Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xanka1555

mój chłopak mnie szantażuje pomocy;(

Polecane posty

Witam jestem ze swoim chłopakiem juz rok. na początku było pięknie kwiatki kino prezenty... od 7 miesięcy nie dzieje sie dobrze stał się cholernie zazdrosny widział jak faceci się za mną oglądają zaczepiają a jego szlak trafiał. ta zazdrość doprowadziała do tego że raz się pociełam na nikim nie miałam wsparcia ale obiecałam sobie że nigdy więcej tego nie zrobię nie przez chłopaka! za miesiąc mija dosłownie rok.a my? dalej jest zazdrosny a jego zazdrość doprowadza do tego że chce z nim zerwać a on mnie szantazuje cały czas dzisiaj wysłał mi zdjęcie jak sie pociął ja juz mam dosyc naprawde przez pół roku mnie szantażuj jestem załamana nie odzywam się do niego bo wiem że dogadać się z nim nie da . chciałam porozmawiać z jego rodzicami ale jak dzwoniłam zabierał im tel i wyłańczał ... Ja juz naprawde mam dosyc moja rodzina nawet jest przeciwko mnie mój brat bo sądzął że to moja wina że faceci na mnie lecą i on zazdrosny ;( Prosze błagam pomóżcie jestem zdesperowana z każdym dniem budze sie w strachu ; (

Gość gjhkgjk
Boooże, co za żenada :o Szalona miłość gimnazjalistów, cięcie się, wysyłanie sobie zdjęć obrazujących jak bardzo się tną :o Ile Wy macie lat, że się w takie debilne gierki bawicie?

ja mam 17 on ma 18 coś jeszcze? ja potrzebuje rady a nie twojego żałosnego gadania... pomyśl

jak się skuteczni potnie, to nie będzie już mógł szantażować BTW, podobno psychole się przyciągają, a jak było u was?

Gość jolinda
mozgi sobie potnijcie

Gość gjhkgjk
no to prafie trafiłam z tym gimnazjum :o dziewczyno za parę lat sama będziesz się czuła zażenowana jak sobie to przypomnisz...

Gość nbmbnm
odezwij sie na gg:45888838,postaram sie cos doradzic

chcesz rady? Zostaw go. To co on robi to szantarz emocjonalny.

Gość BOBOX
w biblii coś pisze takiego miłość nie zazdrości czy jakoś tak olej cwela

wam to tak łatwo powiedzieć. macie szczęście że nie jesteśmy w mojej sytułacji .. myślicie że cięcie się oznacza psycholi >? własnie nie. to oznacza bezsilność widać że życia nie znacie co niektórzy ;/ nie wiecie jak to jest bać się i potem obwiniać za wszystko;/

Ja naprawde mam dosyć wszystko przez zazdrośc co ja poradze że faceci na mnie lecą on najlepiej z domu by mnie nie póścił;(

Gość nie rozumiem dlaczego go
naywasz "Twoim chlopakiem". To zwykly szantazysta. Jesli jeszcze nim nie zerwalas to zrob to i nie przejmuj sie. Grozi, ze sobie cos zrobi? Jego problem. GOrze jakby grozil Tobie, wtedy nalezaloby to zglosic na policje. Martw sie o siebie, nie o niego ;)

o godzinie 15 wysłałam mi zdjęcie jak ma prawie podcięte zyły on ma 18 lat jak on sie zachowuje boje sie naprawde sie boje ;(

bo to jest proste. Tylko takie panny jak ty robia z tego misje nie do spelnienia

Gość jnbm,n,
Jezu dziewczyno opanuj się, przeczytaj co piszesz, bo takie pierdoły, że po prostu szkoda słów. To jest ten Twój strach i tragedia życiowa? Bo facet jest zazdrosny i Cię szantażuje (w dodatku musiałaś przy okazji tej "tragedii" parę razy dodać jak strasznie na Ciebie faceci lecą)? W takim razie życzę Ci tylko takich problemów, bo przy tych większego kalibru pewnie od razu sobie strzelisz w łeb...

Gość banan nanan
niby my nie znamy życia? sama nie umiesz sobie poradzić i dlatego założyłaś ten temat

poza tym co to za tekst, ze dzwonilas a on zabieral rodzicom telefon i wylaczal??

chciałam dokładnie przedstawić problem..to ze inaczej zrozumiełać/eś nie moja wina.

Gość annia.....................
Daj spokój .Niech sobie podcina żyły.Oj małolaty .

bo było tak że zadzwoniłam do jego matki a ona co chwile odrzucała a potem sie okazało że to on bo jeszcze sie przyznał do tego z tekstem po chuj do mojej matki wydzwaniasz.

Gość hjhkbnmb
:o

Gość banan nanan
rzuć go i tyle. przecież to nie ty mu każesz się ciąć i to jest twoje życie, nie jesteście po ślubie więc bez problemu możesz zmienić partnera. no chyba że chcesz się męczyć i czekać na cud aż się zmieni to powodzenia

ale on mi wysyła zdjęcia jak ma ręce pocięte i pisze tekty wykrwawiam sie przez ciebie ..... spać po nocach nie moge. nie chce mieć potem go na sumieniu kochałam go bardzo ale nie mam sił już na jego zachowanie ;(

"wykrwawiam sie przez ciebie ..... ":O kurwa, jaka żenada:O

Gość vnbmnb
no to czego od nas chcesz idiotko? 😠 Wszystkie Ci piszą żebyś go rzuciła a Ty "niee, bo on jest takie biedny i sobie zrobi krzywdę" Dostałaś rady a skoro nie chcesz z nich skorzystać to WYPIERRRRDALAJ W PODSKOKACH!