Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijjka

Jestem lesbijką i czemu nie każdy potrafi tego zaakceptować ?

Polecane posty

Gość mlnljk
lkmikn

chyba nie rozumiesz co piszę. najwyraźniej jak każdy prawdziwy "postępak" jesteś trochę tępawy. ale nieistotne. istotne jest to że twój argument jest równie głupi jak ty sam. gdyby "problem tolerancji" dotyczył jedynie starych prawików którzy z zazdrości nie chcą aby zboczeńcy parzyli się publicznie to by problem nie było. jednak brzydzi to większość społeczeństwa i to właśnie tę większość "postępowi" sodomici chcą "wytresować w tolerancji".

a ty mógłbyś przestać już z tym swoim "pyk", w łeb się pyknij.

Gość wiadomo prawik
uważa się za lepszego od innych. Standard

Gość vt4b5b
vlwkmr

off, a ja mam dziwne wrażenie, że gdybyś zażył w łóżku trochę sodomickich, perwersyjnych rozrywek z ładną panną, to mniej obchodziłyby cię inne łózka :P ­ "ja tam nie widzę obściskujących się po ulicach dorosłych ludzi. publiczne całowanie i obściskiwanie to domena nastolatków raczej. dorośli ludzie o ile nie są zboczeńcami nie czują takich potrzeb jakoś." ­ a ja tam widzę :D ­

akurat kobiety mogą się publicznie trzmyać za ręce za ramię i nikogo to nie oburzy. najważniejsze sa relacje z bliskimi a nie co sadzą jacyś ludzie z forum!

Gość reimnem
Nie mam nic przeciwko homo ale Ty jesteś wyjątkowo ograniczona. A dlaczego ja mam akceptować hetero? padłam ze śmiechu. Rodzicom to powiedz ;)

Ja jakoś widze nawet dorosłe pary "obściskujące się" i jakoś nie widzę w tym nic gorszącego :o co niby w tym złego ?

Offerma by chyba bardzo chciał,żeby ktoś zniecierpliwiony jego wynurzeniami wyzwał go od tępych prawików.Ooo,wtedy by dopiero zawył,jak to biednych prawicowych prawików tu się szykanuje :D Co nie zmienia faktu,że chyba chlopak odreagowuje fakt,że społeczeństwo na zewnątrz normalnieje :D

"Ja jakoś widze nawet dorosłe pary "obściskujące się" " x gdzie je widzisz i co to znaczy "obściskujące się"?

Krwawy,po raz kolejny słusznie prawisz; jakiś czas temu widziałem pare po 40-ce idącą ulicą za rękę.Nie całowali się ani nier obścikiwali... ale widać było,że czułosć między luxmi możliwa jest i w tym wieku :)

Wszędzie ? Co jakiś czas idąc ulicą widze parę a to trzymającą się za ręce a to przytulającą się do sibie czy całującą się. I co jest w tym takiego że ty się tak obruszasz ofermo ?

offerma - ludzie się przytulają, całują, siedzą sobie na kolanach w komunikacji miejskiej - co w tym dziwnego? ­ przecież nikt się publicznie nie seksi. bo to karalne zresztą :P ­ no, może nie licząc zwolenników "doggingu" czy jak tam sie ta nowa dewiacja nazywa :D

hm niestety 2 pedaly albo dwie lesby sie rozmnazac nie moga, a co za tym idzie homoseksualizm owszem zdarza sie w przyrodzie, ale nie jest normalny, jest to wada genetyczna (slyszalam tez, ze to przez zbyt duzy wplyw hormonu przeciwnej plci na plod w czasie ciazy). ;) Gdyby nie hetero, to pedalow by na swiecie nie bylo idioci, wiec stulic pysk i chowac sie w jaskiniach, bo nikt na was patrzec nie chce zboczency.

"ludzie się przytulają, całują, siedzą sobie na kolanach w komunikacji miejskiej - co w tym dziwnego?" x no nie osłabiaj mnie. chyba kiedy mają po 16 lat. to rzeczywiście. ale nigdy w życiu nie widziałem żeby dorosła kobieta siedziała na kolanach dorosłego faceta w komunikacji miejskiej czy innym miejscu publicznym. to są bzdury sodomickiej propagandy. ja kiedyś widziałem jak jacyś ludzie kopulowali w krzakach ale czegoś takiego nie będę nigdy uważał za normalne obojętnie czy to homo czy hetero. no na czym polega to "obściskiwanie się"? na trzymaniu się za ręce? takich ludzi rzeczywiście widuję ale z tym też czy to homo czy hetero nikt normalny histerii robił nie będzie.

Gość kjnbi
kjnj

"jakiś czas temu widziałem pare po 40-ce idącą ulicą za rękę.Nie całowali się ani nier obścikiwali..." x no i tak właśnie zachowują się normalni ludzie. to jest wszystko na co sobie publicznie pozwalają. nie ze względu na tolerancje czy jej brak tylko dlatego że okazywanie uczuć należy do sfery prywatnej i nikt normalny nie czuje potrzeby wywlekać to na ulicę. a sodomici by się chcieli co najmniej publicznie wylizać i się dziwią że to kogoś zniesmacza i brzydzi. i o "tolerancję" walczą.

ja tam kilka razy widzialem jak dwie kobiety sie calowaly i raz dwoch facetow sie trzymalo za rece nie wiem co macie przeciwko temu przeciez jak kobieta z facetem sie trzymaja za rece lub caluja to nie macie nic przeciwko

Mnie tam homoseksualiści nie wadzą POD WARUNKIEM, że nie afiszują się ze swoją orientacją i nie wmawiają heterykom, że to, co robią, jest "normalne".

zboczeńcy mają po prostu "syndrom ofiary" i tak długą będą jątrzyć, tak długo będą prowokować aż w końcu ktoś nie wytrzyma i ich zbluzga a wtedy a wtedy mogą zacząć wrzeszczeć jak bardzo są "prześladowani".