Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELOOOOOOOO2222222

Czy zostawić 2 letnią córeczkę z ponad 60 letnią teściową?

Polecane posty

Gość HELOOOOOOOO2222222

Czy zostawić 2 letnią córeczkę z ponad 60 letnią teściową? Teściowa raz zapomniała o tabletkach które zostawiła u nas w pokoju a malutka o mało nie wzięła.raz zostawiłam córeczkę z teściową w kuchni i poszłam do piwnicy a ona zapomniała o niej i ją zostawiła.mąż się upiera żebym z nią zostawiła.Mało tego on nie ma pracy,siedzi cały czas przy komputerze i to mi mówi zebym poszukala prracy.Ja zajmuję sie domem,córeczką,piorę,sprzatam itd.maz siedzi przed komputerem caly dzien ,nic mi nie pomaga,nie szanuje mnie,jak go o cos prosze to nawet dupy nie ruszy.kompletny nygus,do tego mnie chce jeszcze wysłąć do pracy.... co robic?

Gość BOBOX
weź pasa i parę razy go trzepnij nim w dupę opieka nad dzieckiem i domem to też jego obowiązek

Gość HELOOOOOOOO2222222
oj chcialabym zeby pomógł,chociaz zeby znalazł prace.... a on chce zebym to ja zajmowala sie domem i do tego ja szła do pracy...

Gość samiec alfa v2
Znajdz sobie prace leniwa zdziro, dzieckiem moze sie opiekowac tesciowa :O

A Ty kurwa Jesteś z PiSu i uprawiasz jakaś propagandę? Pierdolnij się w czoło. Chcesz zrobić z 60cio latki jakąś stetryczałą staruchę? Nosz kurwa.

Gość Zakrótkowiec
teściowa się myje ?

Gość krakersy serowe
po pierwsze nie rozumiem po co chcesz zostawiać córeczkę z teściową, skoro oboje nie pracujecie ;-( po drugie to chyba nie zależy od wieku opiekunki, tylko od jej zdrowia i cech osobowościowych... przecież 60-latka to młoda kobieta... moim zdaniem obowiązkiem faceta jest utrzymać rodzinę, oczywiście że mogłabyś i Ty pracować, ale facet bez pracy, siedzący przed komputerem to dla mnie nie do przyjęcia ;-( taki mąż i ojciec ;-(