Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze jestem smieszna

jak oduczyc faceta chodzenia nago! pomocy bo juz sie psychicznie wykanczam

Polecane posty

pewnie uznacie ze jestem smieszna i moze rzeczywiscie jestem ale mam serdecznie dosyc widoku jego golej dupy na swoich meblach 13 miesiecy zwiazku i na poczatku mi to nie przeszkadzalo a nawet bylo fajne ale teraz mam dosyc, przesiaduje w moim mieszkaniu non stop i non stop lazi z gola dupa i golym fiutem bo nie lubi siedziec w ciuchach a ja ani nie moge spontanicznie kolezanek do domu na kawe zaprosic, ani sie wyluzowac we wlasnym mieszkaniu bo on lazi na golasa i mnei wyprowadza z rownowagi i przy okazji wiecznie jestem w stresie bo moi rodzice lubia niezapowiedziane wizyty, maja klucz do mojego mieszkania i w kazdej chwili moga zobaczyc jego sprzet; no rece mi opadaja juz a nic do niego nie dociera, rozmowa pomaga na chwile pozniej znowu jest to samo jeszcze uwielbia sie macac po jajach i robi to caly czas, czyta sobie info w necie i gmera w jajkach albo rusza penisem na lewo i prawo, mi to sie juz powoli na wymioty zbiera kiedy go widze ale on do jasnej cholery nie rozumie o co mi chodzi i jeszcze naklania zebym sie rozebrala i zobaczyla jak to milo tak sobie posiedziec :o ludzie czy ktos mial podobny problem i go rozwiazal? pewnie mnie wysmiejecie i sama bym sie smiala gdyby mnie to nie dotyczylo, ale sa kurwa jakies granice przyzwoitosci chyba, rozumiem spanie nago, seks nago, ale nie lazenie tak przez caly dzien zwlaszcza kiedy drugiej stronie to przestalo odpowiadac pomozcie :(

nawet teraz tak siedzi a ja sie modle zeby w koncu wybila 22:00 i zeby zaczal sie zbierac do siebie do akademika. co za koszmar

a ja na twoim miejscu bym zapraszała znajomych i go o tym nie informowała :P Najadłby się wstydu pare razy i może by przestał. Mam jeszcze takie pytanie, posiłki z toba też je nago?

Gość fdsdsfds
przywiąż mu jadra do kaloryfera

na to jeszcze nie wpadlam nigdy :) dziekuje za propozycje na pewno z tego skorzystam bo juz sie lapie doslownie wszystkiego posilki tez tak je, ubiera sie tylko wtedy kiedy gdzies wychodzi, po przyjsciu znowu wyskakuje z ciuchow i przepraszam za ten chaos w tekscie ale jestem na skraju wytrzymalosci

Gość BOBOX
wyłącz kaloryfery pootwieraj okna

Gość fdsdsfds
jak chodzi nago to masz do nich łatwy dostęp nie ?

Gość ZuzannaIngaSylwka
Ja miałam podobna sytuacje tyle ze ze wspołlokatorką :o łaziła nago niby przypadkiem, a t si e balsamowała a to pierdoły zesamoopalacz etc nawet podejrzewałam ze jest less :o oduczyła się gdy pewnego dnia wszedł niespodziewanie własciciel mieszkania, moze zrób mu wstyd i jak ktoś wyzej pisze zaproś kogoś i wpuść gdy bedzie nagi.

rob ciagle "wietrzenie mieszkania"- przy otwartych oknach w taka pogode przeprosi sie z ciuchami ;)

mo,że tez jestem jakas dziwna, ale nie zniosłabym tego że ktoś je bez ubrania:P Ja nawet po udanym seksie jak mam ochotę na przekąskę to wskakuję w jakąkolwiek koszulkę bo jedzenie nago jest moim zdaniem maksymalnie niesmaczne :P

BOBOX: obawiam sie ze to nie pomoze, wlezie pod koc i tyle fdsdsfds: wiesz mi dostep do niczego nie potrzebny bo juz nawet mi sie seksu odechciewa jak na niego patrze ZuzannaIngaSylwka: dzieki za wpis, dajesz mi nadzieje ze taka terapia szokowa moze zdzialac cuda, sprobuje z zaproszeniem kogos, niech sobie popatrzy

