Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalllaalovee

Znacie jakieś cytaty o tęsknocie lub jakieś które nadają się na walentynki?

Polecane posty

Gość lalllaalovee

Bardzo mi zależy na takich cytatach lub sentencjach, poniewaz chce stworzyc facetowi na którym mi bardzo zalezy taką księgę z sentencjami i cytatami które będą mówiły mu o tym jak bardzo za nim tęsknię(gdyz on obecnie jest za granicą, więc chcę odniesc sie do tęsknoty z powodu odleglosci jaka nas dzieli),oraz o tym jak wazny jest dla mnie. Nie chcę tylko cytatów które kryją takie słowa jak MIŁOŚĆ, KOCHAM CIĘ etc. bo jeszcze nie jestesmy razem,a ja nie czuje jeszcze powodu aby uzywac tak znaczących slow,co w tej sytuacji troszke by mijały sie z prawdą. chodzi mi mniej więcej o cos takiego: "ciekawa jestem co kryjesz w sobie:)chce poznac kolor słonka które dla Ciebie wschodzi,poczuć ciepły wiaterek który Cie owiewa,chce poznac smak powietrza którym oddychasz ..." z góry dziękuję za ewentualne propozycje;)

Gość LorenaLilila
zaraz zyge takie to slodkie :D:D:D:D masz bana na google ? wpisz tesknoty.pl i na pewno cos znajdziesz ;)

Gość lalllaalovee
jak coś to RZYGNIESZ* gdybym na googlach cos znalazła,to bym tu nie pisała,ale przeglądnęlam tyle stron z czymś takim i stwierdziłam,ze nic ciekawego nie znajde,dlatego postanowiłam,ze napisze tutaj i może ktoś napisze poprostu jakis sój ulubiony. czyli kroko mowiac chce zrobic taka selekcje najlepszych cytatow - to tak w drodze wyjasnienia.

Gość może sie nada.
Mogę Ci podać kilka ale nie wiem czy Ci sie spodobaja. Ogólnie mój ulubiony cytat to: "świat staje sie piękny w wymiarach serca" (odisses elitis) a kilka innych: "nigdy nie przestawaj sie uśmiechać. Nawet jeśli jesteś smutny". "cały mój świat znika za szkłem bo nie ma Ciebie". " żyj z całych sił i uśmiechaj sie do ludzi co nie jesteś sam". "gdyby było coś nie tak ja jestem. Kiedy będzie coś nie tak ja będę".

Gość Le Petit Prince
Si seulement tu m'aimais comme je t'aime

Gość lalllaalovee
dziękuję za to co już napisaliscie i oczywście czekam na kolejne propozycje;)

PSITKA!! hahahaha!!!! Czemu robicie z dzieci takie kaleki? co to jest psitka? ja pierniczę, jestem za aborcją.

Gość Mały Książ.
sama coś wymyśl z głowy!

Gość może sie nada.
A chcesz koniecznie cytaty czy mogą być np. jakiej krótkie wiersze? Swego czasu też podobny zeszyt robilam tylko umieszczalam głównie wiersze.