Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

Brak wojen spowodował że mało mężczyzn ginie a tym samym brakuje kobiet dla facetów, wiele facetów ma kilka kobiet i zwyczajnie brakuje kobiet samotnych, a jak jaka jest to ma mega wymagania. Ciężkie czasy nastały :(

Gość ciekawa temtóww
ja mam kilka samotnych kolezanek i ciagle trafiają na oszustow, ruchaczy, żonkosi, maminsynków i innych patologicznych :O brakuje raczej samotnych porządnych męzczyzn

Marudzisz chopie :p Kobitek do wyboru,do koloru i w dodatku jest ich więcej i rodzi sie więcej :D Rusz dupę z fotela, odstaw browara i się rozejrzyj :classic_cool:

xyzed- Nie piję piwa w zimie i nie znam żadnej samotnej damy w podobnym wieku co ja. Więc moja teoria jest słuszna, nawet te brzydkie mają męzów i dzieci.

Gość psi zaprzęg
nie pierdol kobiety żyją dłużej to raz i gdyby nie dalekowschodnie skrobanki dziewczynek jako tych mniej wartosciowych starczyłoby dla każdego i w każdym wieku :classic_cool:

Gość psi zaprzęg
xyzed - niestety, rodzi sie coraz mniej

mam inne informacje choćby z dzisiejszej prasy :D ale nie ważne ,bo i tak twierdził będę ,iż kobitek jest wystarczająco dużo:classic_cool: zwiad (bez obrazy) może ty nieudacznik jesteś,że kobitki nie masz??

Gość Paweł88
"i zwyczajnie brakuje kobiet samotnych.." - samo to swiadczy o tym jak daleko woje myśli mają do rzeczywistości.

Krwawy Edward- Brzydki? Mam 193 cm wzrostu, jestem dobrze zbudowany, mam niebieskie oczy, jak mogę być brzydki dla kobiet?

Gość no i co że masz 193 cm
wzrostu i oczy niebiskie ? Brzydal z ciebie, albo masz coś z głową. Poza tym jesteś prawikiem w wieku gdzie inni już dawno mają rodziny.

Co za bzdury :P Kobiet jest więcej od mężczyzn,wielożeństwa nie ma w naszym pięknym kraju,więc jakim cudem może brakować kobiet ? Ładna wymówka na nieśmiałość i brak podejścia do kobiet .Jasne ,to wina kobiet że facet nie potrafi w obecności kobiety wydusić z siebie jednego składnego zdania. Wczoraj przeczytałem próbkę pana "podrywu" niesmak,szok i żenada ,w realu to podchodziłoby to pod molestowanie:O

Gość popycham tylko posty
l

Gość IMO12395
Tamari - a TY ładna jesteś? :classic_cool:

Hmm z tego co wiem, to kobiet jest więcej niż mężczyzn, więc chyba ta teoria się nie sprawdza w praktyce :)

Gość IMO12395
Minty Man 41 "Co za bzdury Kobiet jest więcej od mężczyzn" ­ Ano jest - sześćdziesięcioletnich wzwyż. :classic_cool:

ale autor ma rację w jednym: że ciężkie czasy nastały na podryw w ogóle. Kiedyś to, mam wrażenie, było o wiele prostsze, bez internetu i telefonu ale przynajmniej od razu spojrzenie w oczy i było wiadomo, tak czy nie.

Gość IMO12395
Następna, która nie doczytała statystyki do końca. :D

IMO12395 z tego co się orientuję to Twój problem to mały wzrost a nie brak kobiet,czy może się mylę ? :P

Gość IMO12395
Unik godny węża i kontratak niezwiązany z tematem. :classic_cool:

Nie mówię że umiem podrywać, zawsze byłem kiepski w tych sprawach, ta nie jest wymagana siła i walka a jedynie kłamstwo, a kłamać nie umiem, za szpiega bym się nie nadawał. Ale od tego miałem kolegów, ale co z tego jak większość tych kobiet była zajęta, co najwyżej dobry bajerant mógł je przelecieć ale nie z nimi być. Takie czasy i tyle, kobiet jest mniej, ale statystycznie więcej bo dłużej żyją. Ale zazwyczaj to faceci mają żonę i kochankę, kobiety rzadziej i stąd te największe niedobory, a w czasach aut, tanich moteli, pryzerwatyw , komórek i internetu to dla faceta znależć kochankę to żaden problem. Sam widziałem jak się to odbywa, jechali swoiimi autami do lasu, potem poszli do jego auta, bo miał większe, szyki seks i pojechali w swoją stronę, pewnie nastepnego dnia w pracy się spotkali a żona nic nie wie.

Gość IMO12395
Przynajmniej Zielona Żaba potrafi posługiwać się statystykami. :P

Żaba może w Twoich rocznikach jest inaczej, jednak w moich jest więcej kobiet niż mężczyzn, także możesz sobie darować swoje złośliwości.

WomanInTheFog- A jakie to sa twoje roczniki?

Co tam roczniki statystyczne ,wystarczy spojrzeć na portale randkowe,kafeterię np.żabette jest wolna ;) KOBIET NIE BRAKUJE. Panie zwiad randki ,chodzenie ze sobą ,to swego rodzju gra pozorów.Ameryki pan nie odkrył.Każdy z "aktorów " doskonale wie do czego to zmierza,jedni szybciej zmierzają do celu(np do seksu) inni powoli.