Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijjka

Jestem lesbijką i czemu nie każdy potrafi tego zaakceptować ?

Polecane posty

Gość lesbijjka

To jest przykre czasem. Ja w takim razie nie będę akceptować heteroseksualnych :O

Gość Goląb w pokoju
a musisz sie z tym obnosić?

Gość Pan_Poseł_Węgrzyn
Ależ ja nie mam nic przeciwko lesbijce;a przeciwko dwóm lesbijkom jeszcze mniej :D

Gość lesbijjka
dlaczego leczyć ? a czemu ty się nie leczysz prawiku ze swojej chorej główki ?

Nikogo nie obchdzi z kim sypiasz, zamiast latac p miescie z gola dupa na homoparadach pomoz na jakims gospodarstwie przy zbiorze cebuli, a moze i jakiegos mlodego rolnika wyhaczysz, to Ci sie odwidzi bycie lesbijka:) Powodzenia i pozdrawiam.

od akceptacji masz przyjaciół, a reszta ludzi bez względu na twoją orientację to będzie cie prówbować wykorzystać, wyszydzić , okraść. taki jest świat.

Gość popycham tylko posty
.

Gość wetgcxrfd
Goląb w pokoju a musisz sie z tym obnosić?- a heteroseksualni musza sie tak obnosic swoim heteroseksualizmem??? lizac na srodku ulicy? obsciskiwac i cmokac???

Maciek,uważaj,bo właśnie podobny ciemnogród w poglądach naszej żałosnej prawicy tak mnie do niej zraził; a pomyśleć,że jak komuna padała,to wydawało się że będzie lepiej...

.

@xxx: dla mnie okreslenie ciemnogrod jest komplementem, zwlaszcza jesli pada z ust pseudopstepowej lewicy. Ciemnogrod=normalnosc. Jestem ciemnogrodzianinem o zasciankowej 19wiecznej mentalnosci i jestem z tego dumny.

Gość lesbijjka
Tego się spodziewałam ..

Gość Każdy ma prawo...
... do własnych przekonań i poglądów oraz do wolności seksualnej :)

Gość maćku
proponuje odciąć ci internet i zacząć koczowniczy tryb życia i modlitwa do drzew ;) co ty na to ? W końcu to jest ten twój ciemnogród

@xxx: stary no offence, ale o co Ci chodzi? Mam prawo do swojego swiatopogladu i tyle, krzywdy nikomu nie robie. Napisalem, ze to jej sprawa z kim sypia i przecietna osobe to raczej niewiele obchodzi. Jakby sama tego nie napisala, to by nie bylo tematu.

@maćku: ciemnogrod to mentalnosc, a nie posiadanie dobr materialnych;) Ja jestem nowoczesnym ciemnogrodzianinem:) Kupuje nawet w lutym czytnik do ebookow - Kindle 🖐️ ;)

ja tam nie widzę obściskujących się po ulicach dorosłych ludzi. publiczne całowanie i obściskiwanie to domena nastolatków raczej. dorośli ludzie o ile nie są zboczeńcami nie czują takich potrzeb jakoś. a zboczeńcy chcieli by publicznie kopulować i jak to się komuś nie podoba to go terroryzują "tolerancją".

.

Gość a co ty PRAWIKU
O takich rzeczach możesz wiedzieć :D ?

"proponuje odciąć ci internet i zacząć koczowniczy tryb życia i modlitwa do drzew co ty na to ? W końcu to jest ten twój ciemnogród" x tak jak wcześniej napisałem, oczywiściek kafe cenzura skasowała, zboczeńcy tak długo się przekonywali że sodomia to "postęp" że sami w to uwierzyli. nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość popych
'l,pmo

"O takich rzeczach możesz wiedzieć ?" x to samo co każdy inny chodzący po ulicach człowiek. wczoraj np byłem w pracy w jednej restauracji. przy jednym stoliku siedział facet z kobietą a przy drugim dwie laski. siedzieli, rozmawiali, jedli. nic się nie dało powiedzieć o tym czy te laski były lesbijkami czy koleżankami, czy facet z kobietą byli "parą" czy nie. bo dorośli ludzie nie rżną się publicznie a zboczeńcy z prawa do publicznej kopulacji chcą robić postulat "polityczno-społeczny". i mnie tu "tolerancją" straszyć.

Gość popych
Cóż ofermo ciebie to razi bo sam jesteś co tu dużo mówić :D