Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienne19....

kobitki pomóżcie... ;/

Polecane posty

Gość vivienne19....

jestem z chłopakiem od 14 miesięcy.. często się kłócimy.. zwłaszcza o głupoty... teraz też się tak jakby trochę pokłóciliśmy bo przyjął na pewien portal takie dwie jakby to powiedzieć hmm... dziewczyny o które jestem zazdrosna.. kiedyś odkryłam u niego wiadomości w których pisał do pewnej panny że jest wolny i nie ma już dziewczyny.. bardzo ją o tym zapewniał.. gdy się dowiedziałam to bardzo to przezywałam.. niby nic ale bolała mnie to bo ich wiadomości nie były przyjacielskie ale on ją wręcz podrywał.. mieszkają daleko od siebie dlatego uwieżyłam że się nie spotkali gdy mnie o tym zapewnial. ale od tamtego czasu panicznie boję się że mnie zdradzi.. że pozna jakąś ładniejszą pannę i zostawi mnie dla niej.. codziennie mowi mi że kocha. wierzę mu ale gdy przypominam sobie o tym co zrobił to płaczę.. poza tym nie umiem z nim normalnie porozmawiać o poważnych tematach bo często łzy same naplywają mi do oczu.. czuję się jak idiotka... ;/

Gość polskoojczyzno
to nie ma sensu- rzuć GO!

Gość vivienne19....
ale ja go kocham ;/ i się bardzo przywiązałam

jeny dziewczyno nia łacza was dzieci ślub kredyt nic on zawsze cie będzie w konia robił a ty będziesz wierzyc w jego kity i potem sie zdręczać mimo że wszyscy ci napisza zebys kopneła go w dupe to i tak ędziesz w tym trwac mimo ze znajdziesz go w lóżku z inną on powie że i tak bardzo kocha tylko ciebie a ty mu wybaczysz kurwa po chuj laski zakładacie takie tematy?nie macie swojego rozumu gnoj kreci za plecami wypiera sie związku bo chce poruchac na boku albo znaleźć lepszą prosze was:o

Gość karolina;vvvv
jeśli Ci naprawdę na nim zależy to musisz się postarać porozmawiać, bez tego niestety nic nie zdziałasz

Gość vivienne19....
ale nie potrafię go zostawić.. wiele dla mnie znaczy.. w gruncie rzeczy nie jest zly tylko ja czasem obrażam się o głupoty i nie mogę nad tym zapanować.. i ta moja zazdrość.. no nie potrafię ukrywać emocji i czasem histeryzuję.. ale naprawdę go kocham i chcę z nim być.. jak na razie myslę że nie umiałabym żyć bez niego.. ;/ tyle wspomnień..

walnij sie w głupi łeb jaka zazdrosc?wąchasz mu gacie czy wynajmujesz detektywów zakladasz podsluchy w guziku koszuli?:p gnój wciska innym laskom kity ze z tobą nie jest to one sa wporządku skoro chcą sie upewnić ze jest sam a ten gnój robi cie w balona i jakie wspomnienia kurwa 14 miesięcy to nie 10 lat wez się ogarnij masz dopiero 19 lat a zachowujesz sie jak stara baba:o

Super. To sobie z nim bądź, przecież to dobry człowiek, on tylko pisał do jakiejś laski, że jest wolny, na pewno nie ma złych intencji ruchając inną na boku, bo tylko Ty się dla niego liczysz 🖐️

Gość vivienne19....
po prostu oczekuje wsparcia a nie krytyki.. Wy nie macie podobnych problemów?

Gość oleńka.1994
do jestę studentę nie bądź taka pewna bo to jest facet i stuprocentowej pewności nie masz...

No wiesz ja u mojego w telefonie nie znajduję rozmów z innymi laskami, w których on wypiera się związku więc mam większą pewność niż głupiutka autorka tego wątku ;] Poza tym, nie każdy facet to kurwiarz, a jeśli tylko na takich trafiasz, to współczuję ;]

Gość truskaweczka10
oj no niby nie każdy facet jest taki ale każdy jest wzrokowcem.. nie musi Cię zdradzać ale za innymi na pewno nie raz się oglądał.. poza tym autorka tematu może i jest głupiutka ale ja ją rozumiem bo też kiedyś przez coś takiego przechodzilam.. i nie tylko ja.. więc powiem że milość nie wybiera. i skoro ona go kocha to wiem jak trudno jest tak odejść z dnia na dzień mimo jego blędów.

A niech się ogląda, ja się za przystojnym facetem też oglądne no i co? Co Ty w ogóle porównujesz. Pisanie do obcych lasek, że się nie jest w związku? Myślisz, że po co tak mówił? Na pewno nie po to, żeby po prostu wiedziała, proszę Cię.

Gość truskaweczka10
no masz rację.. ale faceci często popełniają jakieś błędy mimo że kochają jedną kobietę i są z nią szczęśliwi.. facet to taki duży dzieciak.. dopiero z czasem dorasta. a mówią że to Nas Kobiet nie da się zrozumieć

Błąd błędem, kto ich nie popełnia, można wybaczyć zapomnienie jakiejś ważnej daty, czy coś, ale nie wypieranie się związku przed obcymi laskami. Dla mnie to jest ewidentny sygnał, że facet kręci na boku, bo po co by tak mówił?

Gość truskaweczka10
no ale z drugiej strony może chłopak chciał popisać z jakąś dla zabawy. w końcu autorka napisała że mieszkają od siebie daleko więc myślę że raczej chlopak nie mial w intencji spotkania w realu.

Gość truskaweczka10
peewnie myślał że jego dziewczyna się o tym nie dowie.. może chciał sprawdzić czy poderwie jakąś panne ale to było z czystej ciekawości a nie z chęci zemsty.