Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsadasdada

w związku bez seksu z musu a nie wyboru

Polecane posty

Gość asdsadasdada
hej. na pewno nie ukrywa zanego homo ani nic w tym stylu. dzięki wielkie za to co piszecie, myslalam ze tabletki u lekarza rozwiązą sprawę ale widzę ze nie i ze potrzebne jest leczenie. tym bardziej ze ja chcialabym w niedługim czasie mieć dzieci. musze dzis lekko zacząc z nim rozmowę o tym. powiedziec co czytalam itp. mam nadzieję ze to cos pomoze. kurcze wrócił zmeczony w pracy a ja zaraz mu dołoże wiem ze jego tez to martwi :( mimo ze nic z tym nie roibi. skoro on sie nie kwapi to ja musze wziac sprawy w swoje ręce. chciałąm się wam wyzalic ale nie tylko, liczyłąm na jakies wskazówki, pomoc, ze podzielą sie ze mną opinią dziewczyny które miały podobny problem. nie zawiodłam się a na kafe z tym róznie :)

Gość ruasałeczkamała123
oj pamiętam co ja przeszłam,miałam tak niską samoocenę ,że szkoda słów,psychika się posypała,5 lat leczenia ( czytajcie bez seksu) aureola mi się należy kurka wodna a miałam wtedy 26-31 lat.

Gość zwariuje bez sexu
Ma grzybice, teraz leczymy się oboje, sex tylko w gumie jeśli jest. On ch ce, bardzo cierpi z tego powodu... wczoraj mi powiedział, że jeśli tak bardzo potrzebuje, to mam robić tak, aby o niczym się nie dowiedział... zanim mnie zaraził grzybica to nadrabial oralnie

Gość asdsadasdada
sasha nie masz pojecia jakiego mam czasem doła ze to ja, ze go nie podniecam nie pociągam, ze jestem gruba brzydka itp. wiem ze to tak nie jest, ale mysli nachodzą. :( do Ostry Gracz kurcze skad to wiesz? kupię to wszytsko w aptece? jesli o odzywianie chodzi staram sie dobrze gotowac, zdrowo, nietłusto (czasem krzyczy na mnie jak piekę np. kurczaka bez skórki, albo tłuste zawsze odcinam) dużo warzyw, owocow, orzechy.. itp itd. sporo ruchu ma od jakis 4 miesiecy bo myslelismy ze moze lepsza kondycja pomoze. niestety.

Gość asdsadasdada
dziś spróbuję z nim porozmawiać i zobaczymy na czym stanie. trochę się boje, nie rozmowy ale tego ze "ciagle poruszam ten temat" ostatnio rozmawialismy w niedziele albow poniedzialek o tym nie pamiętam. nie chce by się czuł przytłoczony tym.

asdsadasdada sasha nie masz pojecia jakiego mam czasem doła ze to ja, ze go nie podniecam nie pociągam, ze jestem gruba brzydka itp. wiem ze to tak nie jest, ale mysli nachodzą. do Ostry Gracz kurcze skad to wiesz? kupię to wszytsko w aptece? Kupisz to w sklepach dla sportowców i aptece. Fima NOW: 1. Special Two 180 tabletek - witaminy i minerały (najlepsze na świecie) 2. Tri-Amino 120 tab. - 3 aminokwasy pomagające wytwarzac hormon wzrostu, dające siłę, witalnosc i zrową spermę. 3. Lecytyna w kapsułkach Firma Olimp: AAKG 1250 - mozna kupic 30 kapsułek. To dostaniesz w sklepie internetowym Megapower.pl http://www.megapower.pl/ Kwasy Omega 3 możesz też tam kupic albo w aptece. Mogą byc różne, na przykład Omega 3 forte - naturkaps.pl

Próbowałaś jakiejś odmiany w seksie, uwodzi go tańcem erotycznym, ocierac się o niego lubieżnie, bieliznę erotyczną, nylon, wysokie obcasy?

Gość sddaaaaasaa
up

Gość kaloszka
nie patrz na to co pisal Ostry Gracz to jakiś nawiedzony koleś

Gość vvjjjjjjjjjjj
up up

Gość kaloszka
Nie zwracajcie na mnie uwagi. Jestem tępą idiotką. która nie ukończyła nawet szkoły i nic nie wie o życiu..

Gość vvjjjjjjjjjjj
hop

Gość ja często jestem podszywaczką
Kaloszka jest głupia :D

Gość no prosze facetowi w zasadzie
nc nie dolega poza tym, ze nie nie moze sie kochac, a Wy jedziecie po autorce, ze sie bawi w matke terese i ze powinna go zostawic. A ja zostalam ostatnio potepiona jak napisalam, ze gdyby moj facet po wypadku zostal warzywkiem to raczej bym odeszla. To sie zdecydujcie :D

Gość vvjjjjjjjjjjj
ostry gracz sie podszywa i jest to nawiedzony, chory koleś

Taaa wszytko Ostry Gracz. Masz jakieś schizy na jego punkcie. Pierdolnij się żyletką przez głupi tyj :O

Gość Kaloszka
A ja umim się schylić i włożyć sobie język do pupy, a wy tak nie umicie nanana :) nauczyłam się tego w rodzinnym domu. Był u nas wychodek i nie było w nim papieru toaletowego, bo łojciec uważał, że prawdziwy wieśniak luksusów nie potrzebuje. Nie wytrzymałam i uciekłam do miasta. teraz jestem wielką paniusią i w nocnym klubie Go-Go zawsze pokazuję jaka jestem wygimnastykowana. Panowie za numer z języczkiem w dupci zawsze dobrze płacą rzucając we mnie garścią złotówek :classic_cool:

Gość Kaloszka
Przestańcie się głupio pode mnie podszywać. W przeciwieństwie do was znam się na tym. Mam sporą nadwagę i asy pod nosem. Zawsze facetom flaczeje na mój widok.' Jeszcze nigdy z żadnym nie spałam przez to :(

Gość vvjjjjjjjjjjj
ostry gracz to gej i pedofil ;)

Gość vvjjjjjjjjjjj
hop