Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NÓWKA1234

NAUKI PRZEDMAŁŻEŃSKIE URSYNÓW

Polecane posty

CZEŚĆ DZIEWCZYNY pomóżcie! Powiedzcie mi proszę gdzie w Warszawie, a najlepiej na Ursynowie są najnudniejsze nauki przedmałżeńskie? Których miejsc najlepiej unikać? Chciałabym się gdzieś zapisać ale kompletnie nie wiem gdzie.Wiecie może jak jest w kościele np przy Bażantarni albo na Dereniowej? może być tez na KEN na ursynowie - stokłasach. W przeciwieństwie do większości nie pytam o najlepszych, bo już chyba wszyscy wiemy, że w necie królują Dominikanie na Freta, a o najnudniejsze zajęcia, czyli typowe wykłady gdzie się siedzi i "dłubie w nosku". Obawiam się, że takich zajęc może być wiele, a dobrze znać i takie miejsca. Pozdrawiam i bardzo proszę o opinie! ! !

Gość a ja mam taki taki26
masz cos z glowa? chesz isc na nauki i sie mega wnudzic? a nie lepiej isc gdzies gdzie przyjemnie sie spedzi czas i czegos ciekawego dowie?

wydawało mi się, że wyraziłam sie jasno...ale jak widać niekoniecznie. tak więc CHODZI O TO, ZEby własnie takiego mega nudnego miejsca UNIKNĄĆ! nie chce tracić czasu na nudnych wykładach i dlatego proszę o spis miejsc, do który na pewno nie warto iść. nie mam czasu chodzić i "testować" zajęcia, które później okazują sie klapą...

Gość BonApetita
napisz na tego maila naukidlamlodych@wp.pl obecnie szukaja jeszczce kilku osob i nauki odbylyby sie 9.02 (sobota) godz 9-18. koszt 200pln od pary