Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

czy mój konduktor może

Polecane posty

hiej, jak jóż się chwaliłam jednokrotnie to ucze się jeździć. I dzisiej mój konduktor powiedział, że jeszcze takiego talętu jak ja to nie miał i będę musiała wykupić sobie kolejne 30 godzin żeby coś załapać. WYjeździłam jósz prawie wszystkie godziny a ja dalej nie umiem urzywać sprzengła. Proszę o jakies swkazuwki kiedy jak sie zachować i co wciskać, bo dzisiej to o mało co becałam jak się na mnie der. A w nocy mam koszmary i niedługo zaczne się moczyć przez nie go.

i jak zblirzałam sie do skżyrzowania to miałam czerwone i w momęcie kiedy chciałam użyć chamólca zapaliło się zielone, więc go nie użyłam tylko dawaj w deche a on na mie, że co ja robie, że go nie słucham, żem głupia i tempa, że mam sie zatrzymać.

to ja na niego wskoczyłam, że przecież nie jestem głupia i się światło zmieniło, a on, że widział moje nogi i wie, że nawet nie miałam zamiaru użyć tego chamólca. Pomóżcie jak przetrwać te kategorie z nim, bo moja psychika wysiada, i ja niedługo wysionde mu w czasie jazdy .

prosze o pomoc ludzi dobrej woli, jak zdac kiedy ma sie takiego konduktora nie kumatego.

co teraz to nikt nie potrafi jeździc, a co do cego to wszyscy za pierszym trazem pozdawali

nie no nie pójdę, przecież ja nie pije. musze tutej zostać. radio mayrja

Drogi pamietniczku, pisze di ciebie bo nie mam do kogo. Chciałam ci powiedziec, ze wszyscy kafeterianini są beznadziejni, nie mają gustu, rozumu, nic nie mają. nie ma ich tu dzisiej nawet. Jestem tylko ja i ty, jak jedno ciało, ciało niebieskie, albo ciało chrystusa.

Ładno masz okładkie, taką jak lubię, zeberka w brązowo beżźowe centki z różowym napisem: pamiętnik dwunastolatki. heh pomyślałby, że ja stara baba zatrzymałam się w czasie, ah tak, bo ja dalej jestem młoda duchem, z reszto i ciałem. Ty jesteś mi świadkiem, bo ty mie widzisz i obserwujesz, w każdej sytuacji, bo przeciez wiesz, ze cie nie zostawiam samego.

a pamiętasz jak miałam może jakieś 10 lat i ważyłam ok. kilograma i skakałam z drzewa? to były czasy, gdyby nie moja gumka w majtach to pewnie dziś chodziłabym bez zembów.

zobacz jaki tu ruch, a jednak my nie wzracamy na nikogo uwagi, jeteśmy sami dla siebie. Czyż to nie jest piękne?

czemu milczysz i ty sie rozgniewałeś? nie masz takich miłych wsponien jak ja? tak wiem, bywały i te gorsze chwile, ale po co do tego wracac?

Gość haha ! to bylo dobre
Jesteś najzabawniejsza osoba na tym nudnym forum

Boże to cud!! 1,5 h cierpliwości, warto było czekać, ja wiedziałam, że ktoś się odezwie, wiedziałam. Nie na darmo tu siedziałam.

Gość haha ! to bylo dobre
👄