać?

Gość k.a....s..s
No super.

zmian jakie dziecko wprowadza do związku. tego, że już nie będzie tak samo. tego, że teraz tak sie kochacie, jesteście tak blisko, a ja wczoraj rozmawiałam tu z babką, która z lekkościa opowiadała, ze bardziej kocha dziecko, że dziecko by leczyła, a męża nie. nie uderza mnie jej wybór, gdyż to wybór z odpowiedzialnosci...ale uderza mnie raczej łatwośc opowiadania o tym, to, że ona jako kobieta rzekomo kochająca chce sobie wyobrażać takie rzeczy. miłość powinna być czynnikiem powstrzymującym tego typu wizje. nie rozumiem tego świata

No właśnie tak samo kobiety jeśli kochają to nie zdradzają:-) jeśli jest prawdziwe uczucie pomiędzy kobietą a mężczyzną to nie ma mowy o zdradzie ja bym nie miał sumienia zdradzić swojej kobiety nie umiał bym z tym żyć

heloiza999 Prawdopodobie nie będzie dziecka. Na razie wiemy, że nie chcemy teraz. Może za 3 lata, ale nie teraz. Rozmawialiśmy o tym.

Super, że to doceniasz u swojego mężczyzny. Też tak kiedyś powiedziałem do swojej jak "niby spała" leżała z zamkniętymi oczyma, ale jak się sypia z jedną i tą samą kobietą to się wie kiedy ta osoba spi a kiedy nie;p Niestety u mnie tego nie docenia, że potrafię dla Niej piosenkę zaśpiewać...

mexx_on Doceniam i kocham Go.

Doceniam nawet najmniejszą rzecz jaką dla mnie robi.

Gość i dlatego siedzę na forum
zamiast zająć się swoim życiem :D biedo ty biedo

Nie siedzę na forum no stop wpadam raz na jakiś czas.

Gość Ale zazdroszczę.
Zazdroszczę męża,

Gość bardzobardzomismutno
Mój ukochany też tak kiedyś zrobił, a miesiąc później odszedł twierdząc, że nie pasujemy do siebie ;( Do tej pory nie mogę się zlepić, bo przecież było idealnie.

Gość gratuluję męża ;))
Nie masz się czego bać. na kafe zawsze szukają dziury w całym :O jeśli sie kochacie to dziecko tylko scementuje tą miłość bardziej.. :) Nie słuchaj innych bo zazdrość przez nich przemawia :)) Pozdrawiam i życzę dłuugich, szczęśliwych lat u boku męża ;)

Gość Gratuluje
Ja się zgadzam z wypowiedzią po wyżej.

dziecko tak bardzoe cementuje związek, że potem siedzą na kafe, kochające żony i matki i przy kawce opowiadają, że jakby kasy brakło na leczenia dla każdego, to wybrałyby dziecko, bo męża mzna zmienić, facet to tylko facet i w sumie mozna bez niego żyć, czego na ślubie oczywiscie sobie nie wyobrażały. a tak naprawdę nie chodzi o to, że dzieci maja priorytet w pewnych egzystencjalnych sytuacjach, bo naturalne jest, że mają, co bardziej chodzi o fakt, że jedna z drugą tragedii nie przeżyła i guzik docenia, że opowiada lekko jak źrebak na łące takie historie. Nic nie doceniają, za dużo mają. Los powinien ich doświadczyć rzeczywiścxie taką sytuacją, co by spac nie mogły w nocy do konca życia. miłośc powinna powstzrymywać przed takim myśleniem. przed takimi wizjami. a dziecko sprawia, że nagle sobie wyobrażasz właśnie takie rzeczy. i to jest dokładnie powód, dla którego jestem sceptycznie nastawiona do błogosławieństwa jakim jest rodziciestwo.

Wiesz co jakbym miała wybierać leczyć męża czy siebie. Wiesz kogo bym wybrała? Leczenie mąża.

Gość ejejejejeeejeje
Ja też tak chce :(.

to rozumiem, że męża. ale chodzi o to, że jak masz wybierać spośród najbliższych Ci osób...wiesz, ja wiem, że wtedy leczenie dziecka się robi, bo to jest dziecko, razem spłodxziliście itd. ale nie umniejsza to dramatowi takiej sytuacji i nie ma to na bank nic do czynienia z "bardziej kochaniem" dziecka, bo to co innego i się nie porównuje. chodzi mi o to, czy ludziom dobrze sie robi w podbrzuszu jak wyobrażają sobie takie wybory? I jak się czują gdy lekko odpowiadają sobie na takie wybory, jakie to uczucie? obrzydza mnie tego typu postawa, przeraża mnie i powątpiewam w sens rodzicielstwa. czy miłość do dziecka ma charakter terrorystyczny, wypruwa człwoieka z innych uczuć? pozwala na tego typu makabryczne przemyślenia? to tez powód, dla którego nie chcę mieć dzieci...

Gość Płakać się chce....
Oddaj mi swojego męża. Mogę Ci wszystko oddać. Ale ja chce takiego męża.

Gość JJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAA
też zazdroszcze.