Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarszczek

Krem pod oczy

Polecane posty

Gość Zmarszczek

Ostatnio zauważyłam, że nie wiadomo kiedy, zrobiły mi się wyraźne zmarszczki pod oczami, a mam tylko 25 lat. Postanowiłam powalczyć z paskudztwem zakupując jakiś krem, serum, ale nie mam pojęcia co wybrać, aby było odpowiednie do mojego wieku i pomogło pozbyć się zmarch i zapobiec nowym. a czole też mam wyraźne poziome linie i z tym też chętnie bym powalczyły, ale przede wszystkim te oczy, bo to jakaś masakra. Mam nadzieję, że bardziej ogarnięte panie pomogą mi wybrać coś sensownego.

Gość weiouyuuy
od tych kremow to jeszcze gorzej, po prostu nie marszcz oczu

Gość ja zazywam agelimit
i jestem turbo zadowolona :)) ( tak wyglada: http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/kosmetyki/piel/kuracja-przeciwzmarszczkowa/agelimit-30-kaps.html) zazywam od jakiegos miesiaca i widze naprawde duzą poprawe skure mam bardziej "napiętą" i wiekszosc zmarszczek i zniwelowanych :) ja mam 29 lat wiec bardzo duzo ich nie bylo, a w wiekszosci to mimiczne.

Gość ja zazywam agelimit
i jestem turbo zadowolona :)) ( tak wyglada: http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/kosmetyki/piel/kuracja-przeciwzmarszczkowa/agelimit-30-kaps.html) zazywam od jakiegos miesiaca i widze naprawde duzą poprawe skure mam bardziej "napiętą" i wiekszosc zmarszczek i zniwelowanych :) ja mam 29 lat wiec bardzo duzo ich nie bylo, a w wiekszosci to mimiczne.

Gość Agnieszka1985rok
o nie... przeczytałam artykuł w temacie nie dziąłnia kosmetyków i sie załamałam... a zmarszczki czają się tuż za rogiem...:(

Gość hgfrklii
Norma. Dlatego ja nie kupuję drożyzny, jakoś do mnie nie przemawia. Ostatnio długo używała odzywki Nanobase, fajnie nawilżała ale nic poza tym :) Długo wertowałam tematy z kremami pod oczy i wpadłam na wątek witaminy E. Kupiłam kapsułki (za 4 zł :P) wit A+B, przebijam i smaruje skórę pod oczami, dopiero drugi dzień, więc o efektach trudno jeszcze mówić.

Gość WiolettttttaKa
slyszalam o tym agelimit ale nie wiem czy jest az do tak mlodej skory wskazany