Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia123456789

Dieta 800 kcal od jutra. Kto ze mną? :))

Polecane posty

Gość Klaudia123456789

Zbliza sie lato wiec trzeba coś ze sobą zrobić:) Waze 56 kg przy wzroście 165. Mój cel to 48. Piszcie, razem zawsze łatwiej :)

Gość lafiryndaNaKacu
tez bym chetnie zrzuciła pare kilo :) znasz jakies przykladowe jadlospisy? ciezko jest na tej diecie????

Gość Klaudia123456789
Hmmm no mam kilka jadłospisów ktore stosowalam przemiennie. Woole to juz 3 raz bede na tej diecie :) wedlug mnie jest to dieta bardzo fajna bo jesz co lubisz tylko uwazasz na kalorie :)

Gość lafiryndaNaKacu
Chyba sprobuje z Toba :) a podalabys te twoje jadlospisy??

Gość Klaudia123456789
Sniadanko: 1)Pełnoziarnista bułeczka z łyżeczką masła, 2 plasterkami szynki i plasterkiem ogórka 2)Płatki kukurydziane z 1/2 opakowania jogurtu naturalnego + marchewka 3)10 dag twarożku, pół pomarańczy i pół jabłka Obiad: 1)Szklanka kaszy gryczanej + jajko na twardo 2)udko bez skórki + 100 g kalafiora 3)Sałatka z tuńczyka (120 g tuńczyka + 2 łyżki kukurydzy) Kolacja: 1)2 jabłka 2)Jabłko +marchewka 3)Grejpfrut

Gość lafiryndaNaKacu
w sumie nawet nienajgorzej :) dzieki :)

Gość minanana
Też bym mogła ale mam o wiele więcej do zrzucenia ; < .. a ten jadłospis to tak że codziennie tak samo?

Gość Klaudia123456789
Niee :) Mozesz jesc codziennie co innego byleby tylko nie przekraczac danej dawki kcal :) śniadanie 250, obiad 350 i kolacja 100 :) mozesz jesc nawet czekolade - tylko gorzka - 100 kcal w 5 kostkach :) Ja podalam tylko przykladowe z mojego jadlospisu :) dieta jest cudowna, schodlam na niej 4 kilo w 2 tygodnie :)

ja zaczelam od dzisiaj odchudzanko... dodam ze chce tez chodzic na silke:) by spalic troszke przy okazji:) dzis sie wazylam rano i startuje od 57... chce wazyc 50-51 wzrost 160. ktos jeszcze?:)

Gość Klaudia123456789
przepraszam, kolacja 200 :)

Gość Klaudia123456789
Ja robie 6w od dzisiaj, ciezko ale juz raz sie udalo i efekt w połączeniu z dieta zniewalajacy :)

Gość minanana
kurcze ja chyba nie z tej grupy... gdzyż ja ważę 89 kg więc mi trochę więcej do zrzucenia niż wam: < a mój wzrost to 168 :(

Gość Klaudia123456789
a powiedz, jestes zarlokiem? Jak z Twoja silną wolą?

Gość minanana
hm jak się ostatnio zawziełam to 10 kg zrzuciłam ale ostatnio przyzbrało mi sie ; < i tak trzyma pod tą 90 ... jak chcę to potrafie się powstrzymać, ale lubie jesć.

Gość Klaudia123456789
jest i na to sposob :) Proponuje Ci na poczatek diete zegarową :) Trwa tylko 3 dni a je sie 7 posilków dziennie przez co łatwo oszukać organizm, juz na niej powinnas stracic do 2 kilogramow a swietnie pCie przygotuje do czegos 'wiekszego' np do 800 kcal albo do proteinowej, ktora tez w zasadzie nie jest trudna :)

Gość minanana
i jak ona dokładniej przebiega?

Gość Klaudia123456789
Jesz przez 3 dni dokładnie to samo, tylko musisz bardzo rygorystycznie trzymać sie wyznaczonych godzin posiłków :) godzina 7.00 - szklanka zielonej lub czerwonej herbaty godzina 9.00 - jajko na twardo i filiżanka kawy godzina 11.00 - 10 dag chudego twarogu godzina 13.00 - 20 dag gotowanego chudego mięsa lub ryby godzina 15.00 - 20 dag owoców (banan, jabłko, śliwki, grejpfrut) godzina 17.00 - jajko na twardo, szklanka czarnej herbaty godzina 19.00 - szklanka soku pomidorowego, czerwonego barszczu (z kartonu) lub czerwonego wytrawnego wina

robilam a6w ale przerwalam bo bardzo mnie kregoslup bolal w odcinku ledzwiowym...:( inne dziewczyny tez sie skarzyly na bole... z reszta kiedys uslyszalam od osoby zajmujacej sie fitnesem ze sa inne cwiczenia na miesnie brzucha i nie obciazaja kregoslupa, i to tego przyjemniejsze i bardziej efektowne:)

Gość minanana
i co udało Ci sie na tym schudnąć?

Gość Klaudia123456789
to jest tylko taka mini dieta przygotowawcza. Chodzi w niej bardziej o oczyszczenie organizmu a chidniecie to w nie 'efekt uboczny' :D Ja schudlam na zegarowej 1,5 kilo a pozniej wzielam sie za 800 kcal :) A co do 6w mnie tez bolaly plecki ale jakos wytrzymalam. Te cwiczenia maja to do tego, ze brzuszek pozostaje ladnie wyrzezbiony na dlugi czas, jesli dodatkowo zostana nam w zwyczaju dobre nawyki żyweniowe nie musimy sie juz martwic o szczupla sylwetke :)

Gość adaszly
Klaudia - Ty poważnie chcesz ważyc 48 kg?? ja waze 47 kg przy wzroscie 166 i tak bardzo bym chciala przytyc

Gość minanana
to własnie wtedy gdy schudłam robiłam 6 weidera.. może jest ciężka ale skuteczna.

Gość Klaudia123456789
adaszly - no tak 48 to moje marzenie ale nie mniej, lekko wystajace zeberka i zero brzuszka nie sama skora i kosci :) Poza tym jestem jak sie to mowi 'grubokoscista' wiec to 48 nie bedzie az tak przerazajaco wygladac :) A 6w bardzo skuteczna tylko trzeba miec duzo samozaparcia zeby si nie poddac :) najgorsza jest pierwsza polowka pozniej juz z gorki bo miesnie sie 'przyzwyczajaja' :)

Gość adaszly
a jakie masz wymiary?

Gość minanana
ale ja Ci powiem Klaudia że TY i tak szczuplutka więc wiesz . A mówisz że chcesz miec płaski brzuch a ile masz teraz w najszerszym miejscu? :)

Gość Klaudia123456789
95-74-96 a brzuch w najszerszym miejscu hmmm 86

Gość minanana
no to jest bardzo dobrze , wcale nie musisz się zadręczać dietami ;P

Gość minanana
Twój wskaźnik BMI: 20.6

Gość Klaudia123456789
powiem tak, jak stoje to brzuszka nie widac, ale jak usiade to boczki sie wylewają i sadelko. nie moe obcislych spodni zalozyc bo od razu wszystko widac :>

Gość minanana
tak to u chudzielców nawet jest : P