Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsadasdada

w związku bez seksu z musu a nie wyboru

Polecane posty

Gość asdsadasdada
tak zakupilam ksiazke, przeczytałam recenzje i uznałąm ze jest w miare ok. zobaczymy. i tak jestem desperatką bo chcę pomóc jemu i sobie, nam. zalezy mi na tym związku i chce to zmienić. zalezy mi na nim i nie chce go zostawić ani zmuszac, ale nie wiem co mam robic.

Gość asdsadasdada
wiem ze musimy isc do lekarza i on tez to wie. tylko jak go "zmusic" by poszedł juz a nie za 3-4 miesiace? nie wiem jak bardziej rozmawiac i naciskac.

Gość kaloszka
no ale badanie nasienia to pewnie gdy staraliscie sie o dziecko

Gość szczesliwie zakochannnna
jak to jakie ma znaczenie???? jesli jest po 70-tce to przeciez normalna sprawa;-) dziewczyno masz mlodego faceta, gon go do lekarza a nie lituj sie jak matka tereska

tak, ale pójście faceta do lekarza w tak delikatnych sprawach to zawsze jest przeżycie, dlatego przytaczam przykład, płakałam i prosiłam by poszedł, to poskutkowało

Gość katherinaa6589
sama go zapisz i tyle! on sam tego nigdy nie zrobi tylko bedzie mowila ze za 3 miesiace wkółko. Zapisz go, powiedz ze to polecony lekarz i ponoc jest dobry i udalo ci sie go umowic na wizyte. I pomyslcie moze nad psychologiem.

może to zabrzmi pruderyjnie, ale... czy próbowałaś np brać go do buzi? to bardzo facetów podnieca, mój to uwielbia; wiem, że to droga na skróty, bo do lekarza iść musi, ale...spróbuj ;)

Gość szewska pasja 22271922323
weź go sama zapisz i zabierz, że niby niespodzianke masz i musi gdzieś z Toba iśc. Przecież to co on robi jest chore.

Gość kaloszka
to ze przeczytasz ksiazke nic nie da zabierz go do lakarza

Gość ruasałeczkamała123
autorko,sama przez to przeszłam tylko,że ja byłam 5 lat bez seksu...mój mąż miał 34 lata jak zaczęły się problemy,z tą różnicą,że po sześciu miesiącach zaczął się leczć

Gość ruasałeczkamała123
przede wszystkim,badania ogólne,jeśli wszystko ok zapisz go do androloga (męski ginekolog) zbada go,zleci odpowiednie badania,jeśli fizycznie jest ok,to już działka seksuologa-przeszliśmy to wszystko razem.

Gość asdsadasdada
moj ma 34 lata. tak brałam go do buzi myslalam ze to pomoze. pomaga ale na krótko. wiem ze przeczytanie ksiazki nic nie da bez wizyty u lekarza. on sie juz czuje mało meski jeszcze jak JA go zapiszę to całkiem mu ją odbiorę poprzez brak mozliwosci decydowania, wolałabym nie. ale chce go zmusic by sam sie zapisal juz teraz. ale nie szantażem. rusaleczko i jak bylo? jak leczenie? na czym polega? ja mowie zeby moze chociaz po wiagre do lekarza poszedł. co?

Gość kaloszka
mam podobny problem skad wiem ze wizyta u lakarza jest konieczna moj dostal jakies tabletki ktore ma brac codziennie i takie ktore ma brac na godzine przed stosunkiem powiem ze tylko te ktore bierze na godzine przed stosunkiem dzialaja i mozemy normalnie sie kochac jesli jest taki dzien ze nie wzial tej tabletki i probujemy to niestety sie nie udaje moj ma 38 lat

Gość ruasałeczkamała123
samo branie viagry i tym podobnych specyfików problemu,nie rozwiąże niestety,jest to o wiele bardziej skomplikowane . Przede wszystkim BADANIA musi wiedzieć ,czynie ma problemów zdrowotnych,bo problemy z potencją ZAWSZE są oznaką jakiś innych problemów.(podłoże fizyczne jak i psychiczne-stres),my już z tego wyszliśmy,ale leczenie nie obyło się bez psychologa,ale teraz jest superowo::P

