Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiad z autyzmem

sąsiad z autyzmem

Polecane posty

mieszkajaca to ty pierdolisz nie ja:D OŚRODKI A NIE SRODKI naucz sie czytać zamiast wtracac sie w dyskusje. I siedz sobie w tym DE jak ci dobrze:) co innego jest spotkac chora osobe od czasu do czasu a co innego miec takiego kogos za sciana codziennie i moja droga daje sobie obie rece uciac, ze po jakims czasie tez by ci nerwy puscily wiec nie zgrywaj dobrodusznej:)

Gość mieszkajaca tu i tam
Wogole to czego ty oczekujesz.babcia dziecka ma cie przepraszac za to ze jej wnuczek ma autyzm.czy moze zakneblowac wnuczka.

Gość sąsiad z autyzmem
Ameryka dzięki za wyrozumiałość a pani powyżej dziekujemy za głupie komentarze, jak sama napisałąs spotykasz na ulicy ale nie zyjesz w jednym bloku, uwierz mi ze inaczej bys myslała gdyby ktos non stop walil w boazerie i darł się i piszczał i przestan obrazac Polakow bo Ty wielka pani z niemiec jestes ? haha i nie zycze sobie zebys nazywala mnie ksiezniczka bo za taka na pewno sie nie uwazam skoro obrazasz innych tak jak mnie tutaj to chyba sama masz ogromne kompleksy i spadaj stad jesli nie umiesz zachowac reguł juz pisałam wyzej kazdy ma prawo do swojego zdania ale bez obrazania i oceniania innych w zalosny sposob, albo sie dostosuj albo wypad

Gość sąsiad z autyzmem
Ty jesteś analfabetką???? ja nie napisałam ze oczekuje od kogoś przeprosin!!! uczyc sie a nie sprzatac kible za granica

Tak sie sklada ze pracuje w szkole integracyjnej i na codzien mam do czynienia rowniez z chorymi dziecmi.a osrodki sa dla dzieci ktorymi nie ma kto sie zajac

Gość ej ty mieszkająca tu i tam
puknij się w głowe prostaczko, i co z tego ze siedzisz w de? chuj mnie to

Gość sąsiad z autyzmem
no wlasnie... ja tez pracowałam z tym chłopcem w osrodku na praktykach i bylo super, ale zycie w bloku z nim nie nalezy do najmilszych rzeczy i zrozum to ze ja nikomu nie umniejszam, od nikogo niczego nie oczekuje ale jesli ktos wymaga ode mnie zrozumienia to ja tez tego wymagam

Zalosna jestes.pani pedagog.to chyba kpina.

Gość sąsiad z autyzmem
no wlasnie... ja tez pracowałam z tym chłopcem w osrodku na praktykach i bylo super, ale zycie w bloku z nim nie nalezy do najmilszych rzeczy i zrozum to ze ja nikomu nie umniejszam, od nikogo niczego nie oczekuje ale jesli ktos wymaga ode mnie zrozumienia to ja tez tego wymagam

Zalosna jestes.pani pedagog.to chyba kpina.

Gość sąsiad z autyzmem
ok koniec dyskusji nie masz nic do gadania, pierdolisz i obrazasz innych m.in. polaków, wiec nie wracaj nigdy do kraju i zyj sobie tam gdzie zyjesz i jesli nie ma Cie w danej sytuacji to sie nie wypowiadaj i gówno o mnie wiesz wiec sie zamknij

Widac jaka jestes wyrozumiala.koncze dyskusje.

Gość wzywaj policję
zgłaszaj zakłócanie ciszy nocnej i znęcanie się nad dzieckiem. po kilku takich akcjach dziadkowie pójdą po rozum do głowy i wyciszą mieszkanie.

Gość sąsiad z autyzmem
kpina jest to ze Ty nazywasz siebie pedagogiem bo siedzisz z dziecmi pare godzin w szkole a wracasz do domku i sobie wypoczywasz a ja musze we wlasnym domu wlaczac tv zeby nic nie slyszec, a o 3 w nocy budzic sie bo ktos piszczy i krzyczy

Gość sąsiad z autyzmem
dobra dzieki wszystkim za dyskusje usuwam temat

Gość IREK Z GÓR
Sąsiad z autyzmem-Boze wspolczuje twoim przyszlym uczniom

Gość co sie dziewczyny
czepiliscie. no i co z tego, ze pedagog? to juz nie ma prawa do odpoczynku po pracy? do swpokoju we wlasnym domu? nie badzcie bardziej swieci od papieza. dobre duszy sie znalazly, co leca kazdemu z pomoca. moze wezcie sobie na wychowanie takie dziecko, jak wam to nie przeszkadza. co, nie ma chetnych? w domach dziecka mase jest takich dzieci. pomozcie im. gwarantuje, ze szlag by was trafil, gdyby ktos wam tlukl po nocach i dniach i darl sie jak dzikie zwierze, bo niestety to sa takie odglosy. odechcialoby sie wam wyrozumialowsci po kilku nieprzespanych nocach i ciaglym halasie. ciekawe co byscie powiedzieli waszym dzieciom, ktore zasnac nie moga i nie moga sie uczyc? choroba choroba, ale nie moze byc tak, ze cierpi caly blok. sa rozne sposoby. moze pogadaj z nimi, zeby wyciszyli to mieszkanie. moze sa jakies sposoby. wszystko da sie zalatwic.

