Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelka......... ...

dziewczyny czesto miałyście w ciązy biegunkę?

Polecane posty

nigdy nie miałam biegunek zbyt czesto, a dzisiaj mnie dopadła z samego rana. Drugi raz w ciągu 3 dni! wypiłam kakao z małą ilościa wody i nie wiem czy to to pomogło czy po prostu wsyztsko juz ze mnie wyszło. Najgorsze jest to, że boli mnie wtedy naprawdę bardzo mocno podbrzusze i to mnie martwi. Oczywiscie później ból przechodzi. Ale podczas biegunki jestem tak osłabiona, że aż miałam mroczki przed oczami i cała byłam spocona. Coś okropnego. W środę ide do ginekologa i zapytam sie co na to moge brac, ale powiedzcie mi czy miałyście w ciąży czesto biegunke i jak sobie z nia radziłyście?

Gość katiiikaa
Ja już teraz mam cały czas ( 9 msc). Nie wiem, czy zaczynam rodzić, czy chce mi się na kibelek. Dopiero za chwilę okazuje się, że jednak to drugie.

niby pod koniec ciąży biegunka to zwiastun porodu bo jelita sie oczyszczają. Ale ja jestem w 11 tyg. c.

Gość katiiikaa
A to na początku ciąży to też jest normalne. Jedz suszone śliwki, figi, orzeszki itp. I pij dużo wody, żebyście się z Fasolką nie odwodniły.

Uspokoiłaś mnie troche. Ale tez Cie wtedy tak brzuch mocno bolał?

Gość katiiikaa
Tak. Jak na okres. A podczas okresu też mam zawsze biegunkę, haha. No niestety...

no właśnie ból jak na okres a ja podczas 2 pierwszych dni okresu tez biegunke miałam często. Dzieki. Bardzo mnie uspokoiłas :)