Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okijuhygt

Dlaczego tak obśmiewacie Annę Grodzką?

Polecane posty

Gość okijuhygt

Bardzo proszę o wypowiedzi osoby KULTURALNE. No właśnie, dlaczego? Nie uznajecie w ogóle czegoś takiego jak transseksualizm?

Gość Gagalina
Dlaczego "obśmiewamy" ? Czy to normalne, że facet w wieku 50 kilku lat, mający żonę i dorosłych synów, nagle zdaje sobie sprawę, że jednak czuje się kobietą ? Żałosne. Gdyby rzeczywiście tak było zmieniłby płeć dużo wcześniej, a nie gdy już ma powiedzmy "większość" życia za sobą. Taka prawda, że zrobił to dla reklamy i tyle ;p

W Polsce nie ma tolerancji. Nie ma zrozumienia. Jest chamstwo. Jest zacofanie. Gdy ktoś się różni od razu uważany jest za najgorszego, a często tak bywa, że ten, który obraża jest najgorszy...

Gość okijuhygt
Poczytaj sobie wywiady z Anną Grodzką. Ja czytałam i dlatego rozumiem, dlaczego tak późno zmieniła płeć. Transseksualizm ludzie często ukrywają całe życie, bo boją się reakcji otoczenia, wierzą, że może uda im się jakoś dostosować i nie zdradzić swojej tajemnicy.

Gość okijuhygt
W ogóle pomysł zmiany płci "dla reklamy" jest dla mnie tak absurdalny, że nie wiem jak to skomentować.

Grodzka jak jeszcze była facetem to komuszyła strasznie i współpracowała z WSI. Za ich pieniądze potem obcieli jej penisa i jądra w Tajlandii.

..zrobili z nich proce i stalowymi kulkami grodzkiego siepacze Putina zestrzelili kaczkę ponad pancerna brzozą

Gość żałośni jesteście i ...
ci co tak krytykują,wyjedzcie z kraju i nagle zobaczycie jak inne narody/społeczeństwa sa toleracyjne na wszystko w Polsce potrzebna jest kasa i to dość kasy a Pani Anna zapewne wahała sie latami,być może brakowało jej odwagi,wreszcie kiedys podjęła decyzję czy tak trudno zrozumiec,ze lepiej czuje sie jako kobieta? jest szalenie mila i kulturalna,zal mi jej,ze tak atakujecie ją

Gość
ja tma ja podziwiam ze bedac na takim stanowisku sie odwazyla

Gość leming z warszawy
dlatego, że jedyną cechą predysponującą ją do zajmowania stanowiska wicemarszałka jest to, że obciął sobie jaja, a tak być nie powinno :o🖐️

Gość okijuhygt
"czy tak trudno zrozumiec,ze lepiej czuje sie jako kobieta?" Tu nie chodzi o to, że ona lepiej się czuje jako kobieta, tylko od urodzenia czuła się kobietą i nie utożsamiała się ze swoją biologiczną płcią.

Gość Czarszulla
Bo ten człowiek zamiast ze swojej pracy publicznej słynie z bezfiucia.

spora cześć polityków słynie z bezmózgowia, bezkulturowia i zwykłego złodziejstwa, bezfiucie to raczej pikuś, i ponowie moja propozycje z innego topiku - zmianę płci należy zafundować wszystkim politykom, przecież nic tak nie rozszerza horyzontów jak nowe doświadczenie

Gość
@okijuhygt "czy tak trudno zrozumiec,ze lepiej czuje sie jako kobieta?" Tu nie chodzi o to, że ona lepiej się czuje jako kobieta, tylko od urodzenia czuła się kobietą i nie utożsamiała się ze swoją biologiczną płcią. to teraz ogarnij ile ona ma lat i jak trudno bylo zrobic coming outa w naszym katolandzie

Gość masz błąd w założeniach
kulturalna osoba nie będzie nikogo obśmiewać. Te ataki na Grodzką kojarzą mi się z podstawówką, kiedy banda dzieci latała za najsłabszym w grupie i go przezywała bo był gruby/chudy/zezowaty albo nosił okulary. Dzieciom to jeszcze można wybaczyć ale dorosłym nie uchodzi.

Gość ja tam raczej jestem
tolerancyjny ale fakt że troche się podsmiewam na boku..bo kawał babki z tej Ani..

Gość zegda
Każdy ma jedno życie. Jeśli ktoś się męczy we własnej skórze to ma prawo coś z tym zrobić. Innej szansy - drugiego życia nie będzie. To ludzie pechowi, u których coś na starcie "nie zagrało". Po co dodatkowo im dokładać naśmiewając się?

