Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

Moorland Mam więcej kolegów, niż koleżanek. Dlatego wiem, że jest sporo wolnych kobiet, nie wiem z jakich przyczyn, bo nie mam aż tak zażyłych z nimi kontaktów aby wiedzieć, czy jest coś nie tak.

zwiad uśmiechnij się, nie traktuj wszystkiego co piszę tak śmiertelnie poważnie. Co to znaczy zjechana?

Gość facetów jednak
jest mniej niż kobiet, więc samotnych samiczek jest więcej. ja akurat faceta singla znam jednego, a kobitek samotnych pięć sztuk a może i więcej:)

IMO12395- Przyjedź na ślonsk gorolu, to zoaczysz co robimy z takimi gorolami jak ty śmieciu!!

Gość facetów jednak
a jeśli idzie o kitajców, to ponoć tam jest 200 milionów kawalerów, którym zabrakło kobiet i nie ma skąd wziąć, bo zostały ukatrupione jako niemowlaki.

Fog - z tego co ja widzę to właśnie faceci mają nie tyle wysokie, co dziecinne wymagani. Rośnie ilość "niebieskich ptaków" od których nic nie można oczekiwać bo sobie "zmienią". Chociaż pewnie jest masa innych powodów.

Osobiście znam więcej samotnych pań (w tym naprawdę atrakcyjne) a wolnych facetów dosłownie kilku .Myślę że wolnych kobiet jest jednak więcej(babcie nie wliczam)

Gość IMO12395
BSA - co robicie? Nic nie robicie. Szczekacie, ale jak byliście, tak dalej jesteście grzecznie pod butem Polskich Zdrajców. :classic_cool:

WomanInTheFog- Po prostu wkurzają mnie tacy cwele, jak ten IMO, mocny w gębie, a dostał by raz w ryja, to by na nogach nie ustał, ale wielce pod pomarańczowym nickiem sie mądrzy. Takie polaczki zawsze są mądre w gębie, a jak przychodzi do bijatyki to spierdzielają, banda tchórzy i tyle.

Gość zwiad zwiazalbys się z Polką
skoro gardzisz Polakami? To dlaczego lecisz na WITF?

nawet z biologicznego puntu widzenia to ma sens, że kobiet jest więcej (faceci niby "powinni" mieć więcej niż jedną partnerkę)

żaba na odwyku "kafeterię np.żabette jest wolna" jesteś pewien? Jeśli jest JUŻ pani ponownie "zakochana" to ..... :O Może Napiszę subtelnie ,gdybym miał wybrać t,o zdecydowanie wybrałbym bardziej stałą Women ,nawet nie musiałaby nabijać tych biednych robaków na haczyk

Gość IMO12395
BSA - i ta banda tchórzy trzyma za pysk naród śląski. Jak to świadczy o Was? :classic_cool:

"Niechciej się przekonywać jak pachnie agresja potomka żołnierza z Wehrmachtu" ­ ty się lepiej koleżanko zwiad trzymaj ode mnie z daleka. związki lesbijskie mnie nie interesują :D🖐️

IMO12395- A twoim zdaniem czemu nikt od paru lat nie chodzi z flagami polskimi po ślońsku? Chodzą jedynie z obstawą psów. U mnie jeden gość na swoim domu zawiesił sobie flagę polski i do dziś tego żałuje, bo prawie mu dom się zjarał. Walka trwa, czekamy aż ta twoja polska zbankrutuje, Bismarck powiedział że polakom wystarczy dać władzę i się sami wykończą, miał racę, wiec z wami nawet walczyć nie trzeba, wy się sami dobijecie, cukrowni i stoczni już nie macie, teraz wasze pola wykupują, potem was kupią jak niewolników, a potem Ślonsk ogłosi swoją niepodlełość.

Moorland Tylko od końca lat 80 faktycznie zaczęło się rodzic więcej chłopców, ale tak jak mówię są słabsi genetycznie. Zobaczymy co będzie za parę lat :)

zwiad Ok, rozumiem, wkurza Cię IMO, ale nie wyjaśniłeś co to znaczy, że aryjki w Polsce są zjechane.

zwiad zwiazalbys się z Polką- Większość Polaków nienawidzi swojego kraju, o niby czemu ma go lubieć? Za to że ich okrada? Po za tym ona nie jest Polką, ma korzenie Nordyckie, najprawdopodonie jest germanką.

Gość IMO12395
BSA - czekać, aż przeciwnik się wykrwawi? Przecież to taktyka SŁABSZYCH. Silni atakują. Czyżby śląsk był słaby? :classic_cool:

"Jeśli jest JUŻ pani ponownie "zakochana" to " ­ a kto powiedział, że muszę się zakochiwać? :D ­ znacznie lepiej jest być na pozycji bycia kochaną i adorowaną :P ­ ­ a teraz zobaczcie, w jakim wieku zaczyna się nadwyżka kobiet :classic_cool:🖐️ ­ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Piramida_wieku_ludnosci_%28GUS_2007%29.jpg

Śląsk i niepodległość :D:D:D:D:D zwiad weź mnie nie rozśmieszaj:D:D:D Chopie a ilu Hanysów tykej miyszko ,a ilu goroli??:D:D:D I poza tym kto na Śląsku rządzi??

Gość zwiad zwiazalbys się z Polką
WITF slyszalas? Nie jesteś Polką.

WomanInTheFog- To taka choroba współczesnych kobiet, interesują się pierdołami i są oderwane od rzeczywistości, bo od myślenia o życiu codziennym uważają że jest facet, napierw tatuś się martwił o ich byt a potem rolę tatusia ma przejąć mąż. Ty jesteś jakaś normalna.

WomanInTheFog Miny dziękuję, że nie musiałabym nabijać robaków na haczyk, tylko, że ja to lubię Jeśli lubisz to nie widzę problemu ,mogłabyś nabijać ;)

zwiad WomanInTheFog- To taka choroba współczesnych kobiet, interesują się pierdołami i są oderwane od rzeczywistości, bo od myślenia o życiu codziennym uważają że jest facet, napierw tatuś się martwił o ich byt a potem rolę tatusia ma przejąć mąż. Ty jesteś jakaś normalna. Panie zwiad to aby na pewno pan ?? Coś my się dzisiaj za często zgadzamy,kolejny raz jestem zmuszony podpisać się pod tym co pan napisał;)

WomanInTheFog- Też lubię rybki, ale ostatnio wędkę zamieniłem na łuk, kolega ma staw i bowfisching mnie wciągnął. Zauważyłem że coraz więcej kobiet towarzyszy swoim mężom na rybach, nie wiem czy taka moda, czy boją się że za dużo wypiją na tych rybach :D