Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze jestem smieszna

jak oduczyc faceta chodzenia nago! pomocy bo juz sie psychicznie wykanczam

Polecane posty

Gość gratis MTV
to daj mu spokój jak najszybciej żeby kto inny go zaspokajał

a kto powiedzial ze on jest niezaspokojony? zreszta co ma golizna do zaspokojenia? :o

Gość Afafa4343
Rzeczywiście to obrzydliwe, mam nadzieje ze myje dupę po kupię :p bo inaczej możesz mieć mieszkanie z kawalkami mikrokalu :)

Gość sokii12
mam takiego oblesnego ojca, ogladajac film wklada reke w spodnie i drapie sie po jajach, czesto potem wącha palce obrzydliwosc, robi to wtedy jak mysli ze nikt nie patrzy ale nie kryje sie z tym specjalnie albo dlubie e sobie miedzy palcami u stop ohyda brzydze sie dotykac rzeczy ktore trzymal faceci sa obrzydliwi

marines27: 26 a to juz chyba taki wiek ze nic sie z tym nie zrobi Afafa4343: no raczej myje a moze tylko tak sobie wmawiam, teraz to juz tym bardziej mi niedobrze na jego widok :o sokii12: matko, szczerze wspolczuje bo bym sie chyba porzygala, moj ojciec tez do najczystszych nie nalezy ale na szczescie nie odwala takich akcji... a co do obrzydliwosci facetow to racja, kobiety maja chyba wiecej wyczucia

pogadalam z nim jeszcze raz na ten temat przed jego wyjsciem i powiedzial ze sie czepiam i jakas nienormalna jestem. no skoro jestem nienormalna to nie mam pytan dzieki za wklad w temat ludzie 🖐️

powiem wam tylko tyle ze zrobilam mu terapie szokowa i wpadlam wczoraj do mieszkania z kolezankami niestety nie pomoglo wiec wlasnie sie wynosi z mojego zycia, przynajmniej troche odetchne ;)🖐️

bardziej sie obrazil o to ze sie przyczepilam ze ta terapia szokowa nie podzialala i dalej lazil na golasa tylko wbil sobie pod koc. przy okazji afere mi zrobil, wyzwal mnie od psychicznych idiotek wiec sama mu podziekowalam bo zaden golas mnie wyzywac nie bedzie :P zycie bywa komiczne, naprawde :D

Eeeeee porąbany jakiś, dobrze się stało, jeszcze by Ci wstydu przyniósł nieraz skoro aż tak niereformowalny :o

Gość ellemelle
Dobrze zrobiłaś, dziewczyny górą! To teraz życzę Ci faceta z klasą i na poziomie :) A ten... szkoda nawet o nim gadać. Jedno jest pewne: to ON jest NIENORMALNY :P

Jakbym o moim ex czytała. Non stop z ptakiem na wierzchu, zima czy lato, chodzenie i wymachiwanie przyrodzeniem i teksty "zobacz jaki fajny", no po prostu koszmar. Ciesz się, że się dziada pozbyłaś, naprawdę. Nic tak nie zniesmacza jak taki koleś. Kojarzy mi się z ekshibicjonistą z parku, centralnie...

no dokladnie babeczki, szkoda czasu i nerwow na kogos takiego a jak przeczytalam swoj pierwszy post to jestem w szoku ze az tak mocno mnie z rownowagi wyprowadzal a ja to wytrzymywalam sama nie wiem po co teksty 'zobacz jaki fajny' to i u mojego padaly, albo wieczne gadanie o swoim fiucie ze 'jest taki super ze chwile pomasujesz i bedzie trzy razy wiekszy' lub 'patrz jak stoi! jak topola!' przy smarowaniu chleba, no kurwa szkoda ze to mnie od psychicznych wyzywa :o

Ja rozumiem... po seksie... poprzytulac sie nago, polezec... po prysznicu przez chwile... ale ciagle? :o Nie jestem zbyt pruderyjna, ale jak już mam chodzić "nago" to w majciochach i podkoszulku, innej opcji nie ma :o

Gość mus gruszkowy
ZAKRĘĆ KALORYFERY I POOTWIERAJ OKNA:_)

wiem ze jestem smieszna - chyba sie spotykałyśmy z tym samym kolesiem... I jeszcze teksty "widziałaś kiedyś większego?" Kiedyś spojrzałam, skrzywiłam się i odpowiedziałam "mhm...kilka" - obraza majestatu na dwa tygodnie.

