Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaka dziewczyne i jkiego chlopaka chcieli bysci miec ?

Polecane posty

Gość zemstadziewicy26
kolor oczu- niebieski ciemny blodyn wzrost 185 cm sylwetka - ok 85 kg honorowy, wrażliwy, inteligentny, z pasja muzyczna, lubiący czasem wyjść na imprezkę

Gość Bulinka8484
Mam chłopaka o niebieskich oczach, 185 cm wzrostu, szerokie barki, niemuskularny ale duzy, a i tak chyba go zostawie bo jest egoista :(

Gość a tylko wyglad??
- oczy: ciemne - wlosy: czarne nie za krotkie - wzrost: 185- 195 cm - sylwetka: zdrowo umiesniona - ramiona, rece, plecy - nie misiek z silki ani nie chudy - ladny usmiech:)

Gość Smak Piwa
Co to znaczy zdrowo umięśniona ?

Gość dożący do ideału
- oczy: nie są ważny - włosy: nie są ważny - wzrost:jak dla mnie 165-170 - ładna twarz i uśmiech i najlepiej żeby miała czym oddychać i na czym siedzieć

Gość a tylko wyglad??
//Smak Piwa Co to znaczy zdrowo umięśniona ? // Mialo byc ZDROWO UMIESNIONY - chodzi o faceta. Zdrowo czyli z umiarem, nie moze byc przepakowany kark ani koks po sterydach (tacy sa oblesni)

Gość wtf? chyba tępiakiem
ostatnim trzeba być by partnera dobierać względem koloru oczu :D chyba logiczne że albo ktoś nam się podoba albo nie, a to czy oczy ma bardziej niebieskie czy szare, 2 cm wyższy, o 5cm szerszy czy 10 węższy to nie ma znaczenia dla normalnych:D

Gość niech pomyśle
szatyn oczy niebieskie albo zielone ok 185 cm dobrze zbudowany Tyle jeśli chodzi i wygląd. A z charakteru raczej spokojny, mający coś do powiedzenia, honorowy.

Gość Ja i moja dziewczyna
kolor włosów - obojętny kolor oczu - obojętny twarz naturalna, delikatny makijarz niższa odemnie troche (ja 183) kulturalna, dobrze wychowana, wierna, z zasadami, niepuszczalska w przeszłości, wmiarę zadbana, bez większej nadwagi, zaradna, inteligentna, dojrzała emocjonalnie, tolerancyjna narazie tyle mi przychodzi

Gość wtf? chyba tępakiem*
"kolor włosów - obojętny kolor oczu - obojętny twarz naturalna, delikatny makijarz niższa odemnie troche (ja 183) kulturalna, dobrze wychowana, wierna, z zasadami, niepuszczalska w przeszłości, wmiarę zadbana, bez większej nadwagi, zaradna, inteligentna, dojrzała emocjonalnie, tolerancyjna narazie tyle mi przychodzi" no i to rozumiem, a nie wymyślanie o cm i kolorach