laurek93 0 Napisano Luty 1, 2013 Witam! Kochałam się z chłopakiem dokładnie 4 stycznia, mieliśmy małą wpadkę, wzięłam tabletkę 'po' - Escapelle. Wczoraj, tj. 31 stycznia zrobiłam test ciążowy - wynik negatywny. Czy test zrobiony niemalże miesiąc od zdarzenia jest wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cbfxcbcv Napisano Luty 1, 2013 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jiana_80 Napisano Luty 1, 2013 teoretycznie test sikany jest pewny po 14 dniach od owulacji. Teoria głosi, że w bardzo sprzyjających warunkach plemniki żyją nawet 6 dni (w co ja osobiście nie bardzo wierzę więc dajmy im średnią życia 4 dni) to 14+4=18 czyli 18 dni po stosunku test powinnien dać prawdziwy wynik. A kiedy masz mieć @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laurek93 0 Napisano Luty 1, 2013 Szczerze mówiąc mam nieregularne miesiączki, ale ostatnio wystąpiły u mnie duże ilości śluzu, co przypisałam owulacji, więc może to jest to, mam nadzieję. Do tego na pewno wszystko poprzestawia mi się po tabletce Escapelle, więc sama już nie wiem dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach