Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaDominikaLarysa

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Witam. Mam pewne wątpliwości... Między 21 grudnia, a 1 stycznia współżyłam z partnerem i mogło dojść wtedy do zapłodnienia. Od mniej więcej początki roku mam większy apetyt ( o dwa razy ) , mój organizm źle reaguje na alkohol ( boli Mnie brzuch nawet - po małej ilości ), jestem senna, płaczę bez powodu ( mam wahania nastroju ), jestem bardziej rozdrażniona... Dziś podczas kąpieli zauważyłam, że piersi CHYBA Mi delikatnie spuchły bądź urosły... ( Może to od jedzenia... ) Jeśli chodzi o miesiączkę niby ją miałam, ale to nie była krew, a jakieś plamienie w dziwnym kolorze. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Gość notalone ..
a stosowałas podczas stosunku prezerwatywy, a moze bierzesz tabletki ? wiecej szczegolow..

A może tak teścik?????ja miałam we wrześniu niby okres,ale trwał 2 dni a jestem dziś w 23 tygodniu ciąży....

Gość notalone ..
ale doszedl w tobie??

Co do testu robiłam w 1 tygodniu stycznia bodajże, ale wyszło, że nie. Moja znajoma jednak 3 razy robiła test z takim samym wynikiem ( negatywnym ) , a teraz ma córkę. Byłam u lekarza, ale nie z podejrzeniem ciąży, ale ten nic nie zauważył. Czy to możliwe żeby lekarz na początku nie mógł tego stwierdzić?

Tak doszedł we Mnie. Jednak zastanawiam się czy po tej pierwszej wizycie u lekarza mam znów iść z podejrzeniem, ze jestem w ciąży... Trochę Mi głupio. Może po prostu to coś innego...

Gość tak to jest jak sie dzieci
biora za seks

Gość notalone ..
no to jak doszedl to bardzo prawdopodobne ze zaszlas w ciaze, nie powinnas byc zaskoczona :o

Dzieci? Hmmm... Ciekawe. Nie jestem zaskoczona tylko raczej ciekawa czy jeśli mam takie objawy, a byłam u lekarza i nic nie zauważył to czy mam iść ponownie z podejrzeniem ciąży czy nie zawracać sobie głowy.

Gość ZawszeCiekawaaa
Powtórz test lub idź do lekarza. Przy bardzo wczesnej ciąży lekarz mógł nie zobaczyć. Tym bardziej że nie badał cię pod kątem ciąży więc raczej nie zwracał na to uwagi.