Gość dajamajaaa
Ten facet Anna Grodzka to oszust i egoista. Omotał w młodosci kobietę aby dla niepoznaki udawac normalnego człowieka,podmuchał,spłodził syna i czekał az ten syn dorosnie i przemienił sie w kobite. Ten człowiek mimo,ze prawnie uznany jest z akobiete nigdy nia nie bedzie,bo nawet jak fujary juz nie ma i cyce ma to wewnetrzne organy dopitnie wykazują jego przynależnosc do płci meskiej,no chyba,ze jest hemafrodyta,w co watpię. Ten człowiek mógł zostac samotnym lub byc gejem,ale on wolał zostac oszustem. Czytajac jego zyciorys nie mozna nie zauwazyc,ze w ciele w którym sie ur.,a wiec w meskim ciele czuł sie znakomicie. Powinien miec odebrany dyplom psychologa,bo sam powninien udac sie na lecfzenie do najleposzego psychiatry,nie tyle z powodu jego problemu z osobowoscią,ale z powodu jego egoizmu.

Gość Jakie to żałosne!
Mnie zupełnie nie interesuje życie ludzi o innej orientacji.Niech sobie żyją jak chcą i z kim chcą,ale niech się z tym nie obnoszą, bo to jest obleśne gdy demonstrują jak się ślinią dwie baby, albo dwóch facetów.

Gość elicmaks
pan krzysiu w prlu ponoć wyjeżdżał na zagraniczne wycieczki itd

Gość Kina_karollyna
Ktoś słusznie zauważył, że pan/i Grodzka oszukała w swoim życiu jakąś kobietę. Nie chciałabym dowiedzieć się, że mój mąż czuje się kobietą a ze mną był bo bał się reakcji otoczenia itd. Grodzka to egoista do potęgi. Zmarnować komuś życie bo sam bał/a się przyznać i zrobić porządek ze sobą. Jak dla mnie szuja.

Gość vbnk;lmjn
Kina_karollyna,ten Grodzka to szuja całkowita,bo jak czuł sie od zawsze kobietą,to mógł nie wiązać się z byłą żoną,nie sprowadzac na swiat dzeci. Wielu normalnych ludzi nie zakłąda rodziny,nie posiada partnerów i zyja,a ten nie wiadomo co chłop przerobiony na babę oszukiwał i takie cos ma zostac wicemnarszałkiem. Nie powinien w ogole posłem zostac,a co dopiero wicemarszałkiem.

Gość personalny
ta babka jak była jeszcze facetem to donosił za pieniądze, kapował do SBcji i był aktywnym komuchem

Gość Kina_karollyna
Zdając sobie w pełni sprawę z wagi mojej sekretnej misji, przylepiam do swojego tułowia nieżywe chrząszce, zebrane z rowów przydrożnych w okolicach Radomska a następnie wzbijam się w powietrze i pikuję lotem koszącym na targ miejski w Koluszkach krzycząc "Jam jest anioł śmierci, przysłany tu dla pomsty!" :classic_cool:

Gość Kina_karollyna
Gdy nad biebrzańskim rozlewiskami zapanuje poranna mgła wychodzę z namiotu rozbitego tuż przy torfowisku im. Jolanty Senyszyn i założywszy kubrak góralski nabyty drogą kupna na straganie Jontka Byrdzi Twyrdzi Gąsienicy, aplikuję w nasmarowany łojem borsuczym odbyt łopatę do węgla i zanurzam się w otchłań bagien symulując gotową do godów samicę bobra.

Gość RaZR
Nikt się nie naśmiewa, tylko... Grodzkie nie zostało wybrane na posła dlatego że zna się na polityce tylko dlatego że jest dziwadłem. Stając się osobą publiczną miało świadomość że będzie oceniane. Więc w czym problem?

Gość Kina_karollyna
W przekonaniu, że od mojej misji zależą losy cywilizacji zachodniej, zakradam się w przebraniu Tatusia Muminka do willi Adama Hoffmana i tam robię panu posłowi soczystego lodzika z gulgotem :classic_cool:

Gość baboszka
ja tam ją lubię, taka wrażliwa mi się wydaje, na serio :), cenię ją bardziej niż tych głupich polityków. szkoda mi że są tacy co jej nie cierpią za to jaka jest. ona ma taki mózg jak my wszyscy.

Gość RaZA
Kiedym miałem 15 lat, "koledzy" wmówili mi, że jestem kobietą. ... do tej pory reaguję na imię Renata. Stąd moje fobie i uprzedzenia, wybaczcie.

Gość vbnk;lmjn
baboszka,zarąbiscei wrażliwe to cos jest.Jakby było to coś takei wrażliwe,yo by oszustem nie było i samotne to coś było,a nie zmarnowało zycie byłej zonie i dizeciom,bo wątpie aby dzieci i była zona nie cierpieli z powodu tego,ze mąż ,ojciec okazał sie nie wiadomo czym i kim.