Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana. pocieszcie mnie

18stka. Proszę pomóżcie:(:(:(:(:(

Polecane posty

za tydzien mam 18 stke i nie obchodze jej razem ze znajomymi. jest mi przykro bo kazdy swoja 18stke planuje i robi fajne imprezy. 18ste urodziny ma sie raz w zyciu a ja bede pewnie siedziala w domu.... wy robiliscie 18stki??

Gość BOBOX
ja dostałam od matki kebaba świnia nawet mi świeczki nie postawiła :O

Gość dont let me down
Ja też nie obchodziłam...

ja pisze serio. chcialam zeby ktos mnie pocieszyl, mam dola z tego powodu ze jako jedna z nielicznych nie bede obchodzila ze znajomymi 18stych urodzin........

Gość yfjyfiyfghj
Ja poszłam z 4 koleżankami na piwo :P

Spokojnie, przecież nie musisz robić wielkiej imprezy ,żeby uczcić swój dzień, ja też nie organizowałam imprezy 18stkowej ale zaprosiłam kilka najbliższych koleżanek do baru i tam opijałyśmy moje zdrowie a potem tak wyszło ,że pojechałyśmy jeszcze na balety;)

mam znajomych, nie za duzo ale mam. mama tez nie mialaby nic przeciwko. chodzi raczej o brak miejsca i funduszy. nie potrafie tez zorganizowac tej imprezy

Gość BOBOX
większość ludzi nie ma imprez urodzinowych to nieliczni mają

Gość ggggsgdsgfsd
ja nie mialam 18nastki , i zyje dobrze ,samo zycie

Gość BOBOX
"brak miejsca i funduszy" no i tu widać jaki z ciebie egoistyczny bachor jak jesteś już taka dorosła to sama zbierz kasę cwaniaro

Gość hkjlk;ghg
ja miałam żenującą imprezę rodzinną :P

moi znajomi potrafia robic urodziny na 20, 30 osob. u mnie jest ciezko zeby wypalilo z kilkoma osobami , bo raz pisza ze beda a za chwile ze nie dadza rady bo za pozno pisze. mam urodziny 8 lutego i odrazu 8 , mama organizuje 18stke dla rodziny. ale co to za frajda... a na ta sobote juz nie zdazy sie niczego ogarnac.... wiec zostaje siedzenie w domu na dupie. wezme chyba pol litra i sama sie najebie zeby o tym nie myslec...

Gość dont let me down
Przecież to nie musi być jakaś huczna impreza. Jeśli masz fajnych znajomych to zaproś ich po prostu do jakiejś miłej knajpki. Mnie np. odrzucają te całonocne, pijackie osiemnastki z głupimi tradycjami.

Gość BOBOX
ale cię rodzice rozpieścili :O

mieszkam na takim zadupiu ze nie ma gdzie, a w barze lub na imprezie placi sie duuuzo. nie znasz mnie wiec nie oceniaj

BOBOX a Ciebie chyba wychowali na niezlego chama, daruj sobie te teksty do mnie, bo mnie zbytnio nie ruszaja

To trzeba im było wcześniej powiedzieć, że idziecie do baru, a nie na ostatnią chwilę :/ Nie dziwie się znajomym kompletnie, bo ja np. mieszkam na wsi i muszę ogarnąć transport spowrotem jak gdzieś wychodzę i na ostatnią chwilę nic się nie da zrobić czasem.

Gość ghgjhg
A kto powiedział, że to od razu musi być wielka impreza w klubie? :o Nie możesz iść z paroma koleżankami do baru? Lepiej siedzieć w domu i płakać? :o

Gość BOBOX
"znasz mnie wiec nie oceniaj" fakt nie znam ale można cię ocenić po twoich wypowiedziach tylko egoistyczny rozpuszczony bachor żąda od rodziców żeby imprezkę mu zrobili choć oni nie mają kasy czy ty masz w ogóle szacunek do nich i do ich ciężkiej pracy czy ty ich kochasz bo z tego wynika że nie z kat mają wziąć kase z nieba moze tak sama ruszysz dupsko i zarobisz na siebie jesteś rozpuszczona że szok rodzice pewnie ci ciągle ulegali

Gość dont let me down
W barze płaci się dużo? A co Ty chcesz wynajmować salę? Dla kilku znajomych spokojnie wystarczy jakieś 100 zł, na parę drinków, coś do zjedzenia, może pół litra.

OMG. Ja mam swoja kase, ale wydaje mi sie ze niewystarczajaco moze sie doinformuj zamiast wyciagac pochopne wnioski?

Gość BOBOX vel. whedif daruj sobie
BOBOX vel.Whediif oszczedz wstydu :o