Gość smoko smak
Kiedyś spojrzałam, skrzywiłam się i odpowiedziałam "mhm...kilka" - obraza majestatu na dwa tygodnie. :D :D :D Nie wiem, nie znam się, ale coś tu pachnie, śmierdzi swego rodzaju ekshibicjonizmem. Gdyby tylko chodził na golasa, ale te seksualne nawiązania, dają do myślenia. Pomijając już to, czy to jest miłe, czy nie miłe i komu, to liczy się też, a może nawet przede wszystkim, zdolność do zrozumienia bliskiej osoby; skoro tak jej to przeszkadza, to chociaż trochę odpuszczę. Gdy kogoś nie stać na taki gest, nawet jakieś poświęcenie, gdy nie potrafi się trochę dostosować, to może być w ogóle nie do zniesienia.

Gość skowronkaa
Co za oblesny typ, dobrze że go pogonoiłaś chłopak ma jakiś problem psychiczny

Gość Chelsey
Dobrze, że dałaś sobie z nim spokój. Jeśli już teraz się z Tobą nie liczy to w przyszłości (po ślubie) tym bardziej miałby w dupie to, co myślisz. I do tego to wyzywanie od psychicznych i idiotek... Jak widać, coś z nim nie tak. Pomyśl tylko jak wyglądałaby wasza przyszłość - on ciągle z fiutem na wierzchu, Ty cała nerwowa. A jakby pojawiły się dzieci to co? Także by przy dorastającej córce lub synu z gołym ptakiem latał? A gdybyś zwróciła mu uwagę to zwyzywałby Cię od najgorszych? Teraz to tylko była "psychiczna idiotka", ale z czasem mogłyby się pojawić gorsze wyzwiska. Lepiej poszukaj sobie dojrzalszego faceta.

Gość iuyiutuiyyuiikyu
niezly typ. Nie zadawaj sie juz z nim.

Gość lady mary
Facet z gołym fiutem jest trochę obleśny i trochę żałosny.Tylko,że nie każdy z nich jest na tyle inteligentny, by zdawać sobie z tego sprawę. Wystarczy,że gość ubierze gatki i zaraz inaczej wygląda.

Gość boksi
ale mam ubaw z tego tematu, dobry pojeb z gościa :D

Bog nas stworzyl golasami dlaczego się więc ubierać? wstydzi się czegoś autorko? może to małe kompleksy na punkcie własnego ciala nie pozwalają Ci akceptowac innyxj?

Gość mikadorekkkk
a moim zdaniem te sposoby nic nie zmienią dajmy na to będziecie dalej razem, zamieszkacie wspólnie i on wtedy powie, że będzie chodził na golasa bo to jego dom i nie będzie wpuszczać znajomych bez zapowiedzi według mnie to nie jest normalne, chodzenie non stop nago czy on jest jakims dzikusem z buszu? i gmyranie się tam jeszcze ja bym mu powiedziała wprost, że to moje mieszkanie i albo zmienia sposób funkcjonowania lbo wypad zmojego domu i związku kup mu jakiś dres po domu, wygodny i tyle albo będzie chodzić w domowych wygodnych ciuchach albo niech wyp***** może to jakiś ekshibicjonista? :/

Gość boksi
Maravliha z Twoich wypocin mam jeszcze większy ubaw :D x x a w kwestii ekshibicjonizmu też bym się zaczęła nad tym zastanawiać, zwłaszcza jak sam zwraca na siłę czyjąś uwagę na swojego siusiaka, to nie jest normalne :P