Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa lza......

Kolejne Walentynki sama....juz nie moge

Polecane posty

Gość kolorowa lza......

tyle czasu czekam na milosc....na faceta z ktorym cos zaiskrzy.... chyba poprostu nie mam szczescia:( niby nic mi nie brakuje jesli chodzi o wyglad i osobowosc, jestem bardzo lubiana... nie wiem, chyba to jakas klatwa....juz nie mam sily.... chcialabym z kims dzielic zycie....z tu caly czas pod gore.

Gość kolorowa lza......
hey:) wiem, ale to symbol tego wszystkiego!!!! zwiazku, milosci, bycia z kims, romantycznych randek, pocalonkow etc ja tez tego chce!!! ale wiadomo, to od nas nie zalezy, na sile sie nie da

Walentynki to jedna wielka bujda. Jak jest się naprawde szczęśliwym z związku to codziennie się obchodzi walentynki. ;)) Nie martw się, bo nie ma czym. Lepsze walentynki samemu, niż z "partnerem", który CIę poniża.

Gość kolorowa lza......
Pesymistka, swiete slowa, wiem.... ja poprostu mam JUZ DOSC BYCIA SINGLEM, cholera, tez chcialaby kogos trzymac za reke, cos robic razem, a nie tylko sama sama sama ile tak mozna????

Gość Smutny wysoki brzydal
Hej autorko..cóż powiedz więc wśród jakich facetów szukałas tej miłości?może cenisz tylko tych najpiękniejszych a gdybyś popatrzyłą łaskawszym okiem na te brzydsze ale wierne i kochające męskie wydania.bylabys szczęśliwa?

Gość IMO12395
Smutny wysoki brzydal "(...)gdybyś popatrzyłą łaskawszym okiem na te brzydsze ale wierne i kochające męskie wydania." ­ Buahahahaha - to jakiś science-fiction z naciskiem na fiction? :classic_cool:

Gość Qcyka mam
A ile masz lat autorko? Jak dlugo tak czekasz?

No tak..bo przecież brzydki facet nawet jeśli jeśt kochający i wierny-jeśt tylko genetycznym wykolejencem który z góry jeśt skazany na odrzucenie.brak miłości i bycie podczłowiekiem tak?żałosne..brzydki chłopak ma te same uczucia co piękny pustak-tylko że on potrafi docenić to.że ktoś go pokocha..a piękny pustak będziesz szukał tylko następnej okazji do zaliczenia..

No tak..bo przecież brzydki facet nawet jeśli jeśt kochający i wierny-jeśt tylko genetycznym wykolejencem który z góry jeśt skazany na odrzucenie.brak miłości i bycie podczłowiekiem tak?żałosne..brzydki chłopak ma te same uczucia co piękny pustak-tylko że on potrafi docenić to.że ktoś go pokocha..a piękny pustak będziesz szukał tylko następnej okazji do zaliczenia..

Gość IMO12395
Smutny wysoki brzydal "brzydki chłopak ma te same uczucia co piękny pustak-tylko że on potrafi docenić to.że ktoś go pokocha" ­ I co z tego? Jest gorszy - kropka. Jak masz opcję to wybierzesz, tą lepszą. Było urodzić się wartościowym, czyli Przystojnym. :classic_cool: ­ "a piękny pustak będziesz szukał tylko następnej okazji do zaliczenia" ­ Będzie, bo może. Bo ma wybór i zostanie mu wszystko wybaczone. Proste. :classic_cool:

Gość Qcyka mam
My kobiety za czesto marzymy o przystojnym ksieciu... Moze to za duzo bajek I filmow od dziecka albo nie wiem co... Ale trudno zmienic marzenia .... Mimo ze ksiecio choc nie urodziwy moze byc obok...

Imo-kimkolwiek jesteś-jesteś żałosny-dzielenie ludzi na lepszych i gorszych tylko ze względu na urodę jeśt wstretne..gardze takimi pustymi hipokrytami jak Ty..bo przez takich jak Ty sam przechodzę katusze..a wiele osób ich nie wytrzymuje i kończy ze sobą..

Gość kjdne
Qcyka mam- skoro autorka pisze że niczego jej urodzie nie brakuje,to jej przyszłemu księciu też nie powinno brakować urody jeśłi tego sobie autorka życzy! Takie moje zdanie ! W końcu serce nie sługa!

Gość kjdne
Ja jestem liberalna w swoich poglądach- nie potępiam bo wiem że w każdym z nas jest coś godne potępienia!

Gość kjdne
Lubię podbijać tematy dlatego każda ma myśl zasługuje na osobny wpis;)))

Więc skoro tak i patrzy na tych najpiękniejszych to z własnego wyboru jeśt nieszczęśliwa..

