Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna_27/Lyon

moje małżeństwo się sypie...

Polecane posty

Gość joanna_27/Lyon

już nie wiem jak ratować ten związek psuję się od kwietnia kłótnia, jedna, druga, by odreagować pojechałam do przyjaciółki do Stambułu - całe 2 tyg wróciłam - nieco się poprawiło na chwilę staramy się o dziecko - i nic mąż pochodzi z domu dziecka... marzy o rodzinie ma pretensje że nie mogę dać mu dziecka ostatnio postanowił że skoro nie jesteśmy "normalną rodziną" bo nie mamy dziecka, to będziemy mieć osobne konta i mamy... zaczął mi ubliżać "suko, szmato :( myślę by się wynieść z domu nie wiem co mam robić? co radzicie?

Gość a co cie z nim trzyma?
bi chyba nie miłość...

Gość joanna_27/Lyon
knuję już jak się wynieść szukam mieszkania - najlepiej w stolicy pokoju - czegokolwiek - byle jak najdalej chyba już nic do niego nie czuję - ale pewności co do tego nie mam

mialam Ci odpisac , ale jestem gospodyni Magda dzis hi :-P .Gary gadaja , ciasto w piekarniku, ach jaki zapach. No dobra Kolezanko Mila , ja uwazam tak: ma prawo marzyc o dziecku, ma prawo byc rozczarowany brakiem potomka .Tylko pytanie , czy nie jest on czasem przyczyna tegoz braku ? Robiliscie badania? A tak naprawde to niedopuszczalne , by Cie wyzywal , obrazal . Absolutnie nic go nie tlumaczy . Musisz sie dobrze zastanowic , czy jestes pewna , ze chcesz sie wyprowadzic, chcesz to malzenstwo spisac na straty . Bo wiesz , pozniej bedzie trudniej sie wprowadzic , po wyprowadzce . Przemysl dobrze.Jesli masz cien watpliwosci, to moze zaproponuj badania lekarskie , poradnie terapeutyczna , mediatora . Rozwalic prosta sprawa, naprawic trudno.

Gość tobi..
Wess ten typ to pustak. Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. Wspolczuje.

to straszne:( najpierw przeprowadźcie badania(może byc problem,bo nuż sie zacznie stawiac,ale od czegos trzeba zacząc),na mysl mi przychodzi skorzystanie z poradni małżenskiej i to nie bylejakiej,a najlepiej pod przewodnictwem duchownego.wiem co mowię,znam takiego Człowieka, myślę,że gdybyś z kim takim najpierw sama porozmawiała,naprowadziłby Cię na dalsze działania. Wszystkie te problemy nasilają się i mąż najwyraźniej zamiast Cię wspierac,wyżywa się na Tobie:( masz przyjaciółkę?kogoś bliskiego,kto by Cię wspierał w tych trudnych chwilach?