przewalona sprawa-oni maja chore dziecko wiec z założenia wszystko im wolno a reszta swiata ma sie podporzadkowac i wielce współczuć...mi ogolnie hałasy za bardzo nie przeszkadzaja ale juz sobie wyobrazam jaka awanture by moj facet zrobił

Gość sąsiad z autyzmem
Oj irek z gór daj spokój uwierz mi ze pracuje z dziecmi i mam z nimi świetny kontakt, również moi pracodawcy cenią mnie za wybitne podejście do dzieci,ale tutaj to ze jestem pedagogiem nie ma nic wspolnego po prostu chce miec w domu spokój, ok ... jestem w stanie przeżyc te hałasy i walenie w ściane w dzień, ale nie o 3 w nocy !!! a jak taki humanitarny jestes to wez go sobie za sąsiada i zobaczymy wtedy jak dlugo wytrzymasz

wiesz jest na to prosta rada...popros sad o wglad w sytuacje rodziny. troche to podłe ale...moze w rzeczywistosci jest tak ze oni nie daja sobie z nim rady i potrzebna jest jaks pomoc.nigdy nie wiadomo

Gość sąsiad z autyzmem
ja znam ich sytuacje rodzinną i myślę ze ogolnie są dla niego dobrzy,ale myślę ze powinni oni z nim pracować i uczyć go żyć w społeczeństwie, bo ich kiedyś zabraknie a on bedzie musiał sobie radzić sam

Gość www.wwwwwwwww
bez dwóch zdań ,uciążliwi sąsiedzi powinni sie wyprowadzic,a chore dziecko to ich i tylko ich problem rodzinny i nic do tego innym mieszkańcom bloku.Nie może tak byc ze cały blok nie spi ,bo obok chore dziecko.Ludzie pracuja na zmiany,i niektórzy maja b odpowiedzialna prace do której musza przyjsc wypoczeci.

Gość sąsiad z autyzmem
do wwwwwww zgadzam się z Tobą np.mój facet ma bardzo odpowiedzialną pracę-musi być na czas,wypoczęty, trzeźwo myślący ja mam podobnie--pracuje z dziećmi i jestem za nie odpowiedzialna uważam ze dziecko nie jest niczemu winne ale to wlasnie rola jego rodziny w tym by uczyć go jak żyć i funkcjonować w społeczeństwie

Gość mzxmzx
Bardzo ciekawa jestem co te wszystkie wyrozumiałe powiedziałyby gdyby ze dwa tygodnie były budzone wrzaskami w nocy trwającymi godzinkę lub dłużej?? wstawać trzeba np o 6.30 a pół nocy zarwane mają wszyscy w domu, to jakiś koszmar i w dodatku nie ma szans na jakąkolwiek pomoc bo przecież są zdrowi oni i ich dzieci a hałasujący jest chory. Współczuję Ci autorko i nie wiem co doradzić...

Gość autorko idz do dzielnicowego
I sie poradz tu na forum prawie wszysch swieci hehe

Gość weronika misia
tu ludzie odbiegają od tematu a ameryka południowa się zesrała z przejęcia chodzi o to że jej mąż wali girą w podłogę nikt nie pisze że nie wolno im zwrócić uwagi a o zachowanie jej męża czyli ameryka rozumiem że popierasz że jej chłop wali syrą w podłogę w nocy dzięki można porozmawiać po ludzku z ludżmi a nie zachowywać się jak tępy kibol, to dodatakowo stresuje tych ludzi bronienie takiego chama jak mąż autorki świadczy tylko o tych ludziach

Gość ja bym nic nie robiła tylko
współczuła. Mówię całkiem serio: mieszkałam wiele lat w akademiku, który do cichych miejsc nie należał, mieszkałam w mieszkaniu w bloku z uciążliwym sąsiedztwem, leżałam jakiś czas w szpitalu, gdzie trudno było usnąć z uwagi na codzienne krzyki, jęki osób chorych. Wiem o czym mówię. Rodzice tego małego na pewno robią co mogą i nic więcej nie zrobią jak im powiesz. Nie miałabym serca w ogóle zwracać im uwagi na coś, o czym doskonale wiedzą i na pewno nie robią tego na złość, bo po co? Żeby sprawić im przykrość? Blok to blok: ma zalety, np. jest tani, ale i wady: nie jesteś w nim sama królową na włościach. Deal with it.

Gość kiki-friki
LUDZIE CZYTAM I NIE WIERZE,TO KATASTROFA,TO CHORE BIEDNE DZIECKO,A GDY WAS DOTKNIE NAGLE CHOROBA,ON NIE CHCE TAK SIE ZACHOWYWAC ,AUTYZM TO COS STRASZNEGO I CIEZKIEGO,POMYSLCIE A MOZE WAS TO DOTKNIE LUB COS GORSZEGO,TAK NIE MOZNA,ON NA PEWNO BY CHCIAL BYC ZDROWY TO SILA WYZSZA ALE NIKT TEGO NIE ZROZUMIE DO MOMENTU JAK JEGO TO NIE DOTKNIE,ZALOSNE SPOLECZENSTWO A TU CHODZI O BIEDNE CHORE NIEPELNOSPRAWNE DZIECKO A WY O JAKIMS SPANIU I PRACY,ZAL MI WAS...