Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjagerge

Po porodzie jestem jak wiadro :(

Polecane posty

Gość alicjagerge

Urodziłam rok temu swoją córeczkę. Od tego momentu moja pochwa jest jak wiadro. Facet wchodzi we mnie, a ja niczego nie czuje. Wszystko jest ciasne przez 1-2 sekundy, a później jak w wiadrze. Seks nie ma w ogóle sensu, a mój facet wcale nie ma małego penisa. Nie mogę spać w nocy myśląc o tym, że już nie będę mogła normalnie uprawiać seksu. Teraz seks to dla mnie tylko stres i udawanie, że jest mi dobrze. Próbowałam 2 miesiące ćwiczyć mięśnie kegla, ale to nic nie dało. Pomóżcie mi bo moje życie straciło sens i może się to źle skońćzyć :(:(:(

Gość ojtamojtamojtamtam
PLASTYKA KROCZA SIĘ KŁANIA:o PO CO SIĘ MĘCZYĆ?

Gość alicjagerge
Na czym to polega? Ile kosztuje i czy boli? No i jakie daje efekty???

Gość ojtamojtamojtamtam
ROBIĄ TO W SZPITALU NA NFZ,EFEKT JEST TAKI ,ŻE JESTEŚ ZNÓW JAK PRZED PORODEM,POWODZENIA.

Gość ojtamojtamojtamtam
NO BOLI,TROSZKĘ PRZYPOMINA TO STAN PO PORODZIE ,BO SZWY CIĄGNĄ,ALE POTEM JUŻ TYLKO LEPIEJ:d

Gość a tak btw
ja znam laske co robiła sobie lipo, plastyke krocza, piersi etc etc etc, i piersi nie wiem jak srobiła ale nie ma sylikonów ale ma jędrne i podniesione i wygląda super, a po plastyce krocza to jak dziewica się czuła. Powiedziała że już nigdy więcej nie urodzi. Ogólnie był u plastyka i on jej opowiadał że wszystkie te polskie gwiazdki i celebryki po porodzie tak robią, tzn poprawiają sie w taki naturalny sposób a potem mówą że super wyglądają

Gość a tak btw
ogólnie poród naturalny i karmienie piersią to zło dla kobiety :P cycki jak dwa wymiona do niczego w łóżku się nie przydają, dziura nie ma końca :P ah jednak nie ma to jak życie bez dzieci ;)

Gość a jak u ciebie z innymi
mięsniami? czy np przed porodem zdarzalo ci sie " zsikac ze smiechu"? Moze generalnie masz slabsze mięsnie, bo czemu akurat tam? Ja masz kondycje? robilas ogólne badanie? MYsle,ze to sparwa calego organizmu, raczej trzeba zadbac o calosc.

Gość 1234xassd
Rzuć się pod tira

Gość babybluessss
ja juz zbieram na prywatna klinike i cc - 2 tys nie majatek a bedzie to urodzenie dziecka w sposob humanitarny bez cierpienia i bolu bo jest to zbedne

babybluessss a gdzie Ty masz zamiar zrobić cc za 2 tys?to strasznie mało się wydaje. W jakim mieście mieszkasz?

Gość babybluessss
cc za 2 tys jest w Bialymstoku .

Gość babybluessss
z tym ze przez tel powiedziano mi ze nie ma cc na zyczenie tylko trzeba miec wskazanie. jak spytalam czy to wskazanie trzeba miec od specjalisty to powiedziala ze moze niekoniecznie ze to trzeba juz z lekarzem u nich w klinice uzgodnic, przejechac na wizyte, zbadaja. mysle ze nie chca mowic przez tel ze jest cc na zyczenie bo to nielegalne

Gość trzebabyło dac lekarzowi
kaske to by podciagnał mieska troche i byłoby ciasniutko a teraz to rycz

Gość babybluessss
w dodatku mieszkam 130 km od bialegostoku :( to jest 2 godz jazdy. przeraza mnie to jak cholera :(