Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

zwiad, znam przypadki starszych od Ciebie mężczyzn i poukładali sobie życie, uwierz mi, że tego nie żałują :) A ta Twoja agresja tez z tego wynika, no ale widzę, że tobie nie przegadam, bo swoje wiesz. Jesteś w najlepszym wieku na zmianę tego, potem to już faktycznie nie będzie sensu.

Woman:Pomyśl znajdzie się dziewczyna w otoczeniu zwiada, która zawróci mu w głowie i co? On skłamie, że nie jest zainteresowany, a może ona by była i przejdzie coś fajnego koło nosa Wybacz ale to problem pana zwiada,ja jestem inny mówię wprost,co najwyżej zostanę spławiony.Przykre to owszem jest ,ale bez ryzyka się nie obejdzie, to wliczone jest w ryzyko.Często nagroda jest warta tego ryzyka,a dumę należy przy podrywie schować do kieszeni i wyciągnąć ją jak już się będzie można poochwalić "zdobyczą" Sama widzisz że pan zwiad potwierdził moje przypuszczenia(znam swoje miejsce w szeregu) czyli psychologiem jestem dobrym ,powinnaś się mnie w takich sprawach słuchać:classic_cool: bo ewidentnie błądzisz

Gość do WomanInTheFog
ja ja jestem prawiczkiem, nie mam super wygladu, super pracy, nie mam auta i prawka i panny mnie zlewaja

Gość do WomanInTheFog
i nie zamierzam miesiacami walczyc o jakas panne, ktora wczesniej z kims poszla do lozka od razu

Minty, masz zupełną rację, wiesz, ja chyba na siłę chcę wszystkich uszczęśliwić :) A tak się niestety nie da, Racja trzeba ryzykować. Bez ryzyka nigdy się nic nie osiągnie:)

do WomanInTheFog Matko jak ja uwielbiam te wasze, poszła do łóżka od razu. No kurcze, to, że nie jest dziewicą nie oznacza, że poszła od razu z kimś do łóżka. Jak nie będziecie walczyć o kobietę, to żadna wam się sama na szyję nie rzuci.

WomanInTheFog Minty: Czyli chcesz zostać moim managerem od mężczyzn? Będziesz mi doradzał? Będziemy odsiewać bezwartościowe plewy,zostanie samo ziarno czy też jak inni mówią nasienie ;)

WomanInTheFog- Ten prawik ma rację, są faceci którzy nie nadają się do podrywu, bo dana panna może się zgodzić z kimś być dlatego że jak mówi przyszłowie "lepiej wróbel w garści niż gołąb na dachu". Jedni umieją się bić, a inni za chiny boją się walki, jedni bez problemu wyrywają pannę i od razu umieją ją przelecieć. Po prostu takie talent są i z tym się rodzi. Zgodzisz się chyba z tym, że są faceci, którzy umieją tak zagadać i ci zaimponować że od razu masz kisiel w majtach i to się nazywa "miłość od pierwszego wejrzenia", możesz się nawet zapomnieć i od razu pewnie poszła byś do łóżka, a mnie byś zwyczajnie nie lubiła po pierwszym wrażeniu, bo nie mam takiego talentu że umiem dobrze zagadać, tak abyś miała miękie nogi, a jak bym próował to efekt by był odwrotny, wieć nie robię tego, z czym się nie urodziłem, bo tego się nie nauczysz, to jest talent lub go brak.

Gość do WomanInTheFog
ja bym na pewno przegrywal z bylymi partnerami panny zwlaszcza, ze wiekszosc facetow jednak prawko i auto ma

zwiad: Ehh nie urodził się jeszcze taki facet, z którym bym poszła od razu do łóżka. Jak ktoś ma gadane, to od razu u mnie skreślony, bo zapewne to zwykły oblatywacz, a nie mam zamiaru dołączyć do jego kolekcji. Nie idę na łatwiznę, wolę facetów o których trzeba też trochę powalczyć, a nie, że sam się pcha. W przeciwieństwie do mężczyzn nie nie myślę przez pryzmat seksualności, co innego jest dla mnie ważne. Wiem też, że jest dużo kobiet, które myślą tak jak ja, więc teoria o tym, że tylko przelatywacze mogą mieć kogoś upada.

do WomanInTheFog Co Ty z tym prawkiem i autem?? Kurcze to można zrobić w każdym momencie, ważniejsze jest co masz w głowie i jaki masz charakter. Tego nie nabędziesz, a prawko zrobisz. Już przestań brać tak do serca co tu piszą, bo to głupoty. Jak ja bym tak się przejmowała co tu piszą, co podchodzi pod moją sytuację to już dawno bym wzięła sznur i się powiesiła:) Nigdy nie umawiałam się z facetem co miał auto i prawo jazdy, owszem robił je w trakcie spotykania, jak chciał, ale nie miał od razu. Więc kolejna teoria upadła. Jeszcze jakieś macie ciekawe teorie? Bo jak na razie to jesteście jak dziec, wszyscy naokoło są winni tylko nie Wy.

WomanInTheFog- Jakoś nie zauwazyłem, aby ci co mają gadane, to mieli by problem z kobietami, wręcz przeciwnie, to kobiety zazwyczaj między sobą walczą o niego. Gdyby było tak jak mówisz, to za młodych lat, miał bym chociaż jedną dziewczynę, a za modych lat byłem towarzyski a i tak gówno z tego wyszło. Takie życie. Idę spać, bo mnie spanie bierze, dobranoc wszystkim

WomanInTheFog- czyli facet który nie ma prawka i nie chce mieć, to u ciebie nie ma szans? Rozumiem że prawko to u ciebie podstawa, a jak go nie ma, to musi go przeciez zrobić..

Gość do WomanInTheFog
ja akurat swoje winy widze i wiem, ze do zwiazkow sie nie nadaje. poza tym nie mam takiego wygladu, ktory moglby dzialac na kobiete

zwiad: gdzie ja coś takiego powiedziałam ? Mam gdzieś prawko, bo wolę jeździć pociągami, mam chorobę lokomocyjną. Ja tylko powiedziałam, że prawko to żaden problem, bo to jest coś co w każdej chwili można zrobić jak się ma ochotę. Nigdy od nikogo nie wymagałam prawa jazdy, natomiast posiadania czegoś w głowie jak najbardziej.

do WomanInTheFog Teraz przejdziemy na wygląd? Różnym kobietom podobają się różni mężczyźni. Mój ideał wyglądu to Telly Savalas, i nie znam żadnej dziewczyny, która podzielała by ten pogląd na urodę męską. Więc nie mów, że wszystkie chcą oklepanych uroda mężczyzn.

WomanInTheFog-Ja to nawet trochę podobny do niego jestem... :P

Gość do WomanInTheFog
czasem ktos ma taki wyglad, ktory praktycznie zadnej sie nie spodoba

Gość do WomanInTheFog
kobiete trzeba po prostu podniecac

Gość missthetrain
the fog a ty lustra nie masz?

WomanInTheFog- ja raczej jestem brzydki a tym samym mogę mieć co najwyżej brzydką, a to w sumie desperacja, aby być z kimś, kto się mi nie podoba. Już wolę walić konia, niż być z jakąś, która mi się nie podoba. Ładne mogą przeierać w facetach i dlatego tacy jak ja, to nie mają szans u ładnych, takich jak ty Fog.