On sie powinien chyba jakos z tego leczyc. Nawet jak jemy obiad to prawie zawsze siedzi goly. albo jak szykuje sobie cos do zarcia i drapie sie po tym penisie a potem dotyka jedzenia to mi sie mdlo robi, raz mu zwrucilam uwage to sie zasmial ze przeciez i tak mu codziennie biore parowe do geby i mi jakos samuje "wiec nie grymas malenka"

Gość fdsdsfds
niech zrozumie ze jego nabiał

Gość fdsdsfds
niech zrozumie ze jego nabiał jest bezpieczny tylko w majtkach

dzieki wielkie za odpowiedzi, wyprobuje to wszystko i bede sie modlic zeby dzialalo ja szczerze mowiac nie lubie chodzic na golasa i zdecydowanie bardziej wole chociazby jakies zwiewne, lekkie ciuchy byleby tylko nie swiecic gola dupa i myslalam ze on sie dostosuje ale widze ze sie nie uda i nie podszywajcie sie, pomimo tego ze ten temat moze byc pozywka dla podszywow :(

Gość aspoleczny dzikus
daj mu klapsa w worka :classic_cool:

to skoro juz sie podszywacie to moglibyscie jeszcze podrzucic jakas rade bo ten klaps w worka to chyba srednio poskutkuje ;)

Gość aspoleczny dzikus
chyba nie wiesz jak to boli skoro tak mowisz :)

Gość Klasyka na topie
Ja też mam podobny problem:/ Mój facet jak jesteśmy u niego sami, to lata z gołą dupą, "wymachuje" pewną częścią ciała w górę i w dół, albo wypina tyłek i rozszerza pośladki :/ I myśli, że jest śmieszny, a mnie to po prostu obrzydza :/ Nic nie podnieca bardziej, jak tajemniczy facet z klasą. A mój mnie niestety zniesmacza. I rozmowy też nie pomagają, bo myśli, że jest taki fajny.

aspoleczny dzikus: nie wiem ale efektem bylaby chyba wielka obraza majestatu na kilka dni, zero odzywania sie a jakby mu przeszlo to szybko by zapomnial i dalej lazil bez 'ochrony' fdsdsfds: dzieki za film :D jak kiedys strace cierpliwosc to to zrobie Klasyka na topie: dobrze wiedziec ze sa kobiety ktore tez sie zmagaja z takim 'chamstwem', moj takich prymitywnych zarcikow na szczescie nie odwala ale samo to moze nieuswiadomione bawienie sie przyrodzeniem jest dla mnie koszmarnie odrzucajace a ten sobie gmera w jajach na calego praktycznie przez caly czas i w sumie podszyw strzelil w 10 bo on po takiej zabawie i dotykaniu fiuta nawet rak nie myje, no czy mozna byc bardziej obrzydliwym? :(

Gość Dziwi mnie że jeszcze
nie wywaliłaś faceta na zbity pysk😠 Przecież to jest obleśne! Nie wyobrażam sobie żeby jakiś obcy goguś biegał goły w moim mieszkaniu.Napawa mnie to obrzydzeniem. Zerwałabym z nim kontakt! Zupełny brak kultury!

przestalabym go do mieszkania zapraszac no ale to w koncu moj facet prawda? ma beznadziejna sytuacje w akademiku wiec moje mieszkanie to jakas odskocznia no ale teraz widze ze chyba bledem bylo pozwolenie sobie tak na leb wejsc no nic, sprobuje z tym zaproszeniem kogos, oby poskutkowalo

Dziwi mnie że jeszcze: nie taki obcy, przeciez jestem z nim w zwiazku :(

Gość prawictwo pospolite161
nie rób tak jak jest na tym filmie , bo mozesz go wykastrować w ten sposób .

prawictwo pospolite161: az tak okrutna nie jestem ale czasem powaznie mam ochote zrobic mu krzywde bo ten widok juz mi sie przejadl

a znowu odejscie z tak glupiego powodu jest chyba smieszne :o

Gość koka19
:O Wygoń go,nie zapraszaj do domu.

Gość Lucckss
za mało seksu ma chłopak

jesli nic nie poskutkuje to naprawde wygonie bo jego gole dupsko przestalo mnie bawic seksu ma wystarczajaco, a ja nie jestem krolikiem i mam zycie i obowiazki, nie bede lezec w lozku przez caly dzien bo na to nie mam czasu wiec to zadne usprawiedliwienie golizny ;)