Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary19932257

Moja dziewczyna i Ja

Polecane posty

Gość stary19932257

Witam was wszystkich. Mam pewien problem. 2 tygodnie temu zaprosilem swoja dziewczyne na 18tke do kolegi z ulicy. Zgodzila sie ze ze mna pojdzie. Wszystko szlo. Po dobrej mysli kiedy tydzien przed impreza u kolegi do mojej dziewczyny napisala dobra przyjaciolka rowniez z zaproszeniem na 18tke tylko dla niej i na dodatek tego samego dnia. Moja dziewczyna zapytala mnie o zdanie i ja odpowiedzialem ze to jej wybor lecz powinna zrobic tak zeby nikogo nie urazic. Postanowila ze pojdzie do kolezanki. Teraz ja czuje sie glupio bo moje zaproszenie bylo pierwsze a poza tym chlopak powinien byc wazniejszy?? Sam nie wiem. W kazdym razie czuje sie odrzucony i troche "olany". Jeszcze gdy chcialem pogadac o tym to powiedziala ze nie bede jej rozkazywac i zachowuje sie jak dzieciak w przedszkolu. Prosze o rade co zrobic?

Gość lasencja 090909
ja jako dziewczyna powiem tak: jesli to jest jej bliska kolezanka to rozumiem ze wybrala ja. Bo pomysl jak ty bys sie poczul jak jeden z twoich dobrych kumpli nie przyszedl by do ciebie na 18ste bo musialby isc z dziewczyna go kogos kogo nawet nie zna. Chlopak dziesiaj jest jutro moze nie bedzie a psiapsiulki to psiapsiulki :) ale ja byl w ten sam wieczor odwiedzila obie imprezki-noc jest dluga :)

dałeś jej możliwośc decydowania i zdecydowała ,ochłodź troche stosunek do niej,do tematu nie wracaj,zobacz czy poczuje ,że to co zrobiła,było mało dojrzałe.

Gość herrr
jak mało dojrzałe? Laska nie chce iść do kogoś kogo zupełnie nie zna i woli iść do kumpeli.

Gość stary19932257
To lepiej wrzucic na luz i nie robic z tego afery??? Czy pogadac szczerze i wyrazic swoje zaniepokojenie?