Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrynae

dlaczego ludzie sie zachwycaja sztucznoscia..fałszem i sami fałszywi

Polecane posty

Gość pipi pończocha
Ma ze 100 zjęć aktualnych czyli osoby naprawdę grubej no i w tej galerii ze 2 zjęcia z młodości czyli powiedzmy 20 lat temu, podaję te słodziutkie wpisy koleżanek jako przykład totalnego fałszu ludzi nie wiem dlaczego żeby sie przypodobać, czy też taka jest po prostu moda na NK

Gość hankaskakansk
a ja lubie sie smiac z moich madrych kolegów- biora sobie własnie takie za zony, dziewczyny- a potem klapki spadaja, jak laska zostaje na noc i zmywa makijaz itp:P

Gość Nie rozumiem dlaczego tak
Bardzo Cie to autorko boli i kluje w oczy??? Czyzbys obawiala sie, ze na tle zrobionych dziewczat blaknie Twoja naturalna uroda?? No przeciez tak bardzo ja cenisz i przedkladasz ponad wszelkie sztucznosci wiec powinnas jej byc pewna... Ludzie upiekszali swoje ciala od zarania dziejów, nierzadko nawet bardzo drastycznie a teraz po prostu nowoczene "technologie" (np spektakularnego przedluzania rzes) wychodzą naprzeciw tym pragnieniom ale zawsze jest prawo wyboru, nie zauwazylam aby istniala spoleczna presja na to aby ze wszystkich trickow makijazowo urodowych korzystac Sama dwa lata temu nosilam kolorowe soczewki circle (powiekszajace teczowke) ale znuzylo mnie wysluchiwanie nieustannych komplementow na temat moich oczu (ktorych piekno nie bylo naturalnym pieknem) wiec tego zaniechalam. Ostatnio w moim towarzyskim otoczeniu pojawila sie dziewczyna ktora nosi podobne soczewki co ja wtedy i naprawde jej w nich do twarzy...zupelnie mnie nie rusza fakt ze moje spojrzenie w porownaniu z jej nie jest tak spektakularne, nie zdradzilam tez "niekumatym" komplemenciarzom tajemnicy jej niezwyklych oczu;

Gość nsndns
Autorka jest zazdrosna bo u niej odpicowanie by wiele nie zmienilo

Gość justrynae
do nie rozumie dlaczego tak "Sama dwa lata temu nosilam kolorowe soczewki circle (powiekszajace teczowke) ale znuzylo mnie wysluchiwanie nieustannych komplementow na temat moich oczu (ktorych piekno nie bylo naturalnym pieknem) wiec tego zaniechalam." własnie o to mi chodziło,tez mie radosc usłyszec komplement,ze masz ładne oczy,a to sa nie Twoje,co za satysfakcja sama widzisz zadna,to jet fałsz ułuda,nawet samej siebie nie moglas oszukac:)

Gość justrynae
do nierozumiem dlaczgeo ..odpisz mi