Gość Aparat007
No to dziewczyny mezczyzni z tego forum czekaj na jakies zdjecia. Checie od czegos zaczac to prosimy o zachete. Kto nie gra nie wygrywa :D

Gość kjdne
I uważam że w życiu trzeba iść własna drogą a pytanie o swoją drogę kogoś kto w końcu kroczy inną droga niż my -może i jest ludzką rzeczą ale przyznajcie jest trochę bez sensu? W końcu pytamy kogoś kto ma mapę swojej drogi a o naszej wie może tyle co świnia o gwiazdach a wiadomo że one są krótkowidzami(dal 5 metrów)

Gość jestem chyba szczęściarą :)
Walentynki to "chłyt marketingowy" jak mawiał kiedyś mój znajomy z roku :) a całusy...lubię nie tylko 14 lutego Autorko topiku i inni czekający na 😍 życzę miłości w 2013 nie wiem czy to miłość...:) http://youtu.be/9EOc_9OG_pc ale jest miło :):):)

Gość Aparat007
Autorko bez obrazy ale te Izy ktore znam sa dla mnie calkowicie aseksulanymi osobnikami. Nuby ladne ale cos z nih jest pustego, zero seksapilu.

Gość kolorowa lza......
hey, juz jestem:) ile mam lat? jestem w takim wieku ze juz powinna miec meza... a tu cholera nic na horyzoncie! moze robie blad...bo nie zaczynam z facetami do ktorych nic nie czuje, tzn wiecie nie ma chemii... do ktorych czuje tylko przyjazn. a wiem, ze dziewczyny chodza z kim popadnie!! ja to mam jakies idealy, ale widocznie sie nie sprawdzaja bo wciaz jestem sama? moze powinnam dac szanse, moze cos sie rozwinie, a nie czekac za iskrzenie i motyle...

Gość IMO12395
Nie podniecaj się tak. Co w tym dziwnego, że ładne jest lepsze od brzydkiego? To jakaś chora logika. To tak jakby się irytować, iż człowiek bez nóg będzie gorszym biegaczem, od tego zdrowego. ­ Wszędzie Politycznie Poprawni moralizatorzy. :classic_cool:

Gość kolorowa lza......
dzieki za wszystkie wpisy i dobre slowo:) fajnie by bylo gdyby zdarzyl sie cud i nie wiem jak nie wiem gdzie, ale poznalabym fajnego faceta przed walentynkami...hmmm...rozmarzylam sie;)

Nie kretynie-to twoja chora szowinistyczna opinia!niby w jakim znaczeniu brzydki chłopak czy dziewczyna jeśt gorsza od swoich pięknych odpowiedników?-jesteś żałosny-człowiek bez nóg nie będzie lepszym biegaczem,więc idąc twoja chora logika brzydki facet czy dziewczyna jeśt gorszym człowiekiem?!nienawidzę takich cholernych pustaków jak Ty..to wstretna ideologia-już jeden koles dzielił ludzi na klasy. A 6milionów osób zginęło bo nie miało blond włosów i niebieskich oczow..to co piszesz jeśt denne jak twój umysł

Gość kolorowa lza......
do kjdne niezwykle madry wpis. bardzo prawdziwy.... ja wierze mocno w to ze trzeba isc swoja droga, ale czasem zazdroszcze innym ich drogi bo maja bardziej excytujaca i wiecej sexu haha:P a ja sobie ide samotnie jak ten muminek:(

Gość kjdne
Ja sobie kiedyś powiedziałam że facet z którym się zwiąże musi być piękny-piękne oczy włosy uzębienie krztałt twarzy nosa ust pięne dłonie pupa itd. ale oprócz tego musi być uzupełnieniem mnie samej i jeśli ja mam swoje wady to on musi mieć w to miejsce zalety i odwrotnie czyli poprostu ideał tylko dla mnie -Nie wiem czy to prawda z tym przeznaczeniem,ale był czas w moim życiu że powiedziałam sobie że nie interesują mnie juz mężczyźni że do 30 zrobię sobie z którymś dziecko wybiore geny i puszcze w cholere! Dziecko wychowam sama. No i zaczełam mieć obojętny stosunek do płci brzydkiej Oczywiście miesiąc późńiej byłam już zakochana z wzajemnością i dzieci też przyszły dwa lata później,ale nie wychowuje ich sama tylko z idealnym dla siebie mężczyzną. Morał z tego taki że trzeba nie chcieć by mieć-akurat na facetów to działa Czyli życzę wam byście nie chciały a miały!

Gość IMO12395
Smutny wysoki brzydal - skąd te wyzwiska? Czyżbyś miał równie brzydkie wnętrze? :classic_cool:

Gość kjdne
Wiecie był taki czas kiedyś w moim życiu że miałam nieodpartą chęć pobawić się w nianię w mamuśkę itp. Ale nie wiem po co -może mam coś nie tak pod kopułką-z pewnością Ale jak już pisałam przyszedł czas że ozdrowiałam przejżałam na oczy i postanowiłam zadbać o swoje interesy! Nie ma nic gorszego niż starająca sie i pamiętająca o mężczyźnie kobieta! Która najwięcej dostaje od mężczyzny ? Ta która najmniej daje!