Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasibrzucha

czy upase sie jak swinia takim jedzeniem??

Polecane posty

Gość loolamay98
"rano jabłko albo dwa i jakiś lekki obiad z chudym mięskiem. Nic więcej... tuczcie się tuczcie, później będzie płacz" xxxxxxx bzdura. pewnie jestes jakims grubasem na wiecznej diecie z kompletnie skopanym metabolizmem. ja mam 175 cm/ 55 kg wagi od 10 lat, a nigdy nie jem mniej niż 2000 tys kalorii, a czasami 3 tys i więcej jak mam bardziej aktywny tryb zycia[duzo sportu i/lub wysiłku fiz]. i nie są to zadne "cuda" typu ryba i warzywa na parze tylko wszystko [w miarę rozsądnie]. czasem wydaje mi się, że na kafe nikt nie wie ile wynosi normalne zapotrzebowanie kaloryczne i ze nie jest, to 1200 kcal..

Gość pasibrzucha
no to chyba czas cos zmienic w swoim jadlospisie....ale latwiej powiedziec niz wykonac ale sprobuje dwa lata temu wazylam 68 kg ale bylo to po szpitalu dobrze sie wtedy czulam

Gość prawictwo pospolite161
no mi sie wydaje ze modelki z wybiegu waza przy 178 cm okolo 55 kg , ale ty nie jestes modelka wiec powiedzmy ze 62 kg bedzie dobre

Gość rerwrwerewr
banan to jest jeden z pięciu produktów którego absolutnie nalezy unikac przy problemach z wagą, bo obniza merabolizm. Najlepiej sie chudnie jedzącjedynie nieco ponizej zapotrzebowania energ. - tak około 15 % mniej, czyli najcześciej są to diety 1700 kcal...

no ten majonez mnie rozwalił .. 600 kcal w 100 g kiełbasa ma 300 kcal hehe jak mozna takie guwienko jesc ..

obniza czy nie , ale banan ma mniej niz 100 kcal wiec nie utuczy ./

Gość pasibrzucha
nie jestem na zadnej diecie nigdy nie bylam i nie licze kalorii ludzie mowia ze jestem w sam raz nigdy nikt nie powiedzial ze jestem gruba juz sama nie wiem

Gość rerwrwerewr
tłuszcze jak najb. mozna jesc, tyje sie najłatwiej od nadmiartu węglowodanów. Jak jestes głodna, to oznacza, że nie jesz za duzo, tylko nikt nic w tego nie rozumie, chcesz schudnąc, czy tylko się obawiasz, że jesz za duzo? Jak chcesz schudnąc, to powinnąs jest 5 posiłków, ok. 1700-1800 kcla

wiesz zamiast tego majonezu kup sobie lepiej chrzan

Gość rerwrwerewr
obniza czy nie , ale banan ma mniej niz 100 kcal wiec nie utuczy ./ ale logika... :( nie ma czegoś takiego że jedne rzeczy tuczą, inne nie, liczy sie dzienna dawka kalorii, przy za małej sie chudnie, za duzej- tyje. Ja jak sie odchudzam to jem absolutnie wszystko, tylko o 400 kcal mniej, i chudnę super, mój organizm jest b. trudny, bo na dietach typu 1200- nie chudłam wcale. Wiele osób robi ten błąd że nie chudnąc na takich dietach, zamiast podwyzszyc ilosc jedzenia, jeszcze b. ją obniza, jedząc np. 500-800 kcal

Gość pasibrzucha
dzieki prawictwo:)

wiec 100 g banana 90 kcal wiec sie chudnie to proste.. Mozna wcinac banany

Gość pasibrzucha
chce schudnac ale nie mam czasu liczyc kalorii ogolnie jem trzy czasem dws razy dziennie ale mam siedzaca robote cztery razy w tyg po 14 godz na doopie za biurkiem

Gość rerwrwerewr
kurwa, co za tępak z ciebie... to najlepiej jesc zawsze wszystkiego po pół łyzeczki, majonzeu też, pół łyzeczki majonezu- 60 kcal, nie tyjemy... :p

Gość pasibrzucha
a tego majonezu to nie chlam codziennie dzis tylko a wczesniej z trzy miechy temu lubie chrzan:)

u mnie w lodówce jest chrzan , nie ma majonezu 100 g chrzan - 106 kcal 100 g majonezu - 666 kcal

Gość pasibrzucha
nie wiem juz sama jedni mowia ze duzo inni ze malo.....jak bylam ostatnio ze znajomymi na wyjezdzie to oni dopiero wpier.....dalali jak swinie:)

Gość rerwrwerewr
tylko nikt nie je chyba na raz 100 g majonezu... :( ja jak się odchudzam i zjem rzeczy zaspokajają mój apetyt to mi łatwiej wytrzymac... inna rzecz, że z majonezem trzeba uwazac... najlepiej sie człowiek zapycha serkiem grani, jabłkami

Gość loolamay98
prawik, widzę, że mega ekspert z ciebie- od seksu do odzywiania, znasz się na wszystkim.. nikt nie zjada słoika majonezu, bo to jest dodatek i mało kto zeżre na raz 10 dag majonezu. a jeden banan ma ok 200 kcal. sorry, ale jajko z majonezem ma mniej.. zresztą wszystko jest dla ludzi: i banany i jaja z majonezem, ale nie pierdziel farmazonów i nie polecaj bananów jako dietetycznych owoców..

Gość vxcvcxxcv54
instrukcje produkcji dzieci ?

Gość rerwrwerewr
hej dzis na sniadanie zjadlam 3 pierogi jablko pomarancza obiad zupa pomidorowa 3 ziemniaki schsb duszony kolacja 3 jajka w majonezie 2 kanapki jablko to chyba zbyt duzo jak na kobiete co?? Mam 178cm wzrostu waze 72 kg i ciagle chce mi sie zrec 3 pierogi - ok. 210 kcal, jabłko 60 kcal, pomarancza z 80 kcal zupa pomidorowa 200-250 kotlet 250 3 ziemniaki- kwestia jakie - ok. 300 3 jaja- ok. 180 kcal, majonez 150 2 kanapki 200 kcal jabłko 60 mi wyszło że zjadłaś 1740, to mozesz byc głodna

Gość pasibrzucha
ale ja nie zjadlam 100gram majonezu!!!!!!!!!!!!!!!gora 3 lyzki sos tatarski zrobilam i jajka nim posmarowalam

Gość pasibrzucha
ogolnie dzieki wezme uwagi do serca:)

Gość rerwrwerewr
banan ma 90 kcal około, taki dosc mały, to podobne do pyry jest, ale zakazane na dietach, bo obniza metabolizm. Ja ostatni dodaje do wszystkiego pieprzu cayenne, on podwyzsza

Gość loolamay98
sredni banan po zdjęciu skóry waży ok 120 gr i ma tyle kalorii co baton.

Gość rerwrwerewr
ale ja nie zjadlam 100gram majonezu!!!!!!!!!!!!!!!gora 3 lyzki sos tatarski zrobilam i jajka nim posmarowalam az 3 łyzki??? to sporo, myślałam że łyzeczki. W jednej łyzce jest 25 g, czyli 3- to 75 g, łyżka majonezu ma ok. 166 kcal

Gość zgłoś do usunięcia121
cukrzyca

Gość rerwrwerewr
sredni banan po zdjęciu skóry waży ok 120 gr i ma tyle kalorii co baton. własnie stąd sie biora potem te głupoty, a co to znaczy kalorii tyle co baton? Np. duzy snickers moze miec z 400 ...