Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hungara

dlaczego w programie Ugotowani w TVN wszyscy uczestnicy mają wypasione kuchnie

Polecane posty

Gość kukulaczka
Ja pamietam byl jeden odcinek, starszy facet ze slaska, piwo pil i chyba golonke jadl, zrobil taki slaski obiad z tego co pamietam i nie mial w domu luksusow :)

Gość kuchnia z płyty
nie jest wypasiona, drewniana już mogłaby nią być. a głównym zadaniem telewizji jest ogłupianie.

Gość ja pani wasza
nie tylko ugotowani ale super niania tez nie jezdzila do biedakow

A dlaczego drewniana jest bardziej wypasiona niz z płyty??? Tam gdzie my zamawialiśmy kuchnię meble drewniane były wycenione tak w połowie oferty :) o wiele droższe były różne nowoczesne płyty...

Gość kukulaczka
To ze dom Perfekcyjnej Pani Domu nie jest jej prawdziwym to wiadomo, a co z domem Kasi Bosackiej z Wiem co jem? Wydaje mi sie ze akurat ten jest prawdziwy

Gość bgfbgbgfb
ja wole ogladac dziadostwo i beidote jak gotuje niz bogatych cweli ktorzy wyciagaja lapy po wiecej kasy

Gość bgfbgbgfb
tu chodzino to by oglupic polski narod ze w poslce niema biedy, ze beida to pojedyncze przypadki i to z winy samych dziadujacych

Gość wterter67
a oglądacie angielskie seriale? np Misfits- bohaterowie mieszkaja w jakichś obskurnych "flatach" w blokach, wystrój jak w melinie i wszystko jest takie realistyczne do bólu. a weźcie zobaczcie jak mieszkają prawdziwi studenci, a jak mieszkają studenci w polskich serialach:)

Gość olololo
Taka mentalność... Najlepiej oddaje wiersz kończący film Marka Koterskiego "Dzień świra" :(

Gość hungara
i wszyscy maja mieszkania własnościowe , to do konkursu Ugotowani przyjmuja tylko gotujących którzy posiadaja nieruchomość własnościową , przecież kupa ludzi wynajmuje, maja tbs, komunalne, mieszkaja z babcią, z rodzicami, dzielą dom z kimś itp ttd nie ma tej prawdziwości