Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezperspect

Jakie są Wasze MARZENIA DO SPEŁNIENIA! :)

Polecane posty

Gość gość
pojechać na Safari

Gość gość
pokonać niesmiałość

Gość Week
Z takich mało realnych marzeń to zawsze (do końca życia już chyba) mimo że jestem młody, taki jeden, malutki, skromniutki, przytulny domek jednorodzinny, patrząc realnie to będzie jakieś małe mieszkanie ale i tak chyba się zadowolę. Spotkać jakąś wspaniałą dziewczynę dla której zwariowałbym z miłości, zdrowia i odrobinę szczęścia.

Gość gość
jeśli rodzina to tylko taka, w której nikt nikogo bardziej nie kocha, lecz tak samo intensywnie, chcoć rózne są rodzaje miłości; tzn. nie chcę kochać dziecka ani bardziej ani mniej od meża i nie chcę, by on kochał mnie mniej od dziecka, bo dziecko jest ze mnie i dzieki mnie, więc nie chcę być numerem 2

Gość gość
Do: 18:12:24 gość A ja swoją żonę kocham nad życie i bardziej od córki, bo ona jest naszym skarbem, a żona tylko moim, czy uważasz tą postawę za dziwną?

Gość gość
z tych realnych: -schudnąć -znaleźć spokojną i pewną pracę w zawodzie -zarabiać ponad 2000 tys. -wybudować dom z nierealnych: -wyjść za mąż za TEGO KONKRETNEGO FACETA, a on już zapewniłby mi szczęście, życie za granicą, z daleka stąd, w dostatku i szczęściu :)

Gość gość
-założyć wlasną działalność gosp. dającą dochody pozwalające na godne życie -dorobić się małego domku w okolicach Lwówka Śl. (bardzo podobają mi się tamtejsze okolice)

Gość gość
dlaczego Ktoś ma Ci całkowicie zapewnić Twoje szczęście? ja wiem, że to co piszę to banał. ale zastanów się nad tym... oddajesz decydowanie o swoim szczęściu innym ?

Gość gość
Do: 18:12:24 gość A ja swoją żonę kocham nad życie i bardziej od córki, bo ona jest naszym skarbem, a żona tylko moim, czy uważasz tą postawę za dziwną? -------- najlepiej byłoby to jakoś równowazyć, ale sczzerez mówiąc z dwojga złego lepiej bardziej kochać żonę niż córkę, gdyż dbanie o małżeństwo wymaga więcej nakładów sił niż dbanie o miłosć rodzicielską, gdyż ta jest mniej podatna na zepsucie poza tym córka jest dla kogoś, dla świata, odrębne pokolenie, inny człowiek. macie ją wspólnie w miłości wzajemnje przystosować do życia. skoro macie swoje życie to lepiej dla wszystkich. nie lubie, gdy ludzie mówią, że ich życiem jest dziecko. potem dziecko chce być samodzielne i rodzice mają do tego ajkieś "ale" bo tym samym tracą życie w sowim mniemaniu. a Twoja żona jak czuje? osobiście wolałabym w takim związku życ jak Twój, ztego co móiwsz w tym jednym zdaniu. mniej widze w tym możliwych problemów niż w odwrotnej konfiguracji. oby dziecku krzywda sie nie działa i oby niczego mu nie brakowało

Gość afhganbaby
- byc stabilna finansowo - wyjechać jako wolontariusz do jakiegos biednego kraju ( pomagac ludziom) - zaadoptowac dziecko - nauczyc sie jezdzic konno- - znalezc starszego faceta najlepiej pilota wojskoweo:P - mieszkac za granica i znalc w stopniu perfekcyjnym przynajmniej 2 jezyki:P

Gość w_b_z
Chciałabym wyjść na Gerlach

Gość truskawkaj
chciałabym ze moja rodzina miała zawsze co jeść. Żeby sytuacja finansowa się poprawila i co najważniejsze żeby nas nie eksmitowali

Gość spotted
- być multimilionerką - być najlepsza na świecie w tym, co kocham (nie powiem :P ) - związać się i już nigdy nie rozstać z Moim Ukochanym - żyć z nim szczęśliwie - nie mieć tragedii w rodzinie

Gość madusia__
Żeby mój M. się w końcu ogarnął i był ze mną tak naprawdę... Drugie marzenie, chociaż to niekoniecznie - wygrana w totka :) wystarczyłoby z 500tys. No miejmy nadzieję, że zapisane to większe szanse na spełnienie