Gość kaloszka
wiem ze samo branie tabletki przed stosunkiem nie rozwiazuje problemu ale przynajmniej jestem zaspokojona bo kochamy sie codziennie albo co drugi dzien

Gość ruasałeczkamała123
kaloszka,przerabiałam to jeszcze trochę i tabletki przestaną działać-trzeba się wziąć za leczenie,chyba że ci nie zależy

Gość kaloszka
tez sie tego boje niestety ze tabletki przestana dzialac, myslalam ze lakarz do ktorego poszedl moj partner zleci mu jakies badania ale nie, on przepisal tabletki.... byl u tego lakarza jeszcze kolejne dwa razy, lakarz urolog zapytal sie ja jest czy tabletki dzialaja, przepisal nastepna porcje i tyle

Gość kaloszka
rusaleczka jakie badanie powinien zlecic lekarz i na czym polega leczenie?

Gość powiem ci tak:
malo meskim to sie nie jest od tego,ze nie staje.Malo meskim sie jest jak sie wie jaki to ma wplyw na kobiete,ktora sie kocha,a pomimo tego nie ma sie jaj zeby isc do lekarza.Prawdziwy facet bierze telefon,umawia sie na wizyte i idzie rozwiazac problem.

Gość ajaHahkjhakj\hkjh\fkfak\lj
po pierwsze - bez seksu mozna zyc! po drugie - bez stosunku nie zajdziesz w ciąze! po trzecie - jesli chodzi tylko o zadowolenie to pelen stosunek nie jest porzebny.. od czego jest jezyk? palce? gadzety typu wibratory itp???

Gość inna)(
Przepraszam ze nie w tym temacie ale pomóżcie .. Mam jasne buty jasny beż na platformie do tego czarna baskinka i rajstopy ciemny beż taki ciut ciemniejszy od naturalnego koloru skóry CZY TO PASUJE?

Gość ruasałeczkamała123
Musicie iść do androloga (męski odpowiednik ginekologa),który go zbada i zleci badania krwi;podstawowe tj.morfologia,cukier itp.oraz hormonalne tsh,testosteron,prostata,i inne "cuda-wianki".potem z wynikami zleca leczenie,które nie opiera się tylko na "viagropodobnych"specyfikach do tego psycholog(po facet po dłuższej "niemocy"ma blokadę psychiczną i kółko się zamyka.My zaliczyliśmy jeszcze 2 wizyty u seksuologa,wszystko razem pomogło na szczęście,ale Tobie życzę duuuuuużej wytrwałości ,bo tego nie leczy się w tydzień jak anginy. Są nawet specyficzne "treningi" utrzymania wzwodu...ale ja mam to już za sobą:classic_cool:

Gość kaloszka
dziekuje, pewnie bede musiala sie nad tym powaznie zastanowic szkoda ze androloga nie ma w moim miescie, dlatego poszedl do urologa tzreba bedzie poszukac gdzies dalej

Gość zwariuje bez sexu
Mój mąż ma 28 lat i przedwczesny wtrysk (2 ruchy wystarcza aby osiągnął orgazm) :(Do tego ma problem z higiena, która leczy już wiele miesięcy (okropny zapach, mimo dbania o higienę). Jakoś sobie radzilismy (oral) do czasu, aż mnie tym czymś nie zaraził :"( Nie uprawiany sexu bo jak? 2 ruchy i koniec... chodzę zła i niezadowolona.. Nie myślę o niczym innym tylko o sexie, jestem przez to nerwowa. Był już u 4 lekarzy którzy zapisują różne mści,ale one nie pomagają.

zwariuje bez sexu - Ty żartujesz? Jeśli mu śmierdzi, to albo się nie myje dokładnie i często, albo ma grzybicę, rzadziej zapalenie bakteryjne. W takim przypadku oboje przez miesiąc powinniście stosować maść na taką przypadłość i powstrzymać się od seksu. Do tego czyste ręczniki.

Maści nigdy nie pomogą, bo wzajemnie się zakażacie. Poza tym może gdzieś istnieć źróło zakażenia. Może w pracy wyciera siusiaka po sikanieu w papier toaletowy?. Może trzyma go brudnymi rękami? A wytrysk można się nauczyć kontrolować. Tyle, że on nie chce po woli mieć także porządny orgazm.

Autorko, twój facet najpierw musi mieć zbadany układ krążenia i hormony. Do tego musisz mieć pewność, że nie ukrywa innych preferencji (homoseksualizm, fetyszyzm). do sprawnego seksu musi lubić kobiety, musi być wypoczęty, musi mieć uregulowane ciśnienie i napływanie krwi do ciał jamistych. Nie może się podczas zbliżenia stresować, bo wtedy na pewno się nie podnieci. Normalnym facetom pomaga regeneracja organizmu, czyli wszystko co najważniejsze. Ciężkie treningi siłowe długotrwałe podnoszą i regulują ciśnienie oraz wytwarzają cały szereg hormonów, pobudzają układ krążenia i odtykają tętnice. Ćwiczenia wieczorem z maksymalnymi ciężarami pomagają wytwarzać somatotropinę (hormon wzrostu) odpowiedzialną za spalanie tłuszczu, młodość i witalność. Do tego wrócimy zaraz, bo jest podstawą. Co za tem może pomóc facetowi bez poważnego problemu stwierdzonego przez lekarza? Zdrowe odżywianie. Mało ciężkostrawnych i tłustych rzeczy. Lekkie posiłki, ryby, wołowina, ale na tależu z 2 daniem góra 2-3 kartofelki bez tłuszczu i dużo surówki warzywnej. Z chemii: Rano i wieczorem tabletka mutiwitamin/minerałów firmy NOW - Special Two. kapsułka kwasów omega 3 - 2 x dziennie. Kapsułka lecytyny - 2 x dzienie. Rano i wieczorem aminokwasy. Aminokwasów nie wolno łączyć z produktami mlecznymi. Można je popijać wodą z sokiem. Wieczorem mogą być na 40 minut przed lekkim posiłkiem (unikać wieczorem węglowodanów). Rano posiłek węglowodanowy - zupa mleczna po niej kanapka na przykład. Jak za komuny na wczasach. 2 godziny po posiłku aminokwasy. Co 3 dzień przerwa od aminokwasów. Po kilku dniach wprowadzamy inną odmianę aminokwasów: Cudowną trójcę: Arginina, Ornityna, Lysina. Te 3 aqminokwasy w dużych dawkach pomagają wytwarzać hormon wzrostu. Bierzemy je wieczorem, zamiast kompleksu aminokwasów. Należy pamiętać, aby brać je nieregularnie. Na przykład 1 i 2 wieczór, przerwa dobę, 1 wieczór, przerwa dobę itd. Dobre są na przykład firmy NOW - Tri Amino. Na koniec zostaje nam samo sedno hormonu wzrostu i samo sedno spermy - Arginina. Ten aminokwas stanowi prawie 80% spermy. Na godzinę przed stosunkiem bierzemy przynajmniej 2 tabletki AAKG 1250 firmy Olimp. Pamiętaj! Facet musi się ruszać inaczej się zabija. Musi mieć zdrowy układ krążenia, odpowiednią ilość testosteronu i somatotropiny. Musi mieć uzupełniony niedobór minerałów (w tym selenu, cynku, magnezu), witamin i przede wszystkim aminokwasów, które są nie tylko podstawowym budulcem białka, spermy, ale też są regulatorami w organizmie. Nie na darmo się mówi w zdrowym ciele zdrowy duch. To także tyczy potencji i podniecenia. I zero stresu i przemęczenia.

Naprawdę podziwiam, ja bym po miesiącu zaciągnęła siłą do lekarza... Seks nie jest najważniejszy, ale jest ważny! Przecież czarne myśli same do głowy przychodzą, że się mu nie podobasz, nie podniecasz... :(