Gość puszszyn
moje marzenie: przestać gadać, zacząć robić i być szczęśliwym

Gość Kamikawska
Ja chciałabym zwiedzić całą Europę. Świat jest duży, więc Europa na początek mi wystarczy. Loty są tanie https://www.fru.pl/tanie-loty/Ryanair-FR/ tylko ciekawe skąd brać na to czas. Dlatego marzenia są lekko odrealnione ;)

Gość gość
Wiadomo jak każdy chciałabym mieć dobre zdrowie, prace, kochanego faceta itd. A z tych mniej oczywistych to marzy mi się lot w tunelu aerodynamiczny. Niedługo wybieram się na wycieczkę po Wielkopolsce i mam nadzieję, że dotrę do FreeFlyCenter w Lesznie i spełnię swe pragnienie.

Gość a co mi tam z rozmachem
mieć zdrowie i poczucie bezpiecz.,kogoś kto mi pomoże bo jestem słaba i mam depresję przez ludzi,a takie marzenia pewnie nie do zrealizowania to Miłosc, 3 domy w tym jeden za granicą,dużo pieniędzy,nagranie teledysku,jeszcze parę innych

Gość a co mi tam z rozmachem
jeszcze z takich niematerialnych to załatwić kasę dla biednych polskich emerytów,dzieci i rozpętać kampanię medialną dotyczącą krzywdzenia zwierząt,uświadamiać ludziom że one czują ból

Gość mam nietypowe marzenia
Marzę o przywróceniu pamięci i oddaniu honoru ludziom którzy zginęli walcząc o wolną Polskę i godne życie dla Polaków,o wznowieniu procesów i wyjaśnieniu śmierci polskich patriotów np pana gen Petelickiego,A.Leppera i innych

Gość mam nietypowe marzenia
żeby zdrajcy zostali osądzeni i żeby Prawda Sprawiedliwosc zwyciężyły

Gość gość
Z bardziej realnych, do ktorych brakuje mi troche motywacji i pieniedzy: - schudnac i poprawic kondycje - wedrowac po gorach - jezdzic na nartach Z malo realnych, za to wazniejszych w zyciu: - znalezc prace, ktora bede lubic i ktora bedzie dawala stale dochody - zakochac sie ponownie w moim mezu - zeby moja mama jeszcze dlugo zyla w zdrowiu

Gość gość
Wygrać 6 w lotto ! Sprawdzam codziennie kupon tutaj www.itotolotek.pl/ i niestety nic. ALe moze kiedyś, nie poddaje się ;)

Gość bujam sobie w obłokach
gość powyżej,zazdroszcze Ci marzen o zyciu za granicą z dala od ludzi:)ja najbardziej chcę zdrowia,miłosci,dobrego związku i kogoś kto pomoże mi zrealizować moje marzenia:)tez chciałabym poznać kilka znanych osób np. Pawła Kukiza,pana Jana Pietrzaka ale chyba z emocji nie byłabym w stanie wyjąkać ani słowa:P

Gość shaloona
mieć zdrowie,poczucie bezp i stablizacji,fajnego męzczyzne do życia i seksu:P,rozwijać swoje pasje-(polityka,muzyka,podróże)zapewnić dzieciom dobra przyszłość,wymarzony dom w wymarzonym miejscu

Gość marcopolo1999
-Znalezc platne zajecie, ktore bedzie nie tylko moja praca, ale powolaniem i misja, -Poki jeszcze jestem mlody, zdrowy i studiuje przezyc ekscytujace przygody erotyczne i pozytywne imprezy -Poznac i z wzajemnoscia zakochac sie w czarnoskorzej kobiecie (Murzynki mnie fascynuja) -Moc podrozowac do odleglych krajow, poznawac lokalne obyczaje, kuchnie, nawiazywac trwale przyjaznie z cudzoziemcami,

Gość Taki sobie Pan
Trochę wygórowane, ale dorobić się aby kupić jakiś stary dom lub dworek na Muzurach i stworzyć miejsce gdzie niechciane i porzucone zwierzęta znajdą ostoję do ostatnich dni swojego życia.

Gość gość
miec duzo duzo cudnego sexu bo tak mi go brak maz nie daje:( a ja tak go pragne juz nawet o innych mysle bo mi brak sexu:( :( delikatnego mezczyzny